Fløyta har gått for å starte kampen.
    Rasmus Jönsson (Helsingborgs IF) løfter inn en corner fra høyre på Strandvallen.
    4'
    Armin Gigovic
    Armin Gigovic (Helsingborgs IF) avanserer forover på Strandvallen. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    4'
    Mjällby AIF, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    David Lofquist
    Målsjanse til Mjällby AIF! David Lofquist treffer mål, men keeper redder.
    6'
    Helsingborgs IF, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Glenn Nyberg tildeler Mjällby AIF en corner. David Lofquist sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    7'
    Frispark for Mjällby AIF på egen banehalvdel.
    8'
    David Lofquist (Mjällby AIF) slår en corner fra venstre side på Strandvallen.
    8'
    Martin Spelmann
    Mjällby AIF avanserer forover i Hällevik. Martin Spelmann avslutter, men treffer ikke mål.
    10'
    Mål for Mjällby AIF!
    Mjällby AIF 1 - 0 Helsingborgs IF
    Mål: Jesper Löfgren
    Målgivende: Moses Ogbu
    Jesper Löfgren dundrer ballen i mål og Mjällby AIF tar ledelsen 1-0 på Strandvallen. Det er en fin assist fra Moses Ogbu.
    11'
    Rasmus Jönsson
    Sjanse i Hällevik! Rasmus Jönsson (Helsingborgs IF) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    13'
    13'
    Glenn Nyberg signaliserer et frispark til Helsingborgs IF på egen banehalvdel.
    14'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Kebba Ceesay (Helsingborgs IF) vrir seg av smerte i gresset.
    14'
    I Hällevik slår Martin Olsson en corner fra høyre.
    16'
    Rasmus Jönsson (Helsingborgs IF) kommer seg fri på Strandvallen, men avslutningen går utenfor.
    16'
    Helsingborgs IF slipper å klare seg uten Kebba Ceesay som kommer tilbake på banen i Hällevik.
    16'
    Mjällby AIF angriper, men blir avblåst for offside.
    18'
    Alex Emilio Timossi Andersson
    Helsingborgs IF fosser forover og Alex Timossi Andersson fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    18'
    18'
    I Hällevik slår Brandur Hendriksson en corner fra venstre.
    19'
    Glenn Nyberg tildeler Helsingborgs IF en corner. Martin Olsson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    20'
    Kebba Ceesay
    Kebba Ceesay (Helsingborgs IF) header utenfor.
    20'
    Jacob Bergstrom
    Målsjanse på Strandvallen! Jacob Bergstrom fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    22'
    22'
    Helsingborgs IF angriper. Armin Gigovic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    26'
    26'
    I Hällevik har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    26'
    David Lofquist treffer tverrliggeren! Stor målsjanse for Mjällby AIF i Hällevik.
    27'
    Spillerbytte - Helsingborgs IF
    Inn: Alhaji Gero
    Ut: Alex Emilio Timossi Andersson
    Olof Mellberg gjør dagens første bytte i Hällevik, når han tar ut Alex Timossi Andersson og setter inn Alhaji Gero.
    29'
    Mjällby AIF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Helsingborgs IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Frispark til Mjällby AIF på halvdelen til Helsingborgs IF.
    33'
    Mål for Helsingborgs IF!
    Mjällby AIF 1 - 1 Helsingborgs IF
    Mål: Brandur Hendriksson Olsen
    Målgivende: Adam Eriksson
    Brandur Hendriksson utligner til 1-1 på Strandvallen. Flott spill fra Adam Eriksson før målet.
    35'
    Helsingborgs IF angriper, men Glenn Nyberg blåser for offside.
    37'
    Brandur Hendriksson Olsen
    Helsingborgs IF angriper i Hällevik. Brandur Hendriksson avslutter på mål, men greier ikke å score.
    39'
    39'
    Frispark for Helsingborgs IF på egen banehalvdel.
    40'
    Jacob Bergstrom (Mjällby AIF) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    43'
    Sjanse til Helsingborgs IF! Rasmus Jönsson er nær ved å score, men keeper redder.
    44'
    44'
    Brandur Hendriksson (Helsingborgs IF) slår en corner fra venstre side på Strandvallen.
    44'
    Frispark Helsingborgs IF.
    45'
    Brandur Hendriksson (Helsingborgs IF) løfter inn en corner fra venstre på Strandvallen.
    45'+2
    En av Mjällby AIFs spillere blir avblåst for offside.
    47'
    49'
    Mjällby AIF 1 - 2 Helsingborgs IF
    Mål: Anthony van den Hurk
    Målgivende: Kebba Ceesay
    Mål! Anthony van den Hurk gir Helsingborgs IF ledelsen 1-2 i Hällevik. Kebba Ceesay sto for den målgivende pasningen.
    50'
    Glenn Nyberg signaliserer et frispark til Helsingborgs IF.
    52'
    Spillet på Strandvallen er stoppet midlertidig fordi Brandur Hendriksson ligger nede.
    52'
    Brandur Hendriksson kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Strandvallen.
    53'
    I Hällevik slår David Lofquist en corner fra venstre.
    53'
    Eric Bjorkander
    Målsjanse! Eric Bjorkander (Mjällby AIF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    54'
    Inn: Andreas Landgren
    Ut: Brandur Hendriksson Olsen
    Olof Mellberg (Helsingborgs IF) blir nødt til å gjøre sitt andre bytte. Andreas Landgren erstatter Brandur Hendriksson som sannsynligvis er skadet.
    57'
    58'
    Spillerbytte - Mjällby AIF
    Inn: Mamudo Moro
    Ut: Jacob Bergstrom
    Bytte for Mjällby AIF. Mamudo Moro kommer inn for Jacob Bergstrom på Strandvallen.
    60'
    Mjällby AIF fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    60'
    Moses Ogbu
    Målsjanse på Strandvallen! Moses Ogbu fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    61'
    61'
    Frispark til Helsingborgs IF på halvdelen til Mjällby AIF.
    65'
    Glenn Nyberg tildeler Helsingborgs IF en corner. Martin Olsson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    66'
    Martin Olsson (Helsingborgs IF) slår en corner fra høyre side på Strandvallen.
    67'
    Inn: Besard Sabovic
    Ut: Jonathan Tamini
    Mjällby AIF gjør sitt andre bytte. Jonathan Tamimi erstattes av Besard Sabovic.
    68'
    Inn: Joel Nilsson
    Ut: Martin Spelmann
    Mjällby AIF bytter ut Martin Spelmann med Joel Nilsson. Dette er det tredje byttet som Marcus Lantz gjør i dagens kamp.
    68'
    David Lofquist (Mjällby AIF) løfter inn en corner fra venstre på Strandvallen.
    70'
    Mjällby AIF 2 - 2 Helsingborgs IF
    Mål: Besard Sabovic
    Målgivende: Joel Nilsson
    Mål! Besard Sabovic utligner for Mjällby AIF. Stillingen er dermed 2-2 i Hällevik. Joel Nilsson var nest sist på ballen.
    72'
    Alhaji Gero
    Sjanse til Helsingborgs IF! Alhaji Gero er nær ved å score, men keeper redder.
    73'
    73'
    74'
    Mamudo Moro
    Mjällby AIF angriper i Hällevik. Mamudo Moro fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    I Hällevik har et frispark blitt tildelt bortelag.
    76'
    Gult kort til Mjällby AIF
    David Lofquist (Mjällby AIF) pådrar seg et gult kort.
    76'
    Joel Nilsson
    Sjanse i Hällevik! Joel Nilsson (Mjällby AIF) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    81'
    81'
    Hjørnespark til Mjällby AIF
    83'
    Mamudo Moro
    Mjällby AIF angriper, men avslutningen til Mamudo Moro går utenfor.
    83'
    Inn: Mohammed Abubakari
    Ut: Anthony van den Hurk
    Helsingborgs IF bytter ut Anthony van den Hurk med Mohammed Abubakari. Dette er det fjerde byttet som Olof Mellberg gjør i dagens kamp.
    84'
    Inn: Max Svensson
    Ut: Rasmus Jönsson
    Olof Mellberg (Helsingborgs IF) gjør sitt tredje bytte for dagen. Max Svensson erstatter Rasmus Jönsson.
    85'
    86'
    Jesper Löfgren
    Jesper Löfgren (Mjällby AIF) får gult kort og må dermed stå over en kamp.
    86'
    Max Svensson
    Max Svensson skyter i stolpen! Stor sjanse for Helsingborgs IF i Hällevik.
    87'
    Martin Olsson
    Martin Olsson (Helsingborgs IF) kommer til en målsjanse på Strandvallen, men klarer ikke å score.
    87'
    Glenn Nyberg signaliserer et frispark til Mjällby AIF.
    88'
    90'+1
    Mjällby AIF 3 - 2 Helsingborgs IF
    Mål: David Lofquist
    Målgivende: Mamudo Moro
    Mjällby AIF tar ledelsen 3-2 etter en heading fra David Lofquist. Mamudo Moro var nest sist på ballen.