Dagens dommer, Ruddy Buquet, blåser i gang kampen.
    I Fontvieille har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Mål for Monaco!
    Monaco 1 - 0 Olympique Lyon
    Mål: Jean Lucas
    Målgivende: Wissam Ben Yedder
    Jean Lucas header ballen i mål og AS Monaco FC leder dermed 1-0. Det er en fin assist fra Wissam Ben Yedder.
    2'
    Skudd utenfor mål, Olympique Lyon
    6'
    AS Monaco FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    7'
    AS Monaco FC angriper, men Gelson Martins vinkes av for offside.
    9'
    Frispark til Olympique Lyon på halvdelen til AS Monaco FC.
    10'
    Gelson Martins
    AS Monaco FC angriper i Fontvieille. Gelson Martins avslutter på mål, men greier ikke å score.
    11'
    Olympique Lyon, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Ruben Aguilar
    Ruben Aguilar (AS Monaco FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    11'
    Skudd på mål, Monaco
    13'
    13'
    Sofiane Diop (AS Monaco FC) slår en corner fra venstre side på Stade Louis II.
    13'
    Ruddy Buquet signaliserer et frispark til Olympique Lyon.
    14'
    Jean Lucas
    Målsjanse til AS Monaco FC! Jean Lucas treffer mål, men keeper redder.
    15'
    15'
    Sofiane Diop (AS Monaco FC) løfter inn en corner fra venstre på Stade Louis II.
    16'
    Kan AS Monaco FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    16'
    Frispark AS Monaco FC.
    19'
    Wissam Ben Yedder (AS Monaco FC) vinkes av for offside i Fontvieille.
    21'
    Ruddy Buquet tildeler AS Monaco FC en corner. Caio Henrique sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    22'
    Ruddy Buquet signaliserer et frispark til Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    24'
    Monaco 2 - 0 Olympique Lyon
    Mål: Wissam Ben Yedder
    Målgivende: Sofiane Diop
    Mål! Wissam Ben Yedder øker ledelsen til 2-0. Flott spill fra Sofiane Diop før målet.
    27'
    Frisparket tildelt Olympique Lyon er farlig nær AS Monaco FCs målområde.
    29'
    36'
    Hjørnespark til Olympique Lyon
    37'
    Frispark for Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    38'
    Henrique Silva
    Olympique Lyon avanserer forover i Fontvieille. Henrique Silva avslutter, men treffer ikke mål.
    40'
    Frispark Olympique Lyon.
    41'
    AS Monaco FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    44'
    I Fontvieille har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'
    Spillerbytte - Olympique Lyon
    Inn: Rayan Cherki
    Ut: Henrique Silva
    Peter Bosz gjør dagens første bytte i Fontvieille, når han tar ut Henrique Silva og setter inn Rayan Cherki.
    46'
    Inn: Tanguy Ndombele
    Ut: Thiago Mendes
    Olympique Lyon gjør sitt andre bytte. Thiago Mendes erstattes av Tanguy Ndombele.
    46'
    Inn: Romain Faivre
    Ut: Malo Gusto
    Olympique Lyon bytter ut Malo Gusto med Romain Faivre.
    46'
    47'
    Sofiane Diop
    Målsjanse! Sofiane Diop (AS Monaco FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    50'
    I Fontvieille slår Romain Faivre en corner fra høyre.
    52'
    Frispark for AS Monaco FC på egen banehalvdel.
    53'
    Kevin Volland vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    53'
    Kevin Volland ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Fontvieille.
    54'
    En av AS Monaco FCs spillere blir avblåst for offside.
    56'
    Rayan Cherki (Olympique Lyon) slår en corner fra venstre side på Stade Louis II.
    58'
    61'
    Spillerbytte - Monaco
    Inn: Vanderson
    Ut: Gelson Martins
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AS Monaco FC. Inn kommer Vanderson, mens Gelson Martins tar plass på benken.
    61'
    Inn: Youssouf Fofana
    Ut: Kevin Volland
    Philippe Clement (AS Monaco FC) tar ut Kevin Volland som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Youssouf Fofana.
    62'
    Ruddy Buquet signaliserer et frispark til AS Monaco FC på egen banehalvdel.
    63'
    Gult kort til Olympique Lyon
    Moussa Dembele
    Moussa Dembele (Olympique Lyon) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    64'
    64'
    66'
    Gult kort til Monaco
    Guillermo Maripan
    Dommeren gir Guillermo Maripan (AS Monaco FC) et gult kort.
    69'
    Jerome Boateng
    Jerome Boateng (Olympique Lyon) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    69'
    Olympique Lyon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    71'
    74'
    Ruddy Buquet tildeler Olympique Lyon en corner. Rayan Cherki sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    75'
    Rayan Cherki
    Olympique Lyon angriper, men avslutningen til Rayan Cherki går utenfor.
    77'
    78'
    Inn: Eliot Matazo
    Ut: Jean Lucas
    Bytte for AS Monaco FC. Eliot Matazo kommer inn for Jean Lucas på Stade Louis II.
    79'
    Olympique Lyon angriper. Rayan Cherki får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.