Thomas Leonard signaliserer et frispark til Olympique Lyon.
    Frispark for Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    7'
    Montpellier HSC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Arnaud Souquet
    Sjanse i Montpellier! Arnaud Souquet (Montpellier HSC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    8'
    Olympique Lyon, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Florent Mollet
    Florent Mollet skyter i tverrliggeren! Veldig nære for Montpellier HSC.
    9'
    Karl Toko Ekambi
    Karl Toko Ekambi (Olympique Lyon) kommer seg fri på Stade de la Mosson, men avslutningen går utenfor.
    11'
    Montpellier HSC angriper, men Thomas Leonard blåser for offside.
    13'
    Lucas Paqueta
    Olympique Lyon fosser forover og Lucas Paqueta fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    15'
    Montpellier, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Emerson (Olympique Lyon) løfter inn en corner fra venstre på Stade de la Mosson.
    15'
    Slimani Islam
    På Stade de la Mosson skyter Slimani Islam (Olympique Lyon) rett i tverrliggeren!
    17'
    Mål for Olympique Lyon!
    Montpellier 0 - 1 Olympique Lyon
    Mål: Lucas Paqueta
    Målgivende: Lucas Paqueta
    Mål! Lucas Paqueta header ballen i mål og gir Olympique Lyon ledelsen 0-1 på Stade de la Mosson. Flott spill fra Lucas Paqueta før målet.
    17'
    Nicholas Gioacchini
    Nicholas Gioacchini (Montpellier HSC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    19'
    Thomas Leonard signaliserer et frispark til Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    20'
    Frispark for Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    23'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Montpellier fordi Malo Gusto får behandling for en skade på banen.
    25'
    Malo Gusto kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stade de la Mosson.
    26'
    Thomas Leonard signaliserer et frispark til Olympique Lyon like utenfor Montpellier HSC-området.
    27'
    Thomas Leonard signaliserer et frispark til Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    29'
    Gult kort til Olympique Lyon
    Slimani Islam (Olympique Lyon) får et gult kort av dommer Thomas Leonard.
    29'
    30'
    I Montpellier har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    30'
    Olympique Lyon angriper, men blir avblåst for offside.
    34'
    Bruno Guimaraes
    Olympique Lyon angriper i Montpellier. Bruno Guimaraes fyrer av et skudd som går utenfor.
    35'
    40'
    Maxence Caqueret
    Maxence Caqueret (Olympique Lyon) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade de la Mosson.
    40'
    Frispark Olympique Lyon.
    41'
    41'
    Jerome Boateng
    Dommer Thomas Leonard gir Jerome Boateng (Olympique Lyon) et gult kort.
    45'
    Thomas Leonard tildeler Montpellier HSC en corner. Florent Mollet sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'
    Florent Mollet (Montpellier HSC) slår en corner fra høyre side på Stade de la Mosson.
    45'
    48'
    Montpellier HSC avanserer forover på Stade de la Mosson og Nicholas Gioacchini kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Olympique Lyon.
    49'
    49'
    50'
    I Montpellier slår Bruno Guimaraes en corner fra venstre.
    51'
    I Montpellier slår Florent Mollet en corner fra venstre.
    52'
    Florent Mollet (Montpellier HSC) løfter inn en corner fra venstre på Stade de la Mosson.
    52'
    Frispark til Montpellier HSC på halvdelen til Olympique Lyon.
    55'
    Spillerbytte - Montpellier
    Inn: Sepe Elye Wahi
    Ut: Nicholas Gioacchini
    Montpellier HSC bytter ut Nicholas Gioacchini med Sepe Elye Wahi. Dette er det første byttet som Oliver Dall'Oglio gjør i dagens kamp.
    56'
    Målsjanse på Stade de la Mosson! Florent Mollet fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    57'
    57'
    Florent Mollet (Montpellier HSC) slår en corner fra venstre side på Stade de la Mosson.
    58'
    Thomas Leonard tildeler Olympique Lyon en corner. Emerson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    60'
    62'
    Olympique Lyon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    62'
    Stephy Mavididi
    Målsjanse! Stephy Mavididi (Montpellier HSC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    65'
    Stephy Mavididi (Montpellier HSC) avanserer forover på Stade de la Mosson. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    66'
    66'
    Frispark Montpellier HSC.
    66'
    67'
    Emerson
    Dommeren gir Emerson (Olympique Lyon) et gult kort.
    67'
    Montpellier HSC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Olympique Lyon.
    68'
    Gult kort til Montpellier
    Jordan Ferri
    Jordan Ferri (Montpellier HSC) pådrar seg et gult kort.
    68'
    Frisparket tildelt Montpellier HSC er farlig nær Olympique Lyons målområde.
    71'
    73'
    Spillerbytte - Olympique Lyon
    Inn: Damien Da Silva
    Ut: Jerome Boateng
    Peter Bosz gjør dagens første bytte i Montpellier, når han tar ut Jerome Boateng og setter inn Damien Da Silva.
    73'
    Inn: Moussa Dembele
    Ut: Slimani Islam
    Peter Bosz (Olympique Lyon) gjør sitt andre bytte for dagen. Moussa Dembele erstatter Slimani Islam.
    74'
    Inn: Thiago Mendes
    Ut: Bruno Guimaraes
    Olympique Lyon gjør sitt tredje bytte. Bruno Guimaraes erstattes av Thiago Mendes.
    74'
    Inn: Beni Makouana
    Ut: Valere Germain
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Montpellier HSC. Inn kommer Beni Makouana, mens Valere Germain tar plass på benken.
    74'
    75'
    76'
    78'
    Olympique Lyon angriper i Montpellier. Karl Toko Ekambi avslutter på mål, men greier ikke å score.
    80'
    80'
    80'
    I Montpellier header Stephy Mavididi (Montpellier HSC) mot mål, men ballen går utenfor.
    83'
    Inn: Leo Leroy
    Ut: Joris Chotard
    Bytte for Montpellier HSC. Leo Leroy kommer inn for Joris Chotard på Stade de la Mosson.
    83'
    Inn: Junior Sambia
    Ut: Arnaud Souquet
    Montpellier HSC bytter ut Arnaud Souquet med Junior Sambia.
    83'
    Inn: Rayan Cherki
    Ut: Lucas Paqueta
    Lucas Paqueta (Olympique Lyon) erstattes av Rayan Cherki.
    84'
    Leo Leroy
    Montpellier HSC angriper i Montpellier. Leo Leroy avslutter på mål, men greier ikke å score.