Joris Chotard
    Montpellier HSC angriper i Montpellier. Joris Chotard fyrer av et skudd som går utenfor.
    3'
    Jean Lucas
    AS Monaco FC angriper i Montpellier. Jean Lucas avslutter på mål, men greier ikke å score.
    5'
    Montpellier, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    6'
    Stephy Mavididi
    Stephy Mavididi (Montpellier HSC) kommer til en målsjanse på Stade de la Mosson, men klarer ikke å score.
    6'
    Gult kort til Monaco
    Caio Henrique
    Caio Henrique (AS Monaco FC) pådrar seg et gult kort.
    10'
    Kan Montpellier HSC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    11'
    Skudd utenfor mål, Montpellier
    11'
    Mål for Montpellier!
    Montpellier 1 - 0 Monaco
    Mål: Sepe Elye Wahi
    Sepe Elye Wahi setter ballen i nettet og Montpellier HSC leder nå 1-0.
    13'
    Skudd på mål, Montpellier
    13'
    Monaco, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Jeremie Pignard signaliserer et frispark til AS Monaco FC like utenfor Montpellier HSC-området.
    16'
    Guillermo Maripan
    Guillermo Maripan (AS Monaco FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    17'
    Sofiane Diop (AS Monaco FC) slår en corner fra venstre side på Stade de la Mosson.
    21'
    Montpellier HSC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra AS Monaco FC.
    21'
    Jeremie Pignard tildeler AS Monaco FC en corner. Caio Henrique sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    22'
    Frispark for Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    23'
    Jean Lucas
    AS Monaco FC angriper, men avslutningen til Jean Lucas går utenfor.
    24'
    Wissam Ben Yedder
    AS Monaco FC avanserer forover i Montpellier. Wissam Ben Yedder avslutter, men treffer ikke mål.
    28'
    31'
    31'
    Montpellier 2 - 0 Monaco
    Mål: Stephy Mavididi
    Målgivende: Sepe Elye Wahi
    Mål! Montpellier HSC øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Stephy Mavididi på Stade de la Mosson. Sepe Elye Wahi var nest sist på ballen.
    32'
    Mål for Monaco!
    Montpellier 2 - 1 Monaco
    Mål: Wissam Ben Yedder
    Målgivende: Aurelien Tchouameni
    Wissam Ben Yedder (AS Monaco FC) header ballen i mål på Stade de la Mosson. Stillingen er nå 2-1. Aurelien Tchouameni sto for den målgivende pasningen.
    34'
    Montpellier HSC fosser fremover, men Jeremie Pignard blåser for offside på Stade de la Mosson.
    35'
    Skudd på mål, Monaco
    36'
    36'
    Hjørnespark til Monaco
    37'
    AS Monaco FC angriper og Guillermo Maripan får avsluttet. Headingen treffer ikke Montpellier HSC-målet.
    37'
    40'
    40'
    Frispark Montpellier HSC.
    41'
    Montpellier HSC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    I Montpellier slår Sofiane Diop en corner fra venstre.
    44'
    Skudd utenfor mål, Monaco
    45'+1
    Caio Henrique (AS Monaco FC) løfter inn en corner fra høyre på Stade de la Mosson.
    48'
    Frispark til AS Monaco FC på halvdelen til Montpellier HSC.
    50'
    Jeremie Pignard signaliserer et frispark til AS Monaco FC på egen banehalvdel.
    51'
    52'
    53'
    53'
    Spillerbytte - Monaco
    Inn: Vanderson
    Ut: Jean Lucas
    Bytte for AS Monaco FC. Vanderson kommer inn for Jean Lucas på Stade de la Mosson.
    57'
    58'
    58'
    Caio Henrique (AS Monaco FC) slår en corner fra høyre side på Stade de la Mosson.
    59'
    Sofiane Diop
    Sofiane Diop (AS Monaco FC) avanserer forover på Stade de la Mosson. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    59'
    59'
    59'
    Jeremie Pignard signaliserer et frispark til Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    61'
    62'
    Jeremie Pignard signaliserer et frispark til Montpellier HSC.
    63'
    Ruben Aguilar
    Ruben Aguilar (AS Monaco FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade de la Mosson.
    65'
    I Montpellier har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    66'
    AS Monaco FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    66'
    Inn: Youssouf Fofana
    Ut: Eliot Matazo
    AS Monaco FC gjør sitt andre bytte. Eliot Matazo erstattes av Youssouf Fofana.
    67'
    Inn: Ismail Jakobs
    Ut: Gelson Martins
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AS Monaco FC. Inn kommer Ismail Jakobs, mens Gelson Martins tar plass på benken.
    67'
    I Montpellier har et frispark blitt tildelt bortelag.
    68'
    Spillerbytte - Montpellier
    Inn: Nicholas Gioacchini
    Ut: Sepe Elye Wahi
    Sepe Elye Wahi (Montpellier HSC) erstattes av Nicholas Gioacchini.
    71'
    73'
    76'
    Nicholas Gioacchini
    Sjanse i Montpellier! Nicholas Gioacchini (Montpellier HSC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    80'
    80'
    Montpellier 2 - 2 Monaco
    Mål: Vanderson
    Målgivende: Ruben Aguilar
    Vanderson scorer og utligningen er et faktum på Stade de la Mosson. 2-2. Det er en fin assist fra Ruben Aguilar.
    81'
    Wissam Ben Yedder (AS Monaco FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    81'
    Frispark til Montpellier HSC på halvdelen til AS Monaco FC.
    82'
    Valere Germain
    Montpellier HSC angriper, men avslutningen til Valere Germain går utenfor.
    83'
    Aurelien Tchouameni
    Målsjanse på Stade de la Mosson! Aurelien Tchouameni fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    83'
    83'
    Frispark for AS Monaco FC på egen banehalvdel.
    84'
    85'
    I Montpellier slår Florent Mollet en corner fra venstre.
    86'
    AS Monaco FC angriper i Montpellier. Wissam Ben Yedder avslutter på mål, men greier ikke å score.
    86'
    86'
    Inn: Junior Sambia
    Ut: Valere Germain
    Montpellier HSC bytter ut Valere Germain med Junior Sambia.
    87'
    88'
    88'
    Florent Mollet
    Florent Mollet (Montpellier HSC) avanserer forover på Stade de la Mosson. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    88'
    88'
    Inn: Tiago Ribeiro
    Ut: Caio Henrique
    AS Monaco FC gjør sitt fjerde bytte. Caio Henrique erstattes av Tiago Ribeiro.
    89'
    89'
    Montpellier 3 - 2 Monaco
    Målgivende: Nicolas Cozza
    I Montpellier tar Montpellier HSC ledelsen 3-2 etter et mål av Stephy Mavididi. Flott spill fra Nicolas Cozza før målet.