0-3
Sala90'+4
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Junior Sambia
    Junior Sambia (Montpellier HSC) avanserer forover på Stade de la Mosson. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    5'
    FC Nantes, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Montpellier HSC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Frispark Montpellier HSC.
    5'
    Olivier Thual signaliserer et frispark til Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    6'
    Frispark for Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    9'
    Junior Sambia (Montpellier HSC) løfter inn en corner fra venstre på Stade de la Mosson.
    12'
    Frispark til Montpellier HSC på halvdelen til FC Nantes.
    15'
    Lucas Evangelista (FC Nantes) slår en corner fra høyre side på Stade de la Mosson.
    17'
    FC Nantes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Olivier Thual signaliserer et frispark til FC Nantes.
    20'
    21'
    Majeed Waris
    Målsjanse på Stade de la Mosson! Majeed Waris fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    24'
    Montpellier, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Gult kort til FC Nantes
    Majeed Waris (FC Nantes) får et gult kort av dommer Olivier Thual.
    24'
    I Montpellier har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    25'
    27'
    FC Nantes angriper, men blir avblåst for offside.
    32'
    Frispark til FC Nantes på halvdelen til Montpellier HSC.
    33'
    Olivier Thual signaliserer et frispark til Montpellier HSC.
    35'
    Lucas Evangelista
    Lucas Evangelista (FC Nantes) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    35'
    38'
    Frispark FC Nantes.
    39'
    41'
    Petar Skuletic
    Montpellier HSC avanserer forover i Montpellier. Petar Skuletic avslutter, men treffer ikke mål.
    41'
    Gult kort til Montpellier
    Nicolas Cozza
    Dommeren gir Nicolas Cozza (Montpellier HSC) et gult kort.
    42'
    43'
    FC Nantes angriper i Montpellier. Majeed Waris avslutter på mål, men greier ikke å score.
    43'
    44'
    Andrei (FC Nantes) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade de la Mosson.
    44'
    FC Nantes slipper å klare seg uten Andrei som kommer tilbake på banen i Montpellier.
    45'+1
    45'+1
    47'
    Sjanse i Montpellier! Junior Sambia (Montpellier HSC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    49'
    49'
    Andrei
    FC Nantes angriper i Montpellier. Andrei fyrer av et skudd som går utenfor.
    51'
    51'
    Det blir farlig! Frispark for Montpellier HSC er nær straffområde.
    52'
    54'
    Offside! Petar Skuletic (Montpellier HSC) er alene igjennom, men dommer Olivier Thual ser at linjemannen er oppe med flagget.
    55'
    Frisparket tildelt FC Nantes er farlig nær Montpellier HSCs målområde.
    56'
    Kara Mbodji
    Kara Mbodji (FC Nantes) kommer seg fri på Stade de la Mosson, men avslutningen går utenfor.
    58'
    Mål for FC Nantes!
    Montpellier 0 - 1 FC Nantes
    Mål: Kalifa Coulibaly
    Målgivende: Charles Traore
    Kalifa Coulibaly header ballen i mål og FC Nantes leder dermed 0-1. Charles Traore sto for den målgivende pasningen.
    58'
    Souleymane Camara
    Montpellier HSC angriper i Montpellier. Souleymane Camara avslutter på mål, men greier ikke å score.
    59'
    59'
    Olivier Thual tildeler Montpellier HSC en corner. Junior Sambia sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    60'
    Vitorino Hilton
    Vitorino Hilton (Montpellier HSC) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    60'
    60'
    60'
    Junior Sambia (Montpellier HSC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    61'
    Hjørnespark til FC Nantes
    63'
    I Montpellier slår Lucas Evangelista en corner fra venstre.
    64'
    65'
    66'
    Montpellier HSC angriper. Vitorino Hilton får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    66'
    68'
    Sjanse! Montpellier HSC avanserer forover, men Souleymane Camara avslutter utenfor.
    69'
    Spillerbytte - Montpellier
    Inn: Florent Mollet
    Ut: Facundo Piriz
    Montpellier HSC gjør sitt første bytte. Facundo Piriz erstattes av Florent Mollet.
    71'
    Inn: Andy Delort
    Ut: Souleymane Camara
    Montpellier HSC bytter ut Souleymane Camara med Andy Delort. Dette er det andre byttet som Michel Der Zakarian gjør i dagens kamp.
    71'
    Kalifa Coulibaly
    FC Nantes angriper, men avslutningen til Kalifa Coulibaly går utenfor.
    73'
    Frispark for FC Nantes på egen banehalvdel.
    74'
    Rødt kort til Montpellier
    Pedro Mendes
    Utvisning! Montpellier HSCs Pedro Mendes får rødt kort og sendes av banen.
    74'
    Andrei
    Andrei (FC Nantes) pådrar seg et gult kort.
    74'
    FC Nantes fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    75'
    Spillerbytte - FC Nantes
    Inn: Valentin Rongier
    Ut: Lucas Evangelista
    FC Nantes bytter ut Lucas Evangelista med Valentin Rongier.
    77'
    Inn: Gaetan Laborde
    Ut: Petar Skuletic
    Michel Der Zakarian gjør dagens tredje bytte i Montpellier, når han tar ut Petar Skuletic og setter inn Gaetan Laborde.
    78'
    Valentin Rongier
    Målsjanse til FC Nantes! Valentin Rongier treffer mål, men keeper redder.
    79'
    79'
    Montpellier 0 - 2 FC Nantes
    Mål: Majeed Waris
    Målgivende: Valentin Rongier
    Mål! Majeed Waris øker FC Nantess ledelse til 0-2 på Stade de la Mosson. Valentin Rongier var nest sist på ballen.
    80'
    Kalifa Coulibaly ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    81'
    Inn: Emiliano Sala
    Ut: Kalifa Coulibaly
    Vahid Halilhodzic (FC Nantes) tar ut Kalifa Coulibaly som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Emiliano Sala.
    82'
    83'
    84'
    Valentin Rongier (FC Nantes) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade de la Mosson.
    84'
    Florent Mollet
    Montpellier HSC fosser forover og Florent Mollet fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    85'
    85'
    Andrei
    Målsjanse på Stade de la Mosson! Andrei fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    85'
    85'
    Inn: Abdoulaye Toure
    Ut: Andrei
    Andrei (FC Nantes) erstattes av Abdoulaye Toure.
    86'
    87'
    Sjanse til FC Nantes! Valentin Rongier er nær ved å score, men keeper redder.
    87'
    87'
    FC Nantes må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Montpellier HSC.