Mjøndalen (4-3-3): Makani - Walstad, Sælid Sell, Nakkim, Olsen Solberg - Twum, Stokke, Sporrong - Olden Larsen, Eriksen, Brustad.
    Lillestrøm (3-4-3): Hedenstad - Garnås, Pettersson, Ogbu - Dragenes, Karinen, Mathew, Ranger - Åsen, Gustavsson - Lehne Olsen.
    Benken til Mjøndalen: Lysgård, Skaar Eriksen, Øverby, Skistad, Gauseth, Rønning Ovenstad, Aasmundsen, Sveen og Hansen.
    Benken til Lillestrøm: Søyland, Skjærstein, Helland, Svendsen, Krogstad, Baccay, Braut Brunes, Knudsen, Slørdahl og Edh.
    Mjøndalen har nå tre kamper på rad uten seier, og kommer sist fra uavgjort borte mot Stabæk.
    Lillestrøm derimot ligger på fjerdeplass på tabellen, og vant siste kamp 0-3 borte mot Haugesund.
    Vi nærmer oss kampstart i Mjøndalen.
    Gutta er ute på matta og gjør seg klare til start.
    Der er vi i gang!
    1'
    Klarer Mjøndalen endelig å vinne en kamp igjen?
    Jaaa!
    39%
    Nei...
    61%
    Antall stemmer: 1045
    Lehne Olsen får ballen fra Åsen høyt i banen og avslutter, men den blir for svak.
    1'
    Mål for Mjøndalen!
    Mjøndalen 1 - 0 Lillestrøm
    Mål: Albin Sporrong
    Se på det målet da?!?! Svensken kliner ballen opp i krysset.
    4'
    For en start av de brunkledde.
    6'
    Nok en Mjøndalen-sjanse! Eriksen får ballen på hodet inni boksen, men ballen går over mål.
    6'
    Corner til Mjøndalen.
    7'
    Den slås på bakereste, og Stokke header den utenfor mål.
    7'
    Lillestrøm prøver konsekvent å spille seg ut bakfra, noe som har gitt de litt problemer her i starten.
    9'
    Lillestrøm som angriper nå, men de er alt for upresise til å skape de store sjansene.
    11'
    Lehne Olsen kommer seg til et skudd, men den er Makani på.
    11'
    Klarer Lillestrøm å snu kampen?
    JAAA!
    68%
    Nei...
    32%
    Antall stemmer: 1378
    Foreldrene til Sporrong har faktisk tatt turen fra Sverige og sitter på en av balkongene på stadion. Hyggelig at de fikk være vitne til det praktmålet!
    14'
    Ranger ligger nede. Får medisinsk hjelp.
    15'
    Ranger er oppe på beina igjen nå. Kampen spilles videre.
    16'
    Brustad prøver seg på en avslutning på skrått hold, men den går langt over mål.
    17'
    Åsen prøver å legge inn to ganger. Den første går i blokka og neste går over hele feltet.
    18'
    Eriksen prøver å spille gjennom Stokke, men den får Lillestrøm klarert.
    19'
    Lehne Olsen alene med keeper, men Makani er på jobb og går ut og redder.
    20'
    Corner til Lillestrøm.
    21'
    Den slås midt i feltet, og triller forbi alle.
    21'
    Lehne Olsen med nok et skudd, men Nakkim får ryddet den unna.
    21'
    Dragsnes går på skudd, men igjen får Mjøndalen-forsvaret ryddet unna.
    22'
    Nå skjer det mye foran Mjøndalen-målet! Garnås får den foran mål, men Makani klarer akkurat å få kontroll på den.
    22'
    Makani er også nede på gresset nå og får medisinsk hjelp.
    23'
    Makani er oppe på beina igjen!
    24'
    Stokke med langskudd nå! Prøver å kopiere Sporrong, men han treffer ikke like bra som svensken.
    25'
    Mjøndalen vinner et frispark på midtbanen.
    27'
    Den slås helt inni feltet, men Lillestrøm får klarert.
    27'
    Gult kort til Mjøndalen
    William Sell
    Prøver å treffe ball, men er alt for sen og setter knottene rett inn i Åsen. Den var ikke pen.
    30'
    Åsen er oppe på beina igjen.
    31'
    Den slås inn i feltet, men Makani er ute og plukker den lett.
    31'
    Lehne Olsen stusser ballen inn i feltet mot Gustavsson, men han rekker ikke frem til ballen.
    32'
    Gustavsson fyrer av, men den går rett i blokka.
    33'
    Ganske tamt her nå.
    35'
    Stokke i løpsduell med Ogbu, som sistnevnte vinner.
    36'
    Garnås legger inn i feltet, men Makani er ute og plukker igjen.
    36'
    Mjøndalen vinner et frispark.
    37'
    Den legges inn i feltet, og går frem og tilbake mellom Walstad og Nakkim, men ingen av de klarer å heade ballen i mål.
    37'
    FOR EN REDNING?!?! Stokke får ballen på hodet og header den mot krysset, men Hedenstad Christiansen er virkelig på jobb og redder faktisk den.
    38'
    Den slås på bakerste og blir headet ut av banen.
    39'
    Drgsnes fyrer av fra 20-25 meter, men den tar Makani lett.
    39'
    Åsen slår blindt inn mot Lehne Olsen i feltet, men den klarerer Mjøndalen.
    42'
    Mål for Lillestrøm!
    Mjøndalen 1 - 1 Lillestrøm
    Mål: Tom Pettersson
    Målgivende: Vetle Dragsnes
    Der sitter den for gjestene. Dragsnes legger inn foran mål, hvor Pettersson bare kan pirke ballen i mål.
    43'
    Tungt for Mjøndalen å slippe inn så nærme pausen. De hadde nok likt å gå il pause med ledelse her.
    45'
    Det er lagt til fire minutter.
    45'+2
    Rolig her på tampen av omgangen.
    45'+3
    Ranger prøver å legge inn, men Twum står i veien og får klarert.
    45'+3
    Mjøndalen vinner et frispark når Ogbu går for hardt inn i en duell.
    45'+4
    Den slås inn i feltet, men Pettersso får headet unna. Dommer blåser også for offside.
    45'+4
    Der er vi i gang igjen!
    46'
    Mjøndalen 1 - 2 Lillestrøm
    Mål: Thomas Lehne Olsen
    Målgivende: Tom Pettersson
    DET TOK IKKE LANGE TIDEN!!! Pettersson sender Lehne Olsen alene med keeper, og han nøler ikke med å sette den bak Makani. Drømmestart på omgangen for Lillestrøm.
    46'
    Mareritt for Mjøndalen å slippe inn kun 23 sekunder inn i omgangen.
    50'
    Brustad legger inn i feltet, men den får Lillestrøm klarert ut av fare.
    53'
    Gustavsson fyrer av et skudd fra skrått hold, men den går utenfor stengene.
    54'
    Bra energi i Lillestrøm-laget nå.
    54'
    Hansen gjør klart et dobbeltbytte nå.
    55'
    Sveen og Rønning Ovenstad skal inn ser det ut som.
    56'
    Spillerbytte - Mjøndalen
    Inn: Martin Rønning Ovenstad
    Ut: Benjamin Stokke
    57'
    Inn: Ole Amund Sveen
    Ut: Fredrik Brustad
    57'
    Der kom byttene vi ventet på.
    57'
    Lehne Olsen får ballen på hodet inne i feltet, men headingen er horribel og han bli også dømt for offside.
    57'
    Twum legger ballen inn i feltet mot Sveen, men han klarer ikke å få kontroll på ballen.
    60'
    Åsen vinner et frispark i duell med Twum.
    62'
    Åsen banker til, men den går utenfor.
    63'
    Gult kort til Lillestrøm
    Thomas Lehne Olsen
    Drar Twum i bakken etter skjorta.
    64'
    Twum nede på gresset og vrir seg etter en duell med Mathew.
    65'
    Klarer Mjøndalen å snu dette?
    JAAA!!!
    21%
    Nei...
    79%
    Antall stemmer: 977
    Mathew får ballen inne i feltet og prøver å sende den videre til Ogbu inni boksen, men den går over alt og alle.
    69'
    Sveen prøver å dra seg inn i feltet med ballen, men blir stopper rett utenfor. Dommer sier det er ingenting, og Sveen er rasende.
    70'
    Det burde nok vært frispark når vi ser returen.
    71'
    Mjøndalen vinner et frispark rett etterpå.
    71'
    Den slås inn i feltet, men den heades til side for mål.
    71'
    Olden Larsen holder på å rote det til for Mjøndalen. Han prøver å klarere, men spiller rett til Åsen som kliner til. Makani redder, men må gi fra seg en corner.
    73'
    Rønning Ovenstad legger inn foran mål, men den plukker Lillestrøm-keeperen lett.
    75'
    Spillerbytte - Lillestrøm
    Inn: Tobias Svendsen
    Ut: Daniel Gustafsson
    77'
    Inn: Sivert Øverby
    Ut: Nikolas Walstad
    77'
    Inn: Erik Stavås Skistad
    Ut: Albin Sporrong
    79'
    Mjøndalen presser på nå, med flere gode muligheter, men de klarer ikke å få ballen inn i Lillestrøm-målet.
    79'
    Nakkim ligger ned etter en duell inne i feltet.
    79'
    Spiller er i gang igjen.
    81'
    Rønning Ovenstad legger inn på hodet til Sveen, men den headingen blir for svak.
    82'
    Inn: Christian Gauseth
    Ut: William Sell
    84'
    Kaptein-Gauseth kommer inn med en liten lapp med beskjeder. Vi får se om Hansens beskjeder gir uttelling for hjemmelaget.
    85'
    Mye surr ute på banen nå. Veldig mye feil og upresise pasninger. Dette holder ikke til noe som helst om Mjøndalen skal klare å få med seg noe.
    86'
    Svendsen med en stor sjanse! Kommer seg alene med keeper, men Makani er på jobb og redder.
    87'
    Svendsen med igjen! Han legger inn til Kairinen inne i boksen, men han treffer ballen fryktelig dårlig.
    88'
    Svendsen igjen!!! Alene med Makani og prøver å sette den mellom beina til keeperen, men Makani stenger buret nå.