27
    I Fontvieille slår Jeanricner Bellegarde en corner fra venstre.
    3'
    Gerzino Nyamsi
    Gerzino Nyamsi (Strasbourg Alsace) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    4'
    Monaco, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Antony Gautier signaliserer et frispark til AS Monaco FC på egen banehalvdel.
    5'
    I Fontvieille har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    7'
    Wissam Ben Yedder
    AS Monaco FC angriper på Stade Louis II og Wissam Ben Yedder skyter i stolpen!
    9'
    Aleksandr Golovin (AS Monaco FC) slår en corner fra høyre side på Stade Louis II.
    11'
    Frisparket tildelt AS Monaco FC er farlig nær Strasbourg Alsaces målområde.
    11'
    Frispark for Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    13'
    Frispark AS Monaco FC.
    15'
    Gult kort til Strasbourg
    Ibrahima Sissoko
    Ibrahima Sissoko (Strasbourg Alsace) får et gult kort av dommer Antony Gautier.
    16'
    Strasbourg Alsace tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Antony Gautier signaliserer et frispark til Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    25'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Jean Lucas (AS Monaco FC) vrir seg av smerte i gresset.
    27'
    Jean Lucas er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade Louis II.
    29'
    Aleksandr Golovin (AS Monaco FC) løfter inn en corner fra høyre på Stade Louis II.
    31'
    VAR sjekker om det er straffe til Monaco
    32'
    Ingen straffe til Monaco
    33'
    Ludovic Ajorque
    Sjanse i Fontvieille! Ludovic Ajorque (Strasbourg Alsace) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    33'
    33'
    34'
    Strasbourg Alsace angriper i Fontvieille. Ibrahima Sissoko avslutter på mål, men greier ikke å score.
    36'
    36'
    Antony Gautier signaliserer et frispark til Strasbourg Alsace.
    38'
    Ibrahima Sissoko (Strasbourg Alsace) header utenfor.
    38'
    Habib Diallo
    Strasbourg Alsace angriper i Fontvieille. Habib Diallo fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    43'
    AS Monaco FC har fått straffespark på Stade Louis II!
    44'
    Monaco scorer på straffe!
    Monaco 1 - 0 Strasbourg
    Mål: Wissam Ben Yedder
    AS Monaco FC tar ledelsen 1-0 etter et velplassert straffespark av Wissam Ben Yedder.
    45'+1
    En av Strasbourg Alsaces spillere går i offside.
    45'+2
    Gult kort til Monaco
    Youssouf Fofana
    Dommer Antony Gautier gir Youssouf Fofana (AS Monaco FC) et gult kort.
    46'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Strasbourg Alsace får straffe av Antony Gautier på Stade Louis II.
    46'
    Strasbourg scorer på straffe!
    Monaco 1 - 1 Strasbourg
    Mål: Ludovic Ajorque
    Ludovic Ajorque banker inn et straffespark på Stade Louis II og utligner dermed til 1-1 for Strasbourg Alsace.
    48'
    Antony Gautier tildeler AS Monaco FC en corner. Aleksandr Golovin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    51'
    Jean Lucas ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    53'
    Spillerbytte - Monaco
    Inn: Aurelien Tchouameni
    Ut: Jean Lucas
    Niko Kovac (AS Monaco FC) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Aurelien Tchouameni erstatter Jean Lucas som sannsynligvis er skadet.
    53'
    Jean Lucas er på beina igjen og fortsetter kampen.
    56'
    Frederic Guilbert (Strasbourg Alsace) slår en corner fra høyre side på Stade Louis II.
    57'
    Inn: Ismail Jakobs
    Ut: Caio Henrique
    AS Monaco FC bytter ut Caio Henrique med Ismail Jakobs.
    60'
    Inn: Myron Boadu
    Ut: Sofiane Diop
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AS Monaco FC. Inn kommer Myron Boadu, mens Sofiane Diop tar plass på benken.
    60'
    AS Monaco FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    61'
    Myron Boadu
    AS Monaco FC angriper. Myron Boadu får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    61'
    Strasbourg, prøver et skudd, men det reddes
    61'
    Kevin Volland
    Målsjanse på Stade Louis II! Kevin Volland fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    66'
    66'
    Antony Gautier signaliserer et frispark til Strasbourg Alsace like utenfor AS Monaco FC-området.
    67'
    Frispark til Strasbourg Alsace på halvdelen til AS Monaco FC.
    68'
    Kevin Volland (AS Monaco FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.