Eid67'
1-1
    I Hällevik slår Jonathan Levi en corner fra høyre.
    1'
    Granit Maqedonci signaliserer et frispark til IFK Norrköping FK på egen banehalvdel.
    3'
    Granit Maqedonci signaliserer et frispark til IFK Norrköping FK.
    4'
    Hjørnespark til Mjällby AIF
    6'
    Frispark Mjällby AIF.
    10'
    Mamudo Moro
    Mjällby AIF angriper, men avslutningen til Mamudo Moro går utenfor.
    10'
    Mamudo Moro
    Sjanse! Mjällby AIF avanserer forover, men Mamudo Moro avslutter utenfor.
    13'
    Herman Johansson
    Mjällby AIF angriper i Hällevik. Herman Johansson fyrer av et skudd som går utenfor.
    15'
    Mamudo Moro
    Målsjanse! Mamudo Moro (Mjällby AIF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    18'
    I Hällevik har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    19'
    Frispark for IFK Norrköping FK på egen banehalvdel.
    20'
    Gult kort til Mjällby AIF
    Herman Johansson (Mjällby AIF) mottar sitt første gule kort for dagen på Strandvallen.
    20'
    Hjørnespark til IFK Norrköping FK
    22'
    Christoffer Nyman
    Christoffer Nyman (IFK Norrköping FK) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    23'
    Frispark til Mjällby AIF på halvdelen til IFK Norrköping FK.
    23'
    Målsjanse til IFK Norrköping FK! Christoffer Nyman treffer mål, men keeper redder.
    24'
    Mjällby AIF, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    IFK Norrköping FK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    37'
    38'
    38'
    43'
    Viktor Gustafson
    Dommer Granit Maqedonci gir Viktor Gustafson (Mjällby AIF) et gult kort.
    44'
    Mjällby AIF må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra IFK Norrköping FK.
    44'
    Granit Maqedonci tildeler IFK Norrköping FK en corner. Jonathan Levi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'
    Frispark for Mjällby AIF på egen banehalvdel.
    45'
    Granit Maqedonci signaliserer et frispark til Mjällby AIF på egen banehalvdel.
    45'+1
    45'+2
    45'+3
    47'
    Frispark til IFK Norrköping FK på halvdelen til Mjällby AIF.
    49'
    Jetmir Haliti
    Jetmir Haliti (Mjällby AIF) får et gult kort av dommer Granit Maqedonci.
    49'
    Christoffer Nyman (IFK Norrköping FK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    Mjällby AIF angriper, men Granit Maqedonci blåser for offside.
    51'
    Mjällby AIF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    52'
    53'
    Carlos Moros Gracia
    I Hällevik header Carlos Moros Gracia (Mjällby AIF) mot mål, men ballen går utenfor.
    53'
    Spillerbytte - IFK Norrköping FK
    Inn: Christopher Telo
    Ut: Egzon Binaku
    Rikard Norling (IFK Norrköping FK) gjør sitt første bytte for dagen. Christopher Telo erstatter Egzon Binaku.
    55'
    57'
    IFK Norrköping FK angriper, men blir avblåst for offside.
    58'
    I Hällevik slår Jonathan Levi en corner fra venstre.
    62'
    IFK Norrköping FK angriper på Strandvallen, men Christoffer Nyman header utenfor.
    63'
    Granit Maqedonci signaliserer et frispark til Mjällby AIF.
    64'
    Jonathan Levi
    IFK Norrköping FK fosser forover og Jonathan Levi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    67'
    67'
    Jonathan Levi (IFK Norrköping FK) løfter inn en corner fra høyre på Strandvallen.
    67'
    Mål for IFK Norrköping FK!
    Mjällby AIF 0 - 1 IFK Norrköping FK
    Mål: Daniel Eid
    Målgivende: Jonathan Levi
    Mål! Daniel Eid gir IFK Norrköping FK ledelsen 0-1 i Hällevik. Det er en fin assist fra Jonathan Levi.
    67'
    Spillerbytte - Mjällby AIF
    Inn: Adam Stahl
    Ut: Herman Johansson
    Mjällby AIF gjør sitt første bytte. Herman Johansson erstattes av Adam Stahl.
    68'
    Gult kort til IFK Norrköping FK
    Daniel Eid
    Daniel Eid (IFK Norrköping FK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    68'
    Inn: Albin Morfelt
    Ut: Viktor Gustafson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Mjällby AIF. Inn kommer Albin Morfelt, mens Viktor Gustafson tar plass på benken.
    68'
    Inn: Andreas Blomqvist
    Ut: David Lofquist
    Mjällby AIF bytter ut David Lofquist med Andreas Blomqvist.
    68'
    Christoffer Nyman (IFK Norrköping FK) kommer seg fri på Strandvallen, men avslutningen går utenfor.
    70'
    73'
    Kan Mjällby AIF utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    76'
    Inn: Rasmus Wiedesheim-Paul
    Ut: Jetmir Haliti
    Andreas Brannstorm gjør dagens fjerde bytte i Hällevik, når han tar ut Jetmir Haliti og setter inn Rasmus Wiedesheim-Paul.
    77'
    Andreas Blomqvist
    Sjanse til Mjällby AIF! Andreas Blomqvist er nær ved å score, men keeper redder.
    77'
    IFK Norrköping FK, prøver et skudd, men det reddes
    77'
    Andreas Blomqvist (Mjällby AIF) løfter inn en corner fra høyre på Strandvallen.
    78'
    Mål for Mjällby AIF!
    Mjällby AIF 1 - 1 IFK Norrköping FK
    Mål: Silas Nwankwo
    Målgivende: Rasmus Wiedesheim-Paul
    Mål! Silas Nwankwo (Mjällby AIF) utligner med en heading på Strandvallen. Flott spill fra Rasmus Wiedesheim-Paul før målet.