Dommer Jakob Kehlet viser Nikola Vukcevic (Montenegro) det gule kortet.
    I Podgorica har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Frispark i en god posisjon for Montenegro!
    16'
    Litauen, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Marko Jankovic
    Montenegro angriper. Marko Jankovic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    20'
    Vladimir Jovovic
    Vladimir Jovovic (Montenegro) kommer til en målsjanse på Podgorica City Stadium, men klarer ikke å score.
    21'
    25'
    Montenegros Fatos Beqiraj blåses av for offside på Podgorica City Stadium.
    26'
    Frispark Montenegro.
    27'
    Vladimir Jovovic (Montenegro) løfter inn en corner fra venstre på Podgorica City Stadium.
    30'
    Marko Jankovic (Montenegro) slår en corner fra venstre side på Podgorica City Stadium.
    30'
    31'
    Fatos Beciraj
    Sjanse til Montenegro! Fatos Beqiraj er nær ved å score, men keeper redder.
    32'
    32'
    Straffe! Dommer Jakob Kehlet plasserer ballen på krittmerket for Montenegro...
    33'
    Montenegro scorer på straffe!
    Montenegro 1 - 0 Litauen
    Mål: Stefan Savic
    Mål! Stefan Savic gir Montenegro ledelsen etter et straffespark. 1-0.
    34'
    Mål for Montenegro!
    Montenegro 2 - 0 Litauen
    Mål: Marko Jankovic
    Målgivende: Zarko Tomasevic
    I Podgorica øker Montenegro ledelsen til 2-0 takket være et mål av Marko Jankovic. Flott spill fra Zarko Tomasevic før målet.
    35'
    38'
    Dommer Jakob Kehlet gir Marko Jankovic (Montenegro) et gult kort.
    38'
    Dommer Jakob Kehlet ser at linjemannen løfter flagget, og Montenegros Zarko Tomasevic blåses av for offside.
    42'
    Spillerbytte - Litauen
    Inn: Valdemar Borovskij
    Ut: Povilas Leimonas
    Edgaras Jankauskas gjør dagens første bytte i Podgorica, når han tar ut Povilas Leimonas og setter inn Valdemar Borovskis.
    46'
    Inn: Mantas Kuklys
    Ut: Ovidijus Verbickas
    Ovidijus Verbickas (Litauen) erstattes av Mantas Kuklys.
    46'
    I Podgorica slår Arvydas Novikovas en corner fra venstre.
    46'
    Jakob Kehlet tildeler Montenegro en corner. Marko Jankovic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    47'
    Offside! Stefan Savic (Montenegro) er alene igjennom, men dommer Jakob Kehlet ser at linjemannen er oppe med flagget.
    47'
    Målsjanse! Vykintas Slivka (Litauen) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    48'
    Montenegro tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    50'
    51'
    Gult kort til Litauen
    Egidijus Vaitkunas
    Egidijus Vaitkunas (Litauen) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    52'
    Litauen er på skuddhold på dette frisparket.
    52'
    Frispark til Litauen på halvdelen til Montenegro.
    54'
    Justas Lasickas
    Justas Lasickas (Litauen) får et gult kort av dommer Jakob Kehlet.
    54'
    Frispark for Montenegro på egen banehalvdel.
    54'
    Jakob Kehlet signaliserer et frispark til Litauen.
    55'
    Arvydas Novikovas
    Sjanse i Podgorica! Arvydas Novikovas (Litauen) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    57'
    57'
    Jakob Kehlet tildeler Montenegro en corner. Vladimir Jovovic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    59'
    Marko Simic
    Marko Simic (Montenegro) kommer til avslutning på Podgorica City Stadium - i stolpen! Oj, oj, oj.
    59'
    60'
    Inn: Darvydas Sernas
    Ut: Justas Lasickas
    Litauen gjør sitt tredje bytte. Justas Lasickas erstattes av Darvydas Sernas.
    62'
    Vladimir Jovovic (Montenegro) avanserer forover på Podgorica City Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    62'
    62'
    I Podgorica slår Marko Jankovic en corner fra høyre.
    63'
    Målsjanse på Podgorica City Stadium! Vykintas Slivka fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    66'
    66'
    Zarko Tomasevic vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    67'
    Zarko Tomasevic er på beina igjen og fortsetter kampen.
    68'
    68'
    70'
    Spillerbytte - Montenegro
    Inn: Aleksandar Scekic
    Ut: Nikola Vukcevic
    Montenegro bytter ut Nikola Vukcevic med Aleksandar Scekic. Dette er det første byttet som Ljubisa Tumbakovic gjør i dagens kamp.
    72'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Filip Stojkovic (Montenegro) vrir seg av smerte i gresset.
    76'
    Filip Stojkovic er tilbake på banen igjen.
    77'
    I Podgorica har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    79'
    Modestas Vorobjovas
    Modestas Vorobjovas (Litauen) mottar sitt første gule kort for dagen på Podgorica City Stadium.
    79'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Podgorica fordi Stefan Savic får behandling for en skade på banen.
    80'
    Montenegro slipper å klare seg uten Stefan Savic som kommer tilbake på banen i Podgorica.
    80'
    Inn: Boris Kopitovic
    Ut: Stefan Savic
    Montenegro bytter ut Stefan Savic som ikke ser ut til å kunne fortsette. Ljubisa Tumbakovic blir dermed tvunget til å gjøre sitt andre bytte og setter inn Boris Kopitovic.
    80'
    Jakob Kehlet signaliserer et frispark til Litauen på egen banehalvdel.
    81'
    Montenegro fosser forover og Vladimir Jovovic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    83'
    83'
    Frispark til Montenegro på halvdelen til Litauen.
    83'
    Arvydas Novikovas (Litauen) slår en corner fra venstre side på Podgorica City Stadium.