IK Sirius må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Mjällby AIF.
    I Hällevik har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Victor Wolf signaliserer et frispark til IK Sirius på egen banehalvdel.
    Mål for Mjällby AIF!
    Mjällby AIF 1 - 0 IK Sirius
    Mål: Mamudo Moro
    Målgivende: Joel Nilsson
    Mål! Mjällby AIF tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Mamudo Moro på Strandvallen. Det er en fin assist fra Joel Nilsson.
    18'
    Amin Sarr
    Mjällby AIF avanserer forover i Hällevik. Amin Sarr avslutter, men treffer ikke mål.
    23'
    Hjørnespark til Mjällby AIF
    24'
    Victor Wolf signaliserer et frispark til IK Sirius like utenfor Mjällby AIF-området.
    25'
    Jacob Ortmark
    Jacob Ortmark (IK Sirius) kommer seg fri på Strandvallen, men avslutningen går utenfor.
    26'
    28'
    Victor Wolf signaliserer et frispark til Mjällby AIF på egen banehalvdel.
    29'
    32'
    Mamudo Moro
    Mjällby AIF angriper i Hällevik. Mamudo Moro fyrer av et skudd som går utenfor.
    34'
    Mamudo Moro
    Mamudo Moro (Mjällby AIF) kommer til en målsjanse på Strandvallen, men klarer ikke å score.
    35'
    Gult kort til Mjällby AIF
    Viktor Gustafson
    Viktor Gustafson (Mjällby AIF) får et gult kort av dommer Victor Wolf.
    35'
    Mjällby AIF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    Gult kort til IK Sirius
    Adam Hellborg
    Adam Hellborg (IK Sirius) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    36'
    Det blir farlig! Frispark for Mjällby AIF er nær straffområde.
    37'
    Kadir Hodzic
    Mjällby AIF fosser forover og Kadir Hodzic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    38'
    IK Sirius, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    38'
    Max Watson
    I Hällevik header Max Watson (Mjällby AIF) mot mål, men ballen går utenfor.
    38'
    39'
    41'
    Victor Wolf signaliserer et frispark til Mjällby AIF.
    42'
    Victor Wolf tildeler Mjällby AIF en corner. Elias Andersson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    43'
    Frispark til IK Sirius på halvdelen til Mjällby AIF.
    45'
    Spillerbytte - IK Sirius
    Inn: Edi Sylisufaj
    Ut: Adam Hellborg
    IK Sirius bytter ut Adam Hellborg med Edi Sylisufaj. Dette er det første byttet som Daniel Backstrom gjør i dagens kamp.
    45'+1
    46'
    En av Mjällby AIFs spillere blir avblåst for offside.
    47'
    Mjällby AIF 2 - 0 IK Sirius
    Mål: Amin Sarr
    Amin Sarr øker Mjällby AIFs ledelse til 2-0!
    53'
    54'
    55'
    Nahom Girmai
    Nahom Girmai (IK Sirius) kommer seg fri på Strandvallen, men avslutningen går utenfor.
    55'
    Mål for IK Sirius!
    Mjällby AIF 2 - 1 IK Sirius
    Mål: Adam Stahl
    Adam Stahl scorer og reduserer til 2-1 på Strandvallen.
    58'
    59'
    Nahom Girmai (IK Sirius) kommer til en målsjanse på Strandvallen, men klarer ikke å score.
    62'
    63'
    Mjällby AIF 2 - 2 IK Sirius
    Mål: Edi Sylisufaj
    Målgivende: Laorent Shabani
    Edi Sylisufaj scorer og utligner dermed til 2-2. Laorent Shabani sto for den målgivende pasningen.
    65'
    67'
    Frisparket tildelt IK Sirius er farlig nær Mjällby AIFs målområde.
    69'
    Spillerbytte - Mjällby AIF
    Inn: Noah Persson
    Ut: Mamudo Moro
    Anders Torstensson (Mjällby AIF) gjør sitt første bytte for dagen. Noah Persson erstatter Mamudo Moro.
    71'
    73'
    76'
    Inn: Herman Johansson
    Ut: Joel Nilsson
    Mjällby AIF bytter ut Joel Nilsson med Herman Johansson.
    78'
    Inn: David Lofquist
    Ut: Kadir Hodzic
    Anders Torstensson gjør dagens tredje bytte i Hällevik, når han tar ut Kadir Hodzic og setter inn David Lofquist.
    78'
    Inn: Andreas Blomqvist
    Ut: Jesper Gustavsson
    Bytte for Mjällby AIF. Andreas Blomqvist kommer inn for Jesper Gustavsson på Strandvallen.
    78'
    80'
    Mjällby AIF avanserer forover i Hällevik. Viktor Gustafson avslutter, men treffer ikke mål.
    81'
    82'
    85'
    Frispark i en god posisjon for Mjällby AIF!
    85'
    Dommer Victor Wolf gir Nahom Girmai (IK Sirius) et gult kort.
    85'
    David Lofquist
    Sjanse til Mjällby AIF! David Lofquist er nær ved å score, men keeper redder.
    86'
    86'
    Målsjanse til IK Sirius! Jacob Ortmark treffer mål, men keeper redder.
    87'
    Mjällby AIF, prøver et skudd, men det reddes
    87'
    Frispark for IK Sirius på egen banehalvdel.
    88'
    Mjällby AIF 2 - 3 IK Sirius
    Målgivende: Dennis Widgren
    IK Sirius tar ledelsen 2-3 i Hällevik etter en heading av Adam Stahl! Flott spill fra Dennis Widgren før målet.
    89'
    Inn: Jamie Roche
    Ut: Nahom Girmai
    Bytte for IK Sirius. Jamie Roche kommer inn for Nahom Girmai på Strandvallen.
    90'
    Inn: Karl Larson
    Ut: Christian Kouakou
    Daniel Backstrom gjør dagens tredje bytte i Hällevik, når han tar ut Christian Kouakou og setter inn Karl Larson.
    90'+1
    90'+3
    Mjällby AIF angriper. David Lofquist får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.