...Og etter en del pasninger i laget, går ballen over sidelinjen til innkast for Brann.
    Brann kommer. Felix Horn Myhre spiller inn til Finne. Bergenseren går ned i spagaten på kunstgresset, holder likevel på ballen og krangler seg forbi. Ender med at Makani kommer ut og snapper foran Brann-offensiven.
    Walstad igjen på venstre. Rett i Felix Horn Myhre og ut til innkast.
    16'
    Mjøndalen kaster kort!
    16'
    Brann kommer og vrir over til Ruben Kristiansen på venstre. Sivert Heltne Nilsen misser med pasningen, men Brann vinner tilbake.
    16'
    Finne prøver seg! Skyter fra skrått hold med høyre fra høyre etter at han vinner ballen selv i Mjøndalens 16-meter. Går utenfor. Nesten-sjanse!
    18'
    Corner Brann.
    21'
    Blir nesten halvskummelt. Finne sikter mot Japhet Sery Larsen. Passerer dansken, men Brann beholder kula.
    21'
    Nytt innlegg mot Sery Larsen! Header, men rett på Makani. Definisjonen på løskrutt fra den danske dynamittforsvareren.
    22'
    Nok en danske prøver seg, nå Daniel Pedersen. Klemmer til fra langt hold. Ingen fare.
    23'
    Nydelig vending av Petter Strand med ballen, men er en takling fra å ende i neste Bernt Oppsummerer på VGTV.
    24'
    Heftig situasjon i Mjøndalens 16-meter. Makani kommer ut og kolliderer med lagkamerat Janevski, som blir liggende. Robert Taylor får tak i ballen og avslutter til blokk, før spillet stoppes.
    26'
    Janevski kommer inn igjen etter en kort sjekk sidelinjen.
    27'
    Mål for Brann!
    Mjøndalen 0 - 1 Brann
    Mål: Robert Taylor
    Målgivende: Aune Heggebø
    BRANN LEDER I MJØNDALEN! BRANN LEDER I MJØNDALEN! En kjapp kontring der Heggebø tar med seg ballen, Braut-krummer nakken og setter fart. Så ser han sin finske lagkamerat fri på venstre. Han plasserer ballen i lengste hjørne til 1-0!
    28'
    Litt mer trøkk på banen her nå. Smeller i tre taklinger på rad før Pedersen legger ned Eriksen og dommer dømmer frispark.
    31'
    Langpasning inn i Brann-boksen som blir for lang. Utspill.
    31'
    Finne og Felix overlap-kombinerer på høyre. Blir corner.
    33'
    Finne får to forsøk på legg fra høyre. Begge blokkeres. Til slutt løfter Horn Myhre inn mot Pallesen Knudsen. Aldri farlig.
    33'
    Minner om at 0-1 ble resultatet her i 1975. Som vi alle enten husker eller har lest i snart 50 år; Endre Blindheim matchvinner den gangen. Skal vi snakke om Robert Taylor de neste 50, da?
    34'
    Langpasning fra Mjøndalen nå. Heades unna.
    37'
    Det regner igjen i Viken.
    38'
    Bra Brann-angrep! Ruben Kristiansen med en liten Messi-stikker mot Bård Finne. Brann-kanten legger inn, men blokkeres kjapt til corner.
    38'
    Den tar Finne naturligvis selv.
    39'
    Makani ute og bokser!
    39'
    Frispark Brann nede ved sidelinjen.
    39'
    Taylor dytter ballen bakover til Petter Strand og det ender med et skudd fra Strand som vi ALLE (minus Makani) tror går i mål, men som får nettmaskene til å bevege seg utenfor stolpen!
    40'
    Mjøndalen med nytt langinnkast.
    41'
    Brann kontrer! Det er vidåpent!
    41'
    Gult kort til Mjøndalen
    Albin Sporrong
    Frispark lages, der kunne Brann kommet med tre mot én. Sporrong er proff feller der. Holder i drakten og nekter kontringen.
    42'
    Nytt ålreit Brann-angrep. Kristiansen legger inn, Heggebø kaster seg inn mellom tre brune stoppere, men får ikke hodet på den.
    42'
    Horn Myhre rydder opp når Kent Håvard Eriksen prøver å legge ned ballen i Brann-boksen.
    43'
    Nytt Brann-innlegg klareres ut i returrommet, der Felix Horn Myhre klinker til. Går utenfor. Ufarlig.
    44'
    Brann kommer igjen.
    45'
    Det blir rødt kort! Taylor legges i bakken, dommer Hansen dømmer frispark! Sporrong er synderen, og han pådro seg gult rett tidligere her. Mjøndalen er nede i ti mann!
    45'
    Andre gule kort til Mjøndalen
    45'+2
    Fredrik Brustad
    Mjøndalen-offensiven snakker på seg gult i protestene der.
    45'+2
    Frisparket til Brann beines høyt over.
    45'+3
    Brann leder i Mjøndalen for første gang siden 1992. Den gangen endte det 1-1. Patrik Hansson var forrige Brann-spiller som scoret et 1-0-mål mot Mjøndalen. Utligningen ble satt inn av Mjøndalen-keeper Henning Friise på straffespark!
    Masse bluss hos Brann-fansen nå. Yr glede over ledelse i Mjøndalen.
    Spillerbytte - Mjøndalen
    Inn: Isaac Twum
    Ut: Daniel Janevski
    46'
    Inn: Martin Rønning Ovenstad
    Ut: Kent Håvard Eriksen
    46'
    To bytter hos Mjøndalen i pausen, som nå har lagt om til fire mann bak, og med Brustad som eneste spiss. 4-4-1 altså.
    46'
    Mjøndalen triller ball, jobber seg fremover. Brustad får vendt og løftet inn foran mål, men der er det bare rødkledde spillere.
    47'
    Brann kontrer, men går seg fast på 20 meter. Heggebø igjen aktiv.
    48'
    Heggebø tar initiativ igjen. Får med seg høyresiden. Myhre løfter inn. Det ser skummelt ut, men ballen passerer på riktig side av bakre stolpe, sett med brune øyne.
    49'
    Mjøndalen med ballen igjen. Brann ligger i god balanse.
    50'
    Taylor prøver innlegg. Forsøket blokkeres.
    52'
    Brann kommer igjen, men Kristiansen når ikke ballen før den passerer kortlinjen.
    52'
    Tidlig innlegg fra Kleppa, enkelt for Brann-keeper Grill.
    53'
    Mjøndalen bryter, men mister umiddelbart.
    54'
    Horn Myhre piske inn et innlegg fra høyre, men det styres utover.
    54'
    Brann broderer seg fint fremover. Finne prøver skudd, ballen slår i en forsvarer. Corner.
    55'
    Det klareres i første omgang. Så kommer det et nytt innlegg. Makani glipper under press. Får frispark. Litt billig.
    56'
    Mjøndalen har frispark på midten. Løfter opp folk.
    57'
    Lyren ender hos Walstad som slår inn igjen, men i en forsvarer. Faren over for Brann, om man kan kalle det fare.
    57'
    Brann vinner ballen, men risikerer ikke alt fremover.
    59'
    Heltne Nllsen er meget tøft inne i Twum. Klart frispark til Mjøndalen på midten.
    59'
    Brustad vinner i luften, Heltne Nilsen header mot eget mål. Grill må gi til corner.
    59'
    Corneren er ufarlig. Mjøndalen må begynne på nytt.
    60'
    Men Brann overtar. Finne feier inn et lavt innlegg fra høyre. Ballen farer gjennom femmeteren. Småskummelt.
    61'
    Inn: Joackim Olsen Solberg
    Ut: Nikolas Walstad
    61'
    Brann kan kjøre en overgang, men det stopper opp. Brann tar ned tempoet.
    62'
    Nydelig stikkball inn i boksen til Finne, men han er så vidt offside.
    63'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Moonga Simba
    Ut: Bård Finne
    64'
    Og det var Finnes siste bidrag.
    64'
    Brann tvinger Mjøndalen til å løpe etter ballen. Spiller fra side til side.
    64'
    Olden Larsen legger ned Taylor på siden. Frispark Brann. Interessant posisjon.
    65'
    Det stusses både en og to ganger. Så klemmer Taylor til, flott redning av Makani!
    66'
    Corneren ryddes unna.
    66'
    Brustad prøver å få rettvendt seg på 16 meter, men mislykkes.
    67'
    Speaker melder om 2480 tilskuere i kveld.
    68'
    Brann kontrollerer bra. Kommer frem på høyre.
    69'
    Strand fyrer løs fra 20 meter, Makani puffer over.
    69'
    Pallesen Knudsen nikker liiike over på corneren! Makani på halvdistanse.
    70'
    Brann klart nærmere 0-2 enn Mjøndalen utligning. Men så lenge det bare står 0-1, er det fortsatt god nerve i matchen.
    70'
    Fin spillvending av Taylor. Simba løfter inn mot Heggebø, men MIF-forsvaret kommer først til ballen.
    71'
    Det kriges godt om ballen på midten. Mjøndalen ender opp med et frispark. Olsen Solberg skal løfte mot mål.
    72'
    Godt frispark på bakre stolpe. Pedersen nikker innover i eget felt. Grill må i aksjon, fanger trygt og godt.
    73'
    Mål for Mjøndalen!
    Mjøndalen 1 - 1 Brann
    Mål: Lars Olden Larsen
    Er det mulig?! En lang lyre mot Brann-feltet. Grill rykker ut på 16 meter, men treffer ikke skikkelig med utboksingen. Ballen går til Larsen på 20 meter. Han oppfatter situasjonen raskt, lobber perfekt over alle i boksen og inn i nettet ved lengste stolpe!
    75'
    Inn: Syver Skaar Eriksen
    Ut: Sivert Øverby
    77'
    Inn: Mathias Rasmussen
    Ut: Daniel Alexander Pedersen
    77'
    Nesten 1-2! Taylor med et hardt skudd fra 10 meter, men rett på Makani!
    79'
    Heggebø trekker opp et nytt angrep. Og igjen er det Taylor som avslutter. Drar seg inn fra venstre, klemmer til med høyre fot fra snaue 20 meter, men klarer ikke å presse ballen under tverrliggeren.
    80'
    For en miss! Simba stjeler ballen midt på Mjøndalens halvdel, stormer mot mål. Makani rykker ut. Simba setter ballen forbi keeper, men også rett på utsiden av mål!
    81'
    Brann har satt inn sluttspurten. Vegard Hansen ser smånervøs ut på sidelinjen.
    83'
    Så er det brun bølge. Kleppa feier ballen inn fra høyre. Ovenstad er foran mål, men Pallesen får gitt til corner.
    83'
    Brann vinner i luften, en og to ganger. Twum får sjansen på volley fra 18 meter, men med ryggsekk går skuddet høyt over.
    84'
    Taylor er på farten igjen. Drar seg inn fra venstre, skyter med høyre - men igjen over høyre kryss.
    85'
    Mjøndalen kommer seg ut av eget forsvar. Olden Larsen stikker til Brustad, men det rappe skuddet blokkeres.
    86'
    Langt innkast av Mjøndalen. Det stusses i feltet, Twum har lyst på nytt skudd, men får ikke muligheten.
    86'
    Nakkim legger an på cirka 30 meter. Går for gull, men finner bare gråstein med en upresis volley.
    87'
    Nesten 1-2 igjen! Mjøndalen får ikke ballen vekk fra farlig sone etter Myhres innlegg. Rasmussen nikker fra kloss hold, men Makani parerer!
    88'
    Kristiansen vil ha corner i duellen med Nakkim. Får det ikke og er illsint. Ble nok snytt der, Ruben.
    89'
    Inn: Stian Aasmundsen
    Ut: Isaac Twum
    90'
    Minimum fire minutters tillegg.
    90'+1
    Ovenstad kommer til skudd i boksen, men er for nær keeper som redder.
    90'+1
    Simba holder seg til hodet! Avslutter vakkert fra hjørnet av 16-meteren, over keeper og på innsiden av stolpen!
    90'+1
    Brann bryter, kommer hurtig.
    90'+3
    Men ballen slurves ut over kortlinjen. Mjøndalen overtar.
    90'+3
    Vegard Hansen brøler ut direktiver, samtidig som det blusses ut på banen.
    90'+4
    Simba prøver å få til noe, men det er så trangt, så trangt.
    90'+4
    Brann igjen.
    90'+5
    Brann får en siste corner!
    90'+5
    Martin Rønning Ovenstad
    Får for en ettersleng.
    90'+5
    Corneren klareres. Det skytes fra langt hold. Utenfor. Og da er det slutt!
    90'+5
    Brann kom til seks sjanser i 2. omgang, flere av dem store, men det var Mjøndalen - med 10 mann - som scoret omgangens ene mål. Og det etter en feil av Brann-keeper Grill. Bittert for Brann. Mjøndalen fikk et poeng som kan vise seg å bli viktig. Vi får se. Takk for følget!