Velkommen til Mjøndalen Stadion og cupkampen mellom MIF og Ullensaker/Kisa!
    Det er grått, men tørt, i Nedre Eiker for øyeblikket, men det kan fort komme regn utover kvelden.
    I følge tabellen burde MIF være klar favoritt i dag, men hjemmelaget har vært inne i en dårlig periode og har ikke vunnet på de siste fire kampene. Ullensaker/Kisa har også hatt et par gode borteresultater i år, så her må nok bruntrøyene belage seg på kamp.
    Da lagene møttes i serien i mai vant MIF 0-1 etter scoring av Sanel Kapidzic.
    MIF gikk på et surt bortetap mot Tromsdalen sist helg, og måtte dra hjem fra nord med 3-1 i sekken. Ullensaker/Kisa spilte 0-0 hjemme mot Alta sist de var i aksjon.
    MIF har gjort to endringer siden sist, der Solberg Olsen og Ingebretsen kommer inn for Hansen og Sosseh.
    Ullensaker/Kisa har gjort noen endringer siden sist helg. Bakke vokter buret, Holmedal starter bak til fordel for Laxdal, og Doumouya, Anene og Ahmadi starter på midten til fordel for Giæver, Jørstad og Kwakwa.
    Spillerene entrer banen og det er klart for 3. runde i cupen!
    Ullensaker/Kisa tar avspark og kampen er i gang!
    1'
    Diomande vinner en corner for hjemmelaget.
    1'
    Strange kommer på løp fra midtsirkelen, og gjestene følger ikke med, men headingen går et lite stykke over mål.
    1'
    Solberg Olsen feller Mork og gjestene får frispark et stykke inn på MIFs halvdel.
    3'
    Frisparket lempes inn i boksen, men MIF får klarert til corner.
    3'
    Stanges unna på første stolpe.
    4'
    Ahmadi i løpsduell med Sundli, men sistnevte får klarert til innkast.
    6'
    Gjestene låser seg fast høyt i banen nå.
    6'
    Doumouya går hardt i Ingebretsen som blir liggende. Kapteinen trenger ikke en ny skade nå.
    7'
    Ingebretsen kommer seg på beina igjen og kampen fortsetter.
    7'
    Mork kommer til innlegg fra høyre, men treffer Holmedal som er med frem, og ballen går til utspill fra mål.
    8'
    Ingebretsen legger seg ned igjen, og ser ut til å måtte gå av. Trist for den skadeforfulgte kapteinen.
    9'
    Spillerbytte - Mjøndalen
    Inn: Mads Hansen
    Ut: Bjarne Kortgaard Ingebretsen
    10'
    Diomande kommer til innlegg fra venstre, men Holmedal får blokkert til innkast.
    11'
    Aasmundsen med et langt innkast som klareres til corner.
    11'
    Klareres.
    11'
    Det er hjemmelaget som styrer, men har fortsatt til gode å skape de største sjansene.
    13'
    Strange slår et hardt innlegg mot første, men keeper er fint ute og fanger.
    14'
    MIF presser høyt, men gjestene forsvarer seg godt og hindrer innlegg.
    15'
    God mulighet for hjemmelaget! MIF bryter og setter igang Midtgarden på høyre. Diomande er fri inne i boksen og får ballen, drar av en mann og smeller til, men skuddet går rett på keeper fra rundt 14 meter.
    17'
    Anene forsøker å finne Nikolaisen i bakrommet, men ballen går helt inn til keeper.
    19'
    Solberg Olsen er med frem på venstre og slår et godt innlegg mot Kapidzic, men headingen går rett på keeper.
    21'
    Kapidzic bryter og setter fart fremover. Midtgarden er på løp, men det blir en misforståelse mellom spillerene og ballen går helt inn til keeper. Burde nok ha fått litt mer ut av den situasjonen, MIF.
    22'
    Slemdal med en albue på Midtgarden, og MIF får frispark på midten.
    23'
    Strange plukker opp en retur og forsøker seg fra rundt 25 meter, men bommer fullstendig på ballen. Gikk nesten innkast, den der.
    24'
    Midtgarden går i bakken ute til høyre og MIF får frispark.
    25'
    Midtgarden slår frisparken mot bakre, men keeper får bokset til corner.
    26'
    Sundli mener han blir holdt i trøya, men dommeren lar den gå. Utspill fra mål.
    26'
    MIF er på en god overgang, så velger dommeren å blåse for en offsidemarkering fra tidligere. Merkelig avgjørelse.
    28'
    MIF fortsetter å presse, men klarer ikke å få hull på byllen.
    30'
    Hansen slår inn mot Kapidzic, men keeper er fint ute og fanger.
    31'
    Ullensaker/Kisa ser ikke ut til å ha mye å by på offensiv i dag. Vært veldig tannløst fra gjestene så langt.
    33'
    Solberg Olsen med nytt innlegg fra venstre, men nok en gang er keeper fint ute og fanger.
    34'
    Ballen treffer Arneberg, som ikke er klar over hvor ballen er, og blir nesten mer en klarering enn en avslutning.
    35'
    Solberg Olsen slår nok et innlegg rett til keeper. Er vel snart på tide å prøve på noe nytt?
    37'
    Kjempesjanse for gjestene! Ahmadi slår et lavt innlegg til Nikolaisen som brenner til på første fra rundt syv meter, men Forn redder mesterlig!
    37'
    Mål for Mjøndalen!
    Mjøndalen 1 - 0 Ullensaker/Kisa
    Mål: Stian Aasmundsen
    Målgivende: Vamouti Diomande
    Der sitter den for hjemmelaget! Diomande spiller til Aasmundsen som er nær ved å miste ballen flere ganger rett utenfor 16-meteren. Sistnevnte får til slutt kontroll på ballen, og limer den helt nede ved nærmeste stolpe. Flott scoring av hjemmelaget!
    38'
    Da må Ullensaker/Kisa frem på banen hvis det skal være håp om avansement her i dag, noe som kan gi mulighet for overganger for bruntrøyene.
    41'
    Midtgarden får ballen inne i boksen, og smeller til, men skuddet går rett på keeper.
    42'
    Ihugba forsøker seg fra distanse, men skuddet går et stykke til side for mål.
    43'
    Gult kort til Ullensaker/Kisa
    Er for sein i en takling.
    44'
    MIF med frispark fra venstre, men gjestene stanger unna. MIF vinner imidlertid et innkast høyt i banen.
    45'+1
    Langt innkast fra Aasmundsen som lander hos Gundersen, men avslutningen går et stykke over mål.
    45'+1
    45'+2
    Lagene går til pause på stillingen 1-0 til hjemmelaget. Det har ikke vært den mest underholdende kampen så langt, men tidvis har vi sett fint spill. Gjestene virker veldig tamme offensivt, men har forsvart seg godt. Det virker alikevel usannsynslig at Ullensaker/Kisa skal sikre avansement med mindre de gjør noen endringer i pausen.
    45'
    MIF sparker igang andre omgang!
    46'
    Ingen bytter hos noen av lagene.
    46'
    Solberg Olsen slår inn fra venstre, men innlegget klareres.
    47'
    Ullensaker/Kisa slår langt mot Mork som er alene med keeper, men det vinkes for offside samtidig som Mork lobber ballen over Forn og i mål.
    49'
    Hansen kommer seg fri på høyre, men får ballen for langt foran seg. Utspill fra mål.
    50'
    MIF får frispark nede ved høyre cornerflagg.
    51'
    MIF forsøker seg på en innøvd variant, men gjestene er med på notene og får klarert.
    52'
    Kapidzic spiller fint ut til Hansen, men innlegget går helt inn til keeper.
    53'
    Midtgarden spiller fint vegg med Kapidzic, men pasningen fra sistnevte mangler presisjon. Gjestene klarerer.
    54'
    Lars Jørgen Mork
    Er alt for sein på Diomande.
    56'
    Midtgarden slår frisparket retning mål, og ballen får såpass fart at keeper velger å bokse den ut av 16-meteren.
    57'
    Flott kontring av MIF! Arneberg bryter og setter fart. Forsvarsbautaen slår en boksåpner til Kapidzic som igjen trer ut til Midtgarden før han spurter inn i boksen. Midtgarden skal bare lempe ballen over forsvaret slik at spissen er alene med keeper, men avleveringen mangler presisjon og går helt inn til keeper.
    58'
    Anene spiller til Suleiman som er i god posisjon, men det vinkes for offside.
    60'
    MIF låser seg fast høyt i banen.
    61'
    Solberg Olsen finner Kapidzic på bakre, men headingen er alt for svak og går rett på keeper.
    62'
    Doumouya forsøker seg fasktisk fra rundt 40 meter, men avslutningen/klareringen går langt til side for mål. Vanskelig å si hva han prøvde på der.
    63'
    Sundli gir bort en corner til gjestene.
    64'
    Klareres.
    64'
    Suleiman feller Gundersen og MIF får frispark på midten.
    66'
    Anene smeller til fra 25 meter, og Forn må ut i full strekk for å slå til corner!
    68'
    Gult kort til Mjøndalen
    Mads Gundersen
    Hindrer en overgang for Anene.
    69'
    Inn: Stian Rasch
    Ut: Mads Gundersen
    70'
    Diomande ligger nede og det er stans i spillet.
    72'
    Ser ut til at det var et overtråkk av Diomande, og han ser ut til å slite.
    72'
    Klareres.
    72'
    Gjestene er frempå igjen, men MIF får klarert til corner.
    74'
    Klareres.
    74'
    Midtgarden spilles igjennom og slår et godt innlegg, men gjestene klarerer til corer.
    76'
    Sundli går i bakken nok engang, men dommeren vinker spillet videre. Den så veldig tvilsom ut.
    76'
    Spillerbytte - Ullensaker/Kisa
    Inn: Markus Furseth
    Ut: Shåresh Ahmadi
    78'
    Kjempesjanse for gjestene! Anene spilles igjennom med en lissepasning og er helt alene med keeper. Avlutningen er god, men For er bedre. Kjemperedning av sisteskansen!
    80'
    Ullensaker/Kisa får frispark på 20 meter.
    81'
    Innbytter Furseth setter frisparket rett i muren.
    81'
    Diomande felles inne i boksen, men atter en gang vinker dommeren spillet videre. Den så soleklar ut.
    82'
    Tiden er i ferd med å ebbe ut for gjestene.
    84'
    Mork smeller til fra distanse, men avslutningen går høyt over målet til Forn.
    86'
    Gjestene slår langt, men MIF frosvarer seg godt.
    89'
    Johan Kolbjornsrud
    Har en etterslenger på Hansen.
    89'
    Det legges til minimum tre minutter.
    90'+2
    Aasmundsen spiller mot Sosseh som er i offside.
    90'+4
    90'+4
    MIF er videre til 4. runde, men imponerte ingen i dag. Alikevel er 1-0 et rettferdig resultat. Gjestene var veldig tamme, men hadde sine muligheter. Hjemmelaget så ut til å ha mer å gå på, men brukte ikke mer krefter enn høyst nødvendig for å sikre avansement i dag.