Dagens dommer, Burak Pakkan, blåser i gang kampen.
    Burak Pakkan signaliserer et frispark til Genclerbirligi SK.
    2'
    Burak Pakkan signaliserer et frispark til MKE Ankaragucu på egen banehalvdel.
    5'
    Eren Derdiyok
    Eren Derdiyok (MKE Ankaragucu) avanserer forover på Eryaman Stadyumu. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    6'
    Genclerbirligi SK, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    MKE Ankaragucu fosser fremover, men Eren Derdiyok går rett i offsidefella.
    7'
    Hjørnespark til Genclerbirligi SK
    11'
    Frispark for MKE Ankaragucu på egen banehalvdel.
    12'
    Frispark i en god posisjon for MKE Ankaragucu!
    13'
    Mål for MKE Ankaragucu!
    MKE Ankaragucu 1 - 0 Genclerbirligi SK
    Mål: Sinan Osmanoglu
    Målgivende: Eren Derdiyok
    Sinan Osmanoglu setter ballen i nettet og MKE Ankaragucu leder nå 1-0. Eren Derdiyok sto for den målgivende pasningen.
    14'
    16'
    Genclerbirligi SK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Gult kort til MKE Ankaragucu
    Erdem Ozgenc
    Dommer Burak Pakkan gir Erdem Ozgenc (MKE Ankaragucu) et gult kort.
    19'
    Frispark Genclerbirligi SK.
    22'
    MKE Ankaragucu 2 - 0 Genclerbirligi SK
    Mål: Eren Derdiyok
    Målgivende: Ali Kaan Guneren
    Mål! Eren Derdiyok gir MKE Ankaragucu en komfortabel 2-0 ledelse. Det er en fin assist fra Ali Kaan Guneren.
    24'
    I Ankara har et frispark blitt tildelt bortelag.
    29'
    Frispark til MKE Ankaragucu på halvdelen til Genclerbirligi SK.
    31'
    Det blir farlig! Frispark for MKE Ankaragucu er nær straffområde.
    32'
    35'
    Burak Pakkan signaliserer et frispark til Genclerbirligi SK på egen banehalvdel.
    35'
    37'
    En av Genclerbirligi SKs spillere går i offside.
    37'
    37'
    MKE Ankaragucu fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    38'
    Genclerbirligi SK angriper, men blir avblåst for offside.
    38'
    Frispark for Genclerbirligi SK på egen banehalvdel.
    41'
    Burak Pakkan tildeler MKE Ankaragucu en corner. Erdem Ozgenc sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'
    Erdem Ozgenc (MKE Ankaragucu) løfter inn en corner fra høyre på Eryaman Stadyumu.
    45'+1
    45'+2
    I Ankara slår Erdem Ozgenc en corner fra høyre.
    45'+5
    Yusuf Abdioglu
    MKE Ankaragucu angriper på Eryaman Stadyumu. Yusuf Abdioglu header utenfor.
    45'+5
    45'+5
    Spillerbytte - Genclerbirligi SK
    Inn: Omurcan Artan
    Ut: Furkan Seker
    Metin Diyadin gjør dagens første bytte i Ankara, når han tar ut Furkan Seker og setter inn Omurcan Artan.
    46'
    Inn: Aaron Tshibola
    Ut: Kazenga LuaLua
    Genclerbirligi SK gjør sitt andre bytte. Kazenga LuaLua erstattes av Aaron Tshibola.
    46'
    I Ankara har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    52'
    Ali Kaan Guneren
    Ali Kaan Guneren (MKE Ankaragucu) fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    57'
    Skudd utenfor mål, Genclerbirligi SK
    61'
    Spillerbytte - MKE Ankaragucu
    Inn: Nadir Ciftci
    Ut: Eren Derdiyok
    MKE Ankaragucu bytter ut Eren Derdiyok med Nadir Ciftci.
    61'
    Inn: Ghayas Zahid
    Ut: Abdullah Durak
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for MKE Ankaragucu. Inn kommer Ghayas Zahid, mens Abdullah Durak tar plass på benken.
    61'
    64'
    Skudd utenfor mål, MKE Ankaragucu
    65'
    Burak Pakkan signaliserer et frispark til MKE Ankaragucu.
    66'
    Dommer Burak Pakkan venter med å sette i gang spillet fordi Ali Kaan Guneren ligger nede.
    67'
    Metehan Mert ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    67'
    Inn: Oleksandr Belyaev
    Ut: Aksel Aktas
    Genclerbirligi SK bytter ut Aksel Aktas med Oleksandr Belyaev. Dette er det tredje byttet som Metin Diyadin gjør i dagens kamp.
    69'
    Inn: Geraldo
    Ut: Omogbolahan Gregory Ariyibi
    Bytte for MKE Ankaragucu. Geraldo kommer inn for Gboly Ariyibi på Eryaman Stadyumu.
    70'
    Genclerbirligi SK slipper å klare seg uten Metehan Mert som kommer tilbake på banen igjen.
    70'
    Ali Kaan Guneren er på beina igjen og fortsetter kampen.
    70'
    72'
    MKE Ankaragucu tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    77'
    Gult kort til Genclerbirligi SK
    Aaron Tshibola
    Aaron Tshibola (Genclerbirligi SK) får et gult kort av dommer Burak Pakkan.
    77'
    Baris Alici
    Sjanse! Genclerbirligi SK avanserer forover, men Baris Alici avslutter utenfor.
    78'
    Dmytro Hrechyshkin (Genclerbirligi SK) løfter inn en corner fra høyre på Eryaman Stadyumu.
    81'
    Inn: Aatif Chahechouhe
    Ut: Mehmet Murat Ucar
    Mehmet Murat Ucar (MKE Ankaragucu) erstattes av Aatif Chahechouhe.
    82'
    Inn: Ulas Yilmaz
    Ut: Ali Kaan Guneren
    MKE Ankaragucu bytter ut Ali Kaan Guneren med Ulas Yilmaz.
    82'
    Inn: Sami Gokhan Altiparmak
    Ut: Baris Alici
    Metin Diyadin (Genclerbirligi SK) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Gokhan Altiparmak erstatter Baris Alici.
    82'
    83'
    Frisparket tildelt MKE Ankaragucu er farlig nær Genclerbirligi SKs målområde.
    84'
    Kan Genclerbirligi SK utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    86'
    MKE Ankaragucu må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Genclerbirligi SK.
    87'
    88'
    Inn: Sintayehu Sallalich
    Ut: Dmytro Hrechyshkin
    Dmytro Hrechyshkin (Genclerbirligi SK) erstattes av Sintayehu Sallalich.
    89'
    90'
    Burak Pakkan signaliserer et frispark til MKE Ankaragucu like utenfor Genclerbirligi SK-området.
    90'+1
    90'+1
    Aatif Chahechouhe
    MKE Ankaragucu angriper. Aatif Chahechouhe får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    90'+2
    90'+2
    Erdem Ozgenc (MKE Ankaragucu) slår en corner fra høyre side på Eryaman Stadyumu.