42
41
    Dagens dommer, Mikael Lesage, blåser i gang kampen.
    Mihailo Ristic
    Montpellier HSC avanserer forover i Montpellier. Mihailo Ristic avslutter, men treffer ikke mål.
    2'
    Florent Mollet (Montpellier HSC) løfter inn en corner fra høyre på Stade de la Mosson.
    3'
    FC Girondins Bordeaux tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Florent Mollet (Montpellier HSC) slår en corner fra høyre side på Stade de la Mosson.
    5'
    Skudd utenfor mål, Montpellier
    6'
    En av FC Girondins Bordeauxs spillere blir avblåst for offside.
    8'
    Mikael Lesage signaliserer et frispark til FC Girondins Bordeaux på egen banehalvdel.
    8'
    Skudd på mål, Bordeaux
    8'
    Montpellier, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Montpellier HSC fosser fremover, men Mikael Lesage blåser for offside på Stade de la Mosson.
    9'
    11'
    11'
    Mål for Montpellier!
    Montpellier 1 - 0 Bordeaux
    Mål: Valere Germain
    Målgivende: Stephy Mavididi
    Mål! Valere Germain gir Montpellier HSC en 1-0 ledelse. Flott spill fra Stephy Mavididi før målet.
    11'
    Frispark for FC Girondins Bordeaux på egen banehalvdel.
    14'
    16'
    Mål for Bordeaux!
    Montpellier 1 - 1 Bordeaux
    Mål: Ui-jo Hwang
    Målgivende: Yacine Adli
    Hwang Ui-Jo scorer og utligningen er et faktum på Stade de la Mosson. 1-1. Yacine Adli sto for den målgivende pasningen.
    18'
    Mikael Lesage signaliserer et frispark til Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    20'
    I Montpellier slår Florent Mollet en corner fra høyre.
    21'
    Mikael Lesage signaliserer et frispark til FC Girondins Bordeaux.
    22'
    Jean Onana
    Jean Onana (FC Girondins Bordeaux) kommer til en målsjanse på Stade de la Mosson, men klarer ikke å score.
    25'
    Hjørnespark til Bordeaux
    29'
    Montpellier 1 - 2 Bordeaux
    Mål: Jean Onana
    Mål! Jean Onana gir FC Girondins Bordeaux ledelsen 1-2 i Montpellier.
    29'
    31'
    34'
    37'
    Mikael Lesage tildeler FC Girondins Bordeaux en corner. Yacine Adli sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    38'
    Skudd utenfor mål, Bordeaux
    39'
    40'
    44'
    Montpellier HSC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    Spillerbytte - Bordeaux
    Inn: Fransergio
    Ut: Jean Onana
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Girondins Bordeaux. Inn kommer Fransergio, mens Jean Onana tar plass på benken.
    46'
    Inn: Samuel Kalu
    Ut: Javairo Dilrosun
    FC Girondins Bordeaux bytter ut Javairo Dilrosun med Samuel Kalu.
    46'
    Frispark i en god posisjon for Montpellier HSC!
    50'
    Montpellier 2 - 2 Bordeaux
    Målgivende: Teji Savanier
    Mål! Valere Germain (Montpellier HSC) utligner til 2-2 med en velplassert heading. Det er en fin assist fra Teji Savanier.
    50'
    I Montpellier slår Yacine Adli en corner fra venstre.
    53'
    54'
    57'
    59'
    Hjørnespark til Montpellier
    62'
    62'
    64'
    64'
    65'
    Skudd på mål, Montpellier
    67'
    Bordeaux, prøver et skudd, men det reddes
    67'
    69'
    Spillerbytte - Montpellier
    Inn: Joris Chotard
    Ut: Leo Leroy
    Montpellier HSC bytter ut Leo Leroy med Joris Chotard. Dette er det første byttet som Oliver Dall'Oglio gjør i dagens kamp.
    69'
    Inn: Junior Sambia
    Ut: Arnaud Souquet
    Montpellier HSC gjør sitt andre bytte. Arnaud Souquet erstattes av Junior Sambia.
    69'
    Inn: Remi Oudin
    Ut: Yacine Adli
    Vladimir Petkovic (FC Girondins Bordeaux) gjør sitt tredje bytte for dagen. Remi Oudin erstatter Yacine Adli.
    70'
    Frispark til Montpellier HSC på halvdelen til FC Girondins Bordeaux.
    71'
    Montpellier 3 - 2 Bordeaux
    Mål: Florent Mollet
    Mål! Montpellier HSC tar ledelsen 3-2 takket være en scoring av Florent Mollet på Stade de la Mosson.
    71'
    Målet til Montpellier sjekkes av VAR
    73'
    Målet til Montpellier blir stående
    74'
    75'
    75'
    75'
    En av FC Girondins Bordeauxs spillere blir avblåst for offside på Stade de la Mosson.
    76'
    Inn: Sekou Mara
    Ut: Timothee Pembele
    Timothee Pembele (FC Girondins Bordeaux) erstattes av Sekou Mara.
    77'
    Inn: Sepe Elye Wahi
    Ut: Jordan Ferri
    Bytte for Montpellier HSC. Sepe Elye Wahi kommer inn for Jordan Ferri på Stade de la Mosson.
    82'
    Inn: Nicholas Gioacchini
    Ut: Valere Germain
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Montpellier HSC. Inn kommer Nicholas Gioacchini, mens Valere Germain tar plass på benken.
    82'
    83'
    85'
    Montpellier 3 - 3 Bordeaux
    Mål: Samuel Kalu
    Samuel Kalu utligner til 3-3 på Stade de la Mosson.
    85'
    87'
    89'
    Inn: Mehdi Zerkane
    Ut: Ui-jo Hwang
    Vladimir Petkovic gjør dagens femte bytte i Montpellier, når han tar ut Hwang Ui-Jo og setter inn Mehdi Zerkane.
    90'
    90'
    Gult kort til Bordeaux
    Stian Gregersen
    Stian Gregersen (FC Girondins Bordeaux) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.