Velkommen til denne livedekningen av Molde-Brann fra Aker Stadion! Lagoppstillingene er her og vi tar en titt.
    Molde FK (4-3-3): Linde - Haugen, Ellingsen, Sinyan, Wingo - Hussain, Aursnes, Hestad - Brynhildsen, Knudtzon, Omojuanfo
    Molde-benken: Craninx - Eikrem, Sjølstad, Moström, Christensen, Ulland Andersen, Kitolano, Holmgren Pedersen
    Brann (4-3-3): Opdal - Tveita, Forren, Kolskogen, Kristiansen - Haugen, Pedersen, Barmen - Koomson, Strand, Bamba
    Brann-benken: Olsen Pettersen - Teniste, Eggen Rismark, Grøgaard, Ordagic, Hustad, Taylor
    Vegard Forren fikk terminert kontrakten med Molde FK før sesongen. I kveld er han tilbake med Brann for å møte gamleklubben. Forren regnes av mange som en legende i romsdalsklubben, men i kveldens kamp er oppgaven å ødelegge for det gulljagende hjemmelaget.
    Kåre Ingebrigtsen er ansatt som ny Brann-trener. Han etterfølger Lars Arne Nilsen. Den tidligere Rosenborg-treneren er på plass på Aker Stadion i kveld for å følge sin nye klubb.
    I fjorårets sesong endte begge kampene mellom kveldens motstandere uavgjort. Brann-spillerne ønsker garantert å imponere sin nye trener på tribunen, men det er Molde som må tåle favorittstempelet i kveld. Hjemmelaget har levert varierende resultater den siste tiden, og trenger tre poeng for å holde følge med serieleder Bodø/Glimt.
    Kåre Ingebrigtsen leder Brann for første gang mot Mjøndalen kommende helg. I kveld er det Robert Hauge som sitter i trenerstolen på benken.
    Leke James er syk og er ikke med til kveldens kamp. Magnus Wolff Eikrem har slitt med en vond akilles og starter på benken.
    Der er kampen i gang og Vegard Forren har fått sin første ballberøring på gammelt gress.
    1'
    Molde har vunnet 22 av de 25 siste hjemmekampene. Det er ingen enkel oppgave som står foran Brann.
    1'
    STOR SJANSE! Aursnes banker til på halvvolley fra 20 meter. Godt skudd som blir gitt på retur på, men Opdal får avverget igjen foran Brynhildsen.
    2'
    Nære en pangstart der hjemmelaget. Det er Molde som fører kampen innledningsvis.
    3'
    Brann med noen brukbare forsøk offensivt, men klarer ikke å komme seg helt frem til motstanderens mål.
    5'
    Hjørnespark til Molde
    7'
    Molde beholder ballen etter corneren, og Brynhildsen sikrer en ny mulighet fra kanten av banen.
    8'
    8'
    Oi! Aursnes corner er god, men Brann får blokkert headingen over tverrligger. Ny corner.
    9'
    9'
    Denne gangen er ikke corneren farlig. Ballen ender til slutt hos Opdal.
    9'
    Brann forsøker å kjøre kontra, og kommer seg til innlegg fra høyre. Ikke presist nok.
    10'
    Brann forsøker å spille seg ut bakfra, men roter det til. En pasning tilbake mot Forren ender over dødlinjen. Ny Molde-corner.
    11'
    11'
    Ohi skaffer seg rom i feltet og får avsluttet. Headinger går over mål. Stor Molde-sjanse!
    11'
    Brann skaffer seg en corner. Siktes det mot Forren?
    12'
    Mål for Brann!
    Molde 0 - 1 Brann
    Mål: Daniel Alexander Pedersen
    Målgivende: Jon-Helge Tveita
    BRANN TAR LEDELSEN! Tre Brann-spillere står i offside, men ikke Pedersen. Ole Martin Kolskogen spiller ballen delvis i blinde mot Molde-feltet. Plutselig er Pedersen alene med keeper og setter ballen mellom beina på Linde.
    12'
    Et lite sjokk for hjemmelaget den scoringen. Molde har vært best, men det er Brann som leder.
    15'
    15'
    Forren header unna Aursnes corner.
    15'
    Brynhildsen felles på midtbanen og får frispark.
    17'
    Mål for Molde!
    Molde 1 - 1 Brann
    Mål: Ola Brynhildsen
    Målgivende: Kristoffer Haugen
    UTLIGNING! Aursnes finner Haugen på bakerste stolpe, som slår inn igjen i feltet på direkten. Der venter Brynhildsen, som styrer ballen inn bak Opdal. Men skulle det vært blåst for offside? Ser ut som han var foran Forren der.
    17'
    Molde presser på etter scoringen. Tydelig tent av utligningen hjemmelaget. Jakter jo gull - da holder det bare med tre poeng.
    20'
    Brann ligger kompakte defensivt. Molde leter desperat etter en vei gjennom på nytt.
    22'
    Wingo slår inn fra høyre, men ballen ender på motsatt kant. Der forsøker Hestad på det samme, men Brann rensker unna.
    24'
    Brann kjører kontra, men Koomson blir stoppet på høyrekanten.
    25'
    Brann på farten på høyrekanten igjen. Innlegget finner Bamba, men headingen blir blokkert til corner.
    26'
    Hjørnespark til Brann
    26'
    Mange unøyaktige pasninger fra Molde på egen halvdel. Brann har ikke klart å utnytte feilene, men det er ingen oppskrift på seier.
    27'
    Molde stormer mot Brann-målet etter en feilpasning fra gjestene. Brynhildsen runder keeper, men kommer ikke på skuddhold. Forsøker heller å finne Hestad i feltet, men Forren kommer imellom.
    29'
    Gult kort til Brann
    Vegard Forren
    Feller Omojunafo som fort kunne kommet til en kjempesjanse.
    31'
    Brynhildsen spiller til Hussain, som tester skuddfoten fra distanse. Skuddet er godt, men Opdal henger med.
    33'
    Haugen får slått inn fra venstre, men Brann får rensket unna.
    34'
    Daouda Bamba
    Sparker bort ballen etter å ha blitt dømt frispark mot.
    34'
    Omojuanfo drar effektivt bort Forren og stormer fremover. Lykkes ikke med å spille fri en av lagkameratene.
    36'
    Koomson drar seg lekent innover i banen og fyrer løs. Men skuddet stoppes av en forsvarer.
    36'
    37'
    Det dømmes frispark imot en Molde-spiller i feltet. Opdal skal spille ut fra straffemerket.
    37'
    Haugen får slått inn, men ballen stoppes foran Omojuanfo.
    40'
    Molde har vært det dominerende laget gjennom store deler av omgangen. Brann sliter med å spille seg til de aller største sjansene, mens man føler at det før eller senere må lykkes for hjemmelaget igjen.
    42'
    Wingo spiller 45 grader ut til Knudtzon, som forsøker å banke til direkte på volley. Bommer på ballen.
    43'
    FOR NOEN SJANSER! Først er det Koomson som kommer alene med Linde. Keeper får avverget, men ballen ender hos Bamba. Han skaffer seg rom og får avsluttet, men også denne gangen er svensken på plass.
    44'
    De siste 45 minuttene er sparket i gang.
    46'
    Hussain fyrer løs, men et Brann-hode styrer skuddet ut til corner.
    47'
    47'
    Corneren klareres til Brynhildsen, som skyter over fra 18 meters hold.
    47'
    NÆRE FOR MOLDE! Wingos innlegg går hardt langs bakken hele veien til bakerste stolpe. Brynhildsen kommer skliende inn, men får bare en tå på ballen. Ikke nok denne gangen.
    48'
    Molde-spillerne roper på hands innenfor 16-meteren. Hussain som tråkler seg innover, og det er tydelig at ballen er innom en hånd. Dommeren overser ropene.
    51'
    Forren rensker et innlegg fra Wingo ut til corner.
    51'
    51'
    Molde har satt inn et massivt press etter pause. Klarer Brann å holde unna hjemmelaget?
    52'
    Magnus Wolff Eikrem er i oppvarming. Har slitt med en skade, men starter jo normalt sett alle kamper for dette Molde-laget.
    53'
    54'
    Molde 1 - 2 Brann
    Mål: Jon-Helge Tveita
    Målgivende: Fredrik Haugen
    BRANN LEDER! Haugens corner finner Tveita i feltet, som kneer ballen inn bak Linde. Dette er Tveitas første kamp fra start for Brann.
    54'
    Scoringen var definitivt mot spillets gang, men hva har vel det å si? Molde fortsetter uansett å trykke på.
    57'
    STORE MOLDE-SJANSER! Først et langskudd, så en heading i feltet.
    58'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Thomas Grøgaard
    Ut: Jon-Helge Tveita
    58'
    Inn: Taijo Teniste
    Ut: Ruben Kristiansen
    59'
    En Brann-corner svinges over alt og alle. Utspill.
    61'
    Spillerbytte - Molde
    Inn: Magnus Wolff Eikrem
    Ut: Erling Knudtzon
    61'
    Der gjør også Erling Moe sitt første trekk. Inn med stjernespiller Wolff Eikrem.
    61'
    Koomson og Teniste kombinerer langs kanten, men innlegget fra sistnevnte når ikke frem.
    63'
    TVERRLIGGER! Ohi spiller vegg og kommer seg inn i feltet. Brenner til, men via Opdals hender og i tverrliggeren.
    63'
    65'
    Hjørnesparket renskes unna.
    65'
    Linde bokser unna et innlegg fra Teniste. Molde kjører kontra.
    65'
    Frispark til Brann halvveis inne på Moldes halvdel.
    67'
    Brann kombinerer fint fremover, men den siste pasningen frea Haugen mot Bamba blir litt for lang.
    69'
    Ballen sprett litt leit for Hestad på bakerste stolpe. Klarer ikke å få avsluttet skikkelig.
    70'
    70'
    Brann kontrer og får en kjempesjanse. Bamba drar seg forbi sistemann og kommer alene med Linde. Keeperen går seirende ut av duellen. Kunne Bamba spilt sideveis til Koomson i stedet der?
    73'
    Inn: Eirik Ulland Andersen
    Ut: Ola Brynhildsen
    74'
    FOR EN SJANSE! Ulland Andersen sikter mot det lengste hjørnet og ballen passerer Opdal. Bak han venter imidlertid Forren, som fikk nikket ut til corner. Redning på strek.
    78'
    Brann får frispark etter Moldes corner. Store protester fra hjemmelagets spillere. Vanskelig å skjønne hva dommeren blåser for, så man kan skjønne Moldes frustrasjon.
    78'
    Gult kort til Molde
    Magnus Wolff Eikrem
    Får gult for språkbruk. Wolff Eikrem og Molde-spillerne ropte på straffe da Teniste brukte hånden i feltet. I stedet endte det merkelig nok opp med frispark til Brann.
    79'
    80'
    Kan Molde klare å utligne mot slutten her? Hjemmelaget presser på.
    83'
    Det bølger litt frem og tilbake her. Brann forsøker å kjøre kontra mot et høytstående Molde-lag.
    88'
    Et innlegg fra høyrekanten går rett inn til Opdal.
    89'
    Flere gode kontringsmuligheter for Brann her. Nære å kunne punktere kampen ved et par anledninger.