1-7
489
444

Ble dekket av NTB

Hei, og hjertlig velkommen til livedekningen av cupkampen mellom Moss og Sandnes Ulf!
    0'
    Moss tar avspark!
    1'
    Effiom tar seg en tidlig tur opp i Moss sitt felt. Ned til kortlinja, men det blir verken fugl eller fisk. Moss får klarert.
    1'
    Alexandersson kommer i fint driv og trekker inn i boksen. Mister dog litt kontroll og Sandnes Ulf får klarert ut til kast.
    3'
    Enorm sjanse for Sandnes Ulf! Landu Landu sleiver når han skal fyre fra kanten av feltet, men det blir en perfekt pasning til Hustad. Når han er alene på syv meter setter han ballen rett på keeper. Den bør du få mer ut av!
    4'
    Landu Landu stopper en Jakobsen på vei fremover. Litt senere i kampen er det gult kort. Burde nok vært det nå også.
    6'
    Frisparket lempes rett inn til keeper.
    6'
    Landu Landu er sent inne på ny. Nå vanker det tilsnakk og dermed er det vel ikke flere sjanser?
    7'
    Nok en gang går frisparket fra Moss helt inn til keeper Lönning.
    8'
    Nå er det Moss som klemmer til i midtsirkelen. Kadri med en sen variant på Landu Landu.
    9'
    Kidane holdes igjen og Moss får et nytt frispark midt på Sandnes Ulf sin halvdel. Skal det lykkes? Eller det rett til keeper på ny?
    12'
    Lykkes gjør det i hvert fall ikke. Denne gangen settes ballen rett i enmannsmuren.
    12'
    Potur banker til! Kommer på et offensivt løp og feier avgårde en markkryper fra kanten av feltet. Lönning må gi retur, men klarer å fange før noen gulkledde.
    14'
    Moss FK scorer på straffe!
    Moss FK 1 - 0 Sandnes Ulf
    Mål: Thomas Jakobsen
    Rolig og behersket! Jakobsen jogger frem til ballen, venter ut keeper og ruller ballen motsatt vei av hva Lönning kaster seg.
    14'
    Jakobsen legges i bakken. Kidane drar seg inn i feltet, men mister ballen. Den er da fri og da kommer Jakobsen fra dypet. Han får foten inn foran før han felles av Heggem. Lite å si på den.
    14'
    Sandnes Ulf prøver seg ute til venstre. Der har Moss god kontroll.
    17'
    Tut-tut! Potur setter en klokkeren luke på Bringaker.
    18'
    Hoppsann! Alexandersson spiller i bakrom og Jakobsen jager. Keeper Lönning kommer sklitaklende utenfor eget felt, men bommer totalt. Heldigvis for keeperen så har stopper Berger kontroll.
    20'
    Klareres ved første stolpe.
    20'
    Hustad rapper til fra hjørnet av femmeteren. Via blokka til corner.
    21'
    Hjørnespark til Sandnes Ulf
    21'
    Mål for Sandnes Ulf!
    Moss FK 1 - 1 Sandnes Ulf
    Mål: Jostein Ekeland
    Ekeland hamrer inn ballen etter et sirkus av sjanser! Moss får ikke klarert corneren og Sandnes Ulf står etter. Kommer så en avslutning fra Hustad som ender i tverrligger. Returen skal Landu Landu bare heade i nota, men han presterer å sette den i stanga. Retur nummer to treffer Ekeland som ikke gjør noen feil fra fem meter.
    22'
    Moss FK 1 - 2 Sandnes Ulf
    Mål: Michael Baidoo
    Baidoo feier ballen i nota fra kanten av feltet! Nok en gang sliter Moss med klareringen og det er Kidane som nærmest serverer Baidoo. Han strekker vrista med en gang og feier ballen bort i nettveggen. Sandnes Ulf snur kampen på et minutt!
    23'
    Bra redning fra Eriksen Ranmark! Igjen er betingelsene gode for Sandnes Ulf og Ekeland prøver ned mot nærmeste hjørne fra kanten av feltet. Keeper strekker seg og får slått unna.
    26'
    Klareres til ny corner.
    26'
    Olsen kommer på, men header langt utenfor.
    26'
    Kidande skaffer seg litt rom på kanten av feltet og går på skudd. Setter ikke keeper på særlig prøve.
    28'
    Effiom blir liggende etter en duell.
    29'
    Vil ikke ha inn det medisinske apparatet her, Effiom. Så dette går nok ganske greit. Er på bena igjen nå.
    29'
    Moss FK 1 - 3 Sandnes Ulf
    Mål: Mathias Bringaker
    Målgivende: Ari Jonsson
    Bringaker stusser ballen i en herlig bue over keeper! Jonsson vipper inn frisparket fra midt på Moss sin halvdel. Ved straffemerket er Bringaker sterkest og han styrer ballen over en keeper som er på halvdistanse.
    29'
    Dommer stopper spillet når Hustad ligger nede.
    31'
    Hustad tok seg til hodet, men er oppe igjen nå. Kan fortsette her.
    32'
    Ekeland driver fremover og har med seg Hustad, men skal prøve selv. Ender med at han får en hard touch og tupper ballen over kortlinja.
    34'
    Etter den gode starten der de tok ledelsen så har Moss sloknet helt. Sliter med stort sett alt på siste tredjedel.
    34'
    Ekeland blåser ballen langt forbi tartandekket. Plukker opp andreballen utenfor feltet og går for gull. Finner kun gråstein.
    36'
    Ekeland drar seg fri langs kortlinja og prøver å slå inn foran. Andersen kommer seg inn og får blokkert.
    37'
    Frispark i meget spennende posisjon for Sandnes Ulf. Det er Hustad som legges i bakke ved hjørnet av feltet.
    38'
    Det er skjer på høyresiden, så Jonsson skal bort og ta det. Kan fort skyte med sitt venstreben her.
    38'
    Kjempesjanse for Sandnes Ulf! Jonsson legger mot bakre der Effiom kommer og header inn foran mål igjen. Ved femmeter møter Hustad og han har hele målet å sikte på, men på uforståelig vis klarer han å sette ballen høyt over. Nesten vanskeligere å bomme enn å treffe der.
    39'
    39'
    Moss FK 1 - 4 Sandnes Ulf
    Mål: Erlend Hustad
    Målgivende: Michael Baidoo
    Hustad knuser ballen i nota! Corneren slås hardt inn mot første stolpe der Hustad feier unna all motstand. Rager høyest og stanger ballen i nærmeste kryss!
    39'
    Jonsson stikker i bakrom mot Effiom. Andersen klarer å bryte.
    41'
    Småskummelt bak hos Sandnes Ulf! Olsen er fremme og pirker på et helt ufarlig innlegg. Det setter nesten ut en utrusende keeper, men Lönning får bremset opp og fanget.
    43'
    Sandnes Ulf triller litt rundt i de bakre rekker.
    45'
    Moss slår langt mot Jakobsen, men han når ikke frem før ballen skyter fart over kortlinja.
    45'+2
    45'+2
    Pause på Melløs og Sandnes Ulf har full kontroll her. Riktignok var det Moss som kom best i gang og hjemmelaget tok ledelsen på et straffespark. Etter det handlet imidlertid absolutt alt om Sandnes Ulf og gjestene produserte den ene store sjansen etter den andre. Har scoret fire her og det kan bli mye mer om de holder trykket oppe. Moss er rett og slett et par nummer for små, men vi har sett Sandnes Ulf rakne tidligere så alt håp er ikke helt ute for de gule!
    45'
    Gjestene tar avspark.
    46'
    Lönning kommer ut med bandasje rundt hodet. Keeperen til Sandnes Ulf fikk seg en smell helt på tampen av første omgang.
    47'
    Kadri i fint driv, men så stopper det på kanten av feltet. Et litt langt touch der.
    48'
    Moss kommer rundt på kant og det slås inn mot Kidane. Han skal fyre på direkten, men ender med å legge ballen død. Deretter klarer han ikke å stoppe opp. Sandnes Ulf klarerer den løse kula.
    49'
    Heades ut til ny corner på motsatt side.
    49'
    Ballen får spretter i boksen uten at noen er på. Dermed seiler den bare gjennom feltet og til kast på motsatt side.
    50'
    Speaker opplyser om at det er 214 tilskuere på plass. Det er et fryktelig lavt tall på en cupkamp i Moss.
    52'
    Effiom styrer ballen over fra kloss hold! Bringaker trekker til kortlinja før han slår knallhardt inn foran. Effiom møter med hodet ved kanten av femmeteren, men han setter kula over mål.
    52'
    Effiom er på farten igjen! Denne gangen treffer han mål med headingen, men den går litt for midt i mål. Dermed kan Eriksen Ranmark hente frem en TV-redning. Det er en enorm sjanse for gjestene. Effikom får altså stå helt alene fire meter fra mål.
    54'
    Fortsatt kun Sandnes Ulf det handler om. Moss er rett og slett er par nummer for små her.
    57'
    Alexandersson får litt plass offensivt og da går han på skudd. Landu Landu ofrer seg og får kastet seg inn i en blokk.
    59'
    Olsen er oppe med en pekefinger til Idrissi etter en duell. Backen mener han får en albue i ansiktet.
    60'
    Keeper er ute og plukker.
    60'
    Eriksen Ranmark hamrer i bakrom og Kidane starter. Litt for mye trøkk i pedalen der og ballen spretter helt inn til keeper på motsatt side.
    61'
    Spillerbytte - Moss FK
    Inn: Wachirawut Phudithip
    Ut: Walid Chafouk Idrissi
    61'
    Inn: Momodou Lion Njie
    Ut: Emmanuel Troudart
    62'
    Inn: Thomas Klaussen
    Ut: Besian Kadri
    62'
    Baidoo prøver en stikker mot Effiom. Ballen spreter helt inn til keeper.
    63'
    Svært så rolig tempo nå. Skjer egentlig ganske så lite. Sandnes Ulf fortsatt med stålkontroll.
    65'
    Landu Landu er sterk når han holder i ballen og etter hvert vinner frispark på egen halvdel. Omringet av tre gulkledde.
    66'
    Moss FK 1 - 5 Sandnes Ulf
    Mål: Maxwell Effiom
    Effiom setter egen retur etter en vanvittig redning! Strålende av Bringaker når han setter fart ute til høyre. Klinker ballen inn foran der Effiom kommer susende. Han avslutter på direkten, men keeper får vridd seg rundt og satt en vott på ballen. Den dyttes imidlertid bare rett i føttene til Effiom igjen. Da snubler han nærmest ballen i nota.
    67'
    Spillerbytte - Sandnes Ulf
    Inn: Ståle Sæthre
    Ut: Jørgen Øveraas Olsen
    70'
    Inn: Chris Sleveland
    Ut: Christian Landu Landu
    71'
    Moss har frispark midt på Sandnes Ulf sin halvdel.
    71'
    Alexandersson lemper fremover og det ender med en corner.
    72'
    Klareres av Berger.
    72'
    Inn: Casper Andresen Hjerpseth
    Ut: Noah Alexandersson
    73'
    Moss FK 1 - 6 Sandnes Ulf
    Målgivende: Erlend Hustad
    Ekeland er sikker alene med keeper! Hustad får meget god plass utenfor feltet og da kommer det en perfekt stikker. Ingen følger Ekeland og han ruller ballen forbi Eriksen Ranmark.
    73'
    Sandnes Ulf får frispark i god innleggsposisjon. Ute i høyre korridor.
    75'
    Jonsson slår inn. Litt rot, men Moss får klarert.
    76'
    Inn: Gullbrandur Øregaard
    Ut: Jostein Ekeland
    76'
    Inn: Uno Pedersen
    Ut: Adonai Kidane
    76'
    Moss kommer til innlegg. Det blir aldri farlig og Sandnes Ulf har kontroll.
    79'
    Potur henter frem en luke ute ved krittet. Andre omgangs største øyeblikk for Moss sin del.
    80'
    Det legges inn mot Phudithip bak i feltet. Han tør ikke prøve på første og får heller for å dempe på kassa. Da spretter ballen unna og Stålinho får klarert.
    80'
    Moss FK 1 - 7 Sandnes Ulf
    Effiom kommer alene og setter ballen i hjørnet! Får ballen i bakrom og han løper fra hele Moss-forsvaret. Alene med keeper er han meget sikker.
    81'
    At Moss faktisk ledet det oppgjøret her et ganske utrolig.
    82'
    Så får Moss en mulighet. Det er Klaussen som får litt plass i mellomrommet og han går til kanten av feltet før det smeller. Høyt, høyt over.
    84'
    Gjestene får frispark i god posisjon for et innlegg.
    86'
    Frisparket fra Jonsson klareres enkelt.
    86'
    Klaussen er på farten igjen han. Utnytter rot hos Sandnes Ulf, men igjen er sekken på ryggen. Avslutter himmelhøyt over fra god posisjon.
    87'
    Inn: Horenus Taddese
    Ut: Michael Baidoo
    87'
    Hustad sendes på løp og får fatt i ballen, men tochen er for svak. Spiller ballen bort fra mål og blir overmannet.
    88'
    Eriksen Ranmakr må i aksjon! Moss gir bort ballen og Øregaard rusler frem til 23 meter før han hamrer til. Knallhard variant, men keeper får opp vottene og slår unna.
    90'
    Det er for øvrig lagt til to minutter. Noe unødvendig vil nok mange si.
    90'+1
    Småfarlig fra Moss når Phudithip kommer seg til kortlinja. Slå inn mot Jakobsen, men han får ikke stokket bena.
    90'+2
    90'+3
    Sandnes Ulf spaserer videre til fjerde runde. Moss tok faktisk ledelsen her, men etter det ble de utstpilt etter alle kunstens regler. Sandnes Ulf viste hvor stor forskjell en divisjon kan gjøre og de radet opp den ene store sjansen etter den andre. De lyseblå ga seg ikke før Ranmark Eriksen hadde måttet plukke syv baller ut av nettet og det at keeperen av Moss sin beste spiller sier vel egentlig det meste!