Adam Ladeback signaliserer et frispark til Mjällby AIF på egen banehalvdel.
    5'
    Elias Andersson (Mjällby AIF) løfter inn en corner fra høyre på Strandvallen.
    6'
    Adam Ladeback tildeler Mjällby AIF en corner. Elias Andersson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    7'
    Frispark til IF Elfsborg på halvdelen til Mjällby AIF.
    8'
    Det blir farlig! Frispark for Mjällby AIF er nær straffområde.
    10'
    Gult kort til IF Elfsborg
    Tim Ronning
    Tim Ronning (IF Elfsborg) mottar et gult kort på Strandvallen, og må dermed stå over en kamp pga for mange gule kort denne sesongen.
    11'
    Elias Andersson
    Elias Andersson (Mjällby AIF) avanserer forover på Strandvallen. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    12'
    IF Elfsborg, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Mål for Mjällby AIF!
    Mjällby AIF 1 - 0 IF Elfsborg
    Mål: Sam Johnson
    Mål! Mjällby AIF tar ledelsen 1-0 ved Sam Johnson.
    12'
    I Hällevik slår Elias Andersson en corner fra høyre.
    14'
    Mamudo Moro
    Mamudo Moro (Mjällby AIF) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    14'
    Alexander Bernhardsson
    IF Elfsborg angriper i Hällevik. Alexander Bernhardsson avslutter på mål, men greier ikke å score.
    16'
    Mjällby AIF, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Frispark i en god posisjon for IF Elfsborg!
    17'
    Frispark for IF Elfsborg på egen banehalvdel.
    19'
    Frispark Mjällby AIF.
    20'
    I Hällevik har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    20'
    IF Elfsborg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    En av Mjällby AIFs spillere blir avblåst for offside.
    22'
    23'
    Adam Ladeback signaliserer et frispark til Mjällby AIF.
    26'
    Hjørnespark til IF Elfsborg
    27'
    31'
    32'
    Christopher McVey
    Christopher McVey (IF Elfsborg) må stå over en kamp etter å ha pådratt seg et gult kort.
    32'
    Frispark til Mjällby AIF på halvdelen til IF Elfsborg.
    33'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Hällevik fordi Alexander Bernhardsson får behandling for en skade på banen.
    34'
    Spillerbytte - IF Elfsborg
    Inn: Rasmus Alm
    Ut: Alexander Bernhardsson
    IF Elfsborg bytter ut Alexander Bernhardsson med Rasmus Alm.
    36'
    Dommer Adam Ladeback venter med å sette i gang spillet fordi Kadir Hodzic ligger nede.
    40'
    Kadir Hodzic kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Strandvallen.
    42'
    Kan IF Elfsborg utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    45'+1
    45'+3
    Spillerbytte - Mjällby AIF
    Inn: Jacob Bergstrom
    Ut: Sam Johnson
    Anders Torstensson (Mjällby AIF) gjør sitt første bytte for dagen. Jacob Bergstrom erstatter Sam Johnson.
    46'
    Frispark for Mjällby AIF på egen banehalvdel.
    46'
    Mjällby AIF 2 - 0 IF Elfsborg
    Mål: Jacob Bergstrom
    Mål! Mjällby AIF øker ledelsen til 2-0 etter en velplassert heading fra Jacob Bergstrom.
    48'
    51'
    51'
    52'
    Inn: Andreas Blomqvist
    Ut: Elias Andersson
    Elias Andersson (Mjällby AIF) erstattes av Andreas Blomqvist.
    53'
    Inn: Marokhy Ndione
    Ut: Emmanuel Boateng
    Jimmy Thelin gjør dagens andre bytte i Hällevik, når han tar ut Emmanuel Boateng og setter inn Marokhy Ndione.
    58'
    Inn: Jacob Ondrejka
    Ut: Jeppe Okkels
    IF Elfsborg bytter ut Jeppe Okkels med Jacob Ondrejka. Dette er det tredje byttet som Jimmy Thelin gjør i dagens kamp.
    58'
    Mjällby AIF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    62'
    63'
    Hjørnespark til Mjällby AIF
    65'
    Rasmus Alm
    Målsjanse på Strandvallen! Rasmus Alm fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    66'
    66'
    Inn: Noah Soderberg
    Ut: Per Frick
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for IF Elfsborg. Inn kommer Noah Soderberg, mens Per Frick tar plass på benken.
    66'
    Inn: Samuel Holmen
    Ut: Frederik Holst
    Bytte for IF Elfsborg. Samuel Holmen kommer inn for Frederik Holst på Strandvallen.
    66'
    Inn: Taylor Silverholt
    Ut: Mamudo Moro
    Anders Torstensson gjør dagens tredje bytte i Hällevik, når han tar ut Mamudo Moro og setter inn Taylor Silverholt.
    68'
    I Hällevik slår Jacob Ondrejka en corner fra venstre.
    71'
    71'
    72'
    Frisparket tildelt IF Elfsborg er farlig nær Mjällby AIFs målområde.
    73'
    Jacob Ondrejka (IF Elfsborg) slår en corner fra venstre side på Strandvallen.
    74'
    Mjällby AIF angriper, men blir avblåst for offside.
    76'
    Mjällby AIF 3 - 0 IF Elfsborg
    Mål: Joel Nilsson
    Målgivende: Jesper Gustavsson
    Joel Nilsson setter ballen i mål og øker Mjällby AIFs ledelse til 3-0 i Hällevik. Jesper Gustavsson var nest sist på ballen.
    78'
    Frispark IF Elfsborg.
    79'
    Rødt kort til IF Elfsborg
    Tim Ronning
    Utvisning! IF Elfsborg må klare seg uten Tim Ronning resten av kampen etter et direkte rødt kort.