Marin Jakolis
    Marin Jakolis (Angers SCO) kommer seg fri på Stade Louis II, men avslutningen går utenfor.
    2'
    Kevin Volland
    I Fontvieille får Kevin Volland (AS Monaco FC) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    5'
    Angers, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    En av AS Monaco FCs spillere blir avblåst for offside på Stade Louis II.
    6'
    Hakim Ben el Hadj signaliserer et frispark til AS Monaco FC.
    7'
    Wissam Ben Yedder
    Målsjanse! Wissam Ben Yedder (AS Monaco FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    9'
    Angers SCO tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Hakim Ben el Hadj signaliserer et frispark til AS Monaco FC på egen banehalvdel.
    11'
    Frispark for Angers SCO på egen banehalvdel.
    12'
    Angelo Fulgini
    Målsjanse til Angers SCO! Angelo Fulgini treffer mål, men keeper redder.
    15'
    Monaco, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Hakim Ben el Hadj tildeler Angers SCO en corner. Angelo Fulgini sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    15'
    Frispark AS Monaco FC.
    16'
    Angers SCO fosser forover og Marin Jakolis fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    19'
    19'
    I Fontvieille slår Aleksandr Golovin en corner fra venstre.
    20'
    Angelo Fulgini (Angers SCO) slår en corner fra høyre side på Stade Louis II.
    23'
    Skudd utenfor mål, Angers
    23'
    Frispark for AS Monaco FC på egen banehalvdel.
    26'
    Frispark til AS Monaco FC på halvdelen til Angers SCO.
    27'
    28'
    Aleksandr Golovin (AS Monaco FC) løfter inn en corner fra venstre på Stade Louis II.
    30'
    Benoit Badiashile
    Benoit Badiashile (AS Monaco FC) header utenfor.
    30'
    Hakim Ben el Hadj signaliserer et frispark til Angers SCO på egen banehalvdel.
    31'
    I Fontvieille har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    31'
    Gult kort til Angers
    Souleyman Doumbia
    Souleyman Doumbia (Angers SCO) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    32'
    Ruben Aguilar vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    33'
    Ruben Aguilar er på beina igjen og fortsetter kampen.
    34'
    I Fontvieille slår Aleksandr Golovin en corner fra høyre.
    35'
    Youssouf Fofana
    Sjanse! AS Monaco FC avanserer forover, men Youssouf Fofana avslutter utenfor.
    36'
    36'
    37'
    Gult kort til Monaco
    Dommeren gir Kevin Volland (AS Monaco FC) et gult kort.
    37'
    AS Monaco FC angriper, men blir avblåst for offside.
    38'
    Angers SCO fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    40'
    Angers scorer selvmål!
    Monaco 1 - 0 Angers
    Mål: Abdoulaye Bamba
    Selvmål! Abdoulaye Bamba er dagens uheldigste i Fontvieille, der stillingen nå er 1-0.
    42'
    Caio Henrique (AS Monaco FC) slår en corner fra høyre side på Stade Louis II.
    45'+2
    Spillerbytte - Monaco
    Inn: Ismail Jakobs
    Ut: Sofiane Diop
    AS Monaco FC bytter ut Sofiane Diop med Ismail Jakobs.
    46'
    Sjanse til AS Monaco FC! Wissam Ben Yedder er nær ved å score, men keeper redder.
    46'
    46'
    En av AS Monaco FCs spillere går i offside.
    47'
    Målet til Monaco sjekkes av VAR
    47'
    Målet til Monaco blir annullert
    47'
    AS Monaco FC angriper, men Hakim Ben el Hadj blåser for offside.
    49'
    50'
    Hakim Ben el Hadj tildeler AS Monaco FC en corner. Aleksandr Golovin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    52'
    AS Monaco FC fosser fremover, men Hakim Ben el Hadj blåser for offside på Stade Louis II.
    52'
    Frispark til Angers SCO på halvdelen til AS Monaco FC.
    53'
    AS Monaco FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    56'
    En av AS Monaco FCs spillere blir avblåst for offside.
    57'
    59'
    Angelo Fulgini (Angers SCO) løfter inn en corner fra høyre på Stade Louis II.
    60'
    Mål for Monaco!
    Monaco 2 - 0 Angers
    Mål: Wissam Ben Yedder
    Målgivende: Kevin Volland
    Wissam Ben Yedder øker AS Monaco FCs ledelse til 2-0! Kevin Volland var nest sist på ballen.
    61'
    Spillerbytte - Angers
    Inn: Thomas Mangani
    Ut: Marin Jakolis
    Bytte for Angers SCO. Thomas Mangani kommer inn for Marin Jakolis på Stade Louis II.
    62'
    Inn: Mathias Pereira Lage
    Ut: Azzedine Ounahi
    Gerald Baticle (Angers SCO) gjør sitt andre bytte for dagen. Mathias Pereira Lage erstatter Azzedine Ounahi.
    62'
    Inn: Stephane Bahoken
    Ut: Batista Mendy
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Angers SCO. Inn kommer Stephane Bahoken, mens Batista Mendy tar plass på benken.
    62'
    I Fontvieille har et frispark blitt tildelt bortelag.
    63'
    64'
    Hakim Ben el Hadj signaliserer et frispark til Angers SCO.
    64'
    66'
    Angers SCO avanserer forover i Fontvieille. Angelo Fulgini avslutter, men treffer ikke mål.
    66'
    I Fontvieille slår Thomas Mangani en corner fra venstre.
    68'
    Skudd på mål, Angers
    68'
    68'
    Aleksandr Golovin (AS Monaco FC) løfter inn en corner fra høyre på Stade Louis II.
    68'
    Ismail Jakobs
    AS Monaco FC avanserer forover på Stade Louis II og Ismail Jakobs kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Angers SCO.
    69'
    69'
    Thomas Mangani
    Angers SCO angriper. Thomas Mangani får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    69'
    69'
    Inn: Vincent Manceau
    Ut: Enzo Ebosse
    Angers SCO gjør sitt fjerde bytte. Enzo Ebosse erstattes av Vincent Manceau.
    70'
    71'
    72'
    74'
    Wissam Ben Yedder (AS Monaco FC) avanserer forover på Stade Louis II. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    74'
    74'
    Aleksandr Golovin (AS Monaco FC) slår en corner fra venstre side på Stade Louis II.
    74'
    Det blir farlig! Frispark for AS Monaco FC er nær straffområde.
    75'
    Guillermo Maripan
    Guillermo Maripan (AS Monaco FC) header ballen mot mål, men Angers SCO klarerer.
    75'
    75'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Youssouf Fofana (AS Monaco FC) vrir seg av smerte i gresset.
    76'
    Youssouf Fofana er tilbake på banen igjen.
    76'
    77'
    Inn: Myron Boadu
    Ut: Wissam Ben Yedder
    AS Monaco FC bytter ut Wissam Ben Yedder med Myron Boadu. Dette er det andre byttet som Philippe Clement gjør i dagens kamp.
    77'
    Inn: Jean Lucas
    Ut: Eliot Matazo
    Eliot Matazo (AS Monaco FC) erstattes av Jean Lucas.
    78'
    Spillet på Stade Louis II er stoppet midlertidig fordi Ruben Aguilar ligger nede.
    82'
    Aleksandr Golovin
    Dommer Hakim Ben el Hadj viser Aleksandr Golovin (AS Monaco FC) det gule kortet.
    82'
    Inn: Waniss Taibi
    Ut: Abdoulaye Bamba
    Gerald Baticle gjør dagens femte bytte i Fontvieille, når han tar ut Abdoulaye Bamba og setter inn Waniss Taibi.
    83'
    Inn: Maghnes Akliouche
    Ut: Aleksandr Golovin
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AS Monaco FC. Inn kommer Maghnes Akliouche, mens Aleksandr Golovin tar plass på benken.