Mjøndalen-kaptein Christian Gauseth satte opp temperaturen foran oppgjøret med å kalle KBKs spillestil for tragisk. - Måten de spiller på... De har jo ingen spillestil! De slår lange baller, får ballen ut på backen og dæljer den opp. Så trykker de etter. De spiller ikke fotball, sa Gauseth til VG.
    MJØNDALEN (4-3-3): Faye Lund - Sell, Jansen, Solholm Johansen, Dragsnes - Brochmann, Gauseth, Aasmundsen - Brustad, Occean, Liseth.
    KRISTIANSUND (4-5-1): McDermott - Coly, Gjesdal, Ulvestad, Aasbak - Kastrati, Cirak, Diop, Bye, Gjertsen - Amang.
    En offensiv oppstilling fra KBK, med offensive typer som Bye, Gjertsen, Kastrati og Amang fra start samtidig.
    Tidlig corner til Mjøndalen. KBK-Diop får klarert den bort.
    Quint Jansen med en herlig takling av Thomas Amang inne i feltet.
    3'
    Fredrik Brustad får en mulighet inne i feltet, men treffer ikke målet.
    5'
    Brustad spilles alene igjennom, men han nøler med avslutningen, og Sean McDermott får ryddet opp. Enorm sjanse for hjemmelaget!
    5'
    Aasmundsen prøver en pasning til Brustad, men misforståelse og ballen triller over kortlinjen.
    7'
    Aliou Coly skyter fra distanse - rett i fanget til keeper Faye Lund.
    9'
    Brustad legger inn fra høyre, og Tonny Brochmann tar ned før han fyrer - blokkeres av en forsvarer.
    10'
    Kastrati felles av Brochmann, og det blir frispark til bortelaget på drøyt 30 meter.
    12'
    Torgil Gjertsen skyter på frisparket - over målet.
    13'
    KBK med sjanse. Kastrati spiller igjennom Bye. Han presses litt ut mot siden. Prøver en lav avslutning i lengste hjørnet - utenfor.
    14'
    Kristiansund får corner.
    14'
    Kort corner, og Gjertsen får ballen inne i feltet. Så skyter han fra skrått hold. Via keeper og i stolpen til ny corner.
    15'
    Småfarlig på den påfølgende corneren, men blir klarert.
    16'
    Gauseth skyter fra 18 meter - treffer en motspiller. Men det er uansett blåst for frispark.
    17'
    Occean blir holdt av Gjesdal, og Mjøndalen får frispark. Kan være skuddhold.
    18'
    Oooofffffffffff! Det blir enn innøvd variant av den meningsløse sorten. Bare rør. Pasning ned mot cornerflagget, og et innlegg som keeper plukker enkelt. Neppe det som var planlagt ...
    20'
    Bendik Bye spiller frem Kastrati, som avslutter over fra meget god posisjon inne i feltet.
    21'
    Mål for Mjøndalen!
    Mjøndalen 1 - 0 Kristiansund
    Mål: Christian Gauseth
    Målgivende: Olivier Occean
    Kaptein Gauseth ordner ledelse til hjemmelaget. Drar seg fri fra en forsvarer og banker ballen lavt nede til høyre for McDermott fra 19 meter.
    21'
    KBK går rett i angrep. Fin pasning fra Coly, og Amang med en hard avslutning fra skrått hold inne i feltet. Faye Lund varter opp med god redning.
    23'
    Småfarlig for hjemmelaget med et langt innkast som stusses, men Kristiansund klarerer.
    26'
    Occean vender opp inne i feltet, og skyter - kraften i skuddet dempes av at ballen treffer en forsvarer. Keeper redder greit.
    27'
    Brochmann til Brustad, som legger farlig inn. Over alle i feltet.
    29'
    Fint forarbeid av Gauseth, og Liseth vender opp. Kjempesjanse - avslutningen reddes til corner.
    29'
    Kjempesjanse på corneren til hjemmelaget. Ballen går frem og tilbake - før Gauseth treffer tverrliggeren fra kloss hold.
    30'
    Occean spilles igjennom, men vinkes av for offside.
    31'
    Brustad skyter - keeper redder uten store problemer.
    33'
    Labert tempo nå, og det skjer ikke all verden.
    36'
    Gjertsen med en upresis pasning inn i feltet. Går over alle og over kortlinjen til utspill fra keeper.
    39'
    Da er det tekniske problemer her, så der vil mangle litt på oppdateringer nå.
    41'
    Spillerbytte - Kristiansund
    Inn: Bent Sørmo
    Ut: Henrik Gjesdal
    46'
    Frispark til vertene på venstekanten. Aasmundsen slår inn, men den klareres.
    49'
    Amang skaffer KBK en corner.
    49'
    Corneren fra Gjertsen ender opp med en ny corner.
    50'
    Det blir ikke noe farlig ut av corner nummer to heller.
    50'
    Asbak og Gjertsen rører det til på et innkast. Mister ballen i det som kunne vært en småfarlig posisjon.
    53'
    Corner til bortelagt. Occean er høyest inne i feltet, og header til ny corner.
    55'
    Mjøndalen kontrer, og Brochmann spilles frem. Blir litt alene i duellen med Diop og Cirak. Får til slutt avsluttet fra trengt posisjon, men McDermott redder til corner.
    56'
    Corneren er farlig og Sell står helt alene ved bakre stolpe. Så får han ikke ballen presist, og muligheten koker bort.
    56'
    Aasmundsen spiller frem Brustad på høyrekanten. Innlegget er bra, og Occean prøver et brassespark. Treffer ballen dårlig, og får ikke avsluttet på målet.
    58'
    Diop skyter fra 19 meter - via Jansen og til corner.
    59'
    Corneren blir klarert, og Mjøndalen kontrer.
    59'
    Gult kort til Kristiansund
    Bendik Bye
    Bye feller Liseth, og dommeren drar opp det gule.
    59'
    Gauseth feller Kastrati, men slipper det gule kortet.
    63'
    Gjertsen får med seg ballen inn i feltet, men blir blokkert idet han skal avslutte. Ballen spretter inn til Faye Lund.
    64'
    Inn: Pål Erik Ulvestad
    Ut: Thomas Amang
    65'
    Inn: Sondre Sørli
    Ut: Haris Cirak
    65'
    Mjøndalen blir muligens snytt for en corner der. Ser ut som Diop er sist på ballen, og ikke Sell.
    66'
    Brustad spilles frem på høyrekanten. Han prøver et innlegg mot bakre stolpe - blir headet unna.
    68'
    Brukbart innlegg av Sondre Sørli, men Mjøndalen får klarert.
    70'
    Gjertsen skyter fra kanten av 16-meteren - Faye Lund har brukbar kontroll, go slår over til corner.
    70'
    Hjørnesparket halvklareres. Ballen havner hos Diop, som skyter utenfor.
    71'
    Ulvestad slår inn i feltet mot Bye. Han prøver å legge ned til Sørli, men lykkes ikke med det. Ballen over kortlinjen.
    72'
    Det er ikke mye som tyder på at bortelaget har veldig mye krutt på lager, men det er kanskje farlig å melde.
    75'
    Spillerbytte - Mjøndalen
    Inn: Jibril Bojang
    Ut: Fredrik Brustad
    77'
    Småfarlig inne i feltet etter en MIF-corner. Liseth prøver et hælspark. Blir klarert.
    79'
    Gult kort til Mjøndalen
    Jibril Bojang
    River ned Gjertsen, og stopper en overgangsmulighet.
    80'
    Mål for Kristiansund!
    Mjøndalen 1 - 1 Kristiansund
    Mål: Amidou Diop
    Målgivende: Dan Peter Ulvestad
    Så sitter utligningen! Diop lader børsa, og klinker til fra langt hold. Faye Lund står bare og ser på at ballen suser inn helt borte ved stolpen til venstre for ham.