1'
    Frispark til Minnesota United FC på halvdelen til Colorado Rapids.
    3'
    Braian Galvan
    Colorado Rapids fosser forover og Braian Galvan fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    5'
    Minnesota United FC, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Mål for Minnesota United FC!
    Minnesota United FC 1 - 0 Colorado Rapids
    Mål: Adrien Hunou
    Målgivende: Franco Fragapane
    Adrien Hunou setter ballen i nettet og Minnesota United FC leder nå 1-0. Flott spill fra Franco Fragapane før målet.
    8'
    Målet til Minnesota United FC sjekkes av VAR
    10'
    Målet til Minnesota United FC blir stående
    10'
    Jon Freemon signaliserer et frispark til Colorado Rapids.
    10'
    Adrien Hunou
    Adrien Hunou (Minnesota United FC) kommer seg fri på Allianz Field, men avslutningen går utenfor.
    12'
    Frispark for Colorado Rapids på egen banehalvdel.
    12'
    Jon Freemon signaliserer et frispark til Colorado Rapids på egen banehalvdel.
    12'
    Minnesota United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Lucas Esteves
    Målsjanse! Lucas Esteves (Colorado Rapids) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    17'
    I Saint Paul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    18'
    Colorado Rapids tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Ethan Finlay
    Minnesota United FC angriper i Saint Paul. Ethan Finlay avslutter på mål, men greier ikke å score.
    22'
    Colorado Rapids, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Hjørnespark til Minnesota United FC
    22'
    Collen Warner
    Målsjanse på Allianz Field! Collen Warner fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    25'
    25'
    Younes Namli
    Colorado Rapids avanserer forover i Saint Paul. Younes Namli avslutter, men treffer ikke mål.
    26'
    Sjanse i Saint Paul! Younes Namli (Colorado Rapids) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    28'
    28'
    I Saint Paul slår Jack Price en corner fra venstre.
    28'
    Frispark til Colorado Rapids på halvdelen til Minnesota United FC.
    29'
    Frispark Minnesota United FC.
    32'
    32'
    Jon Freemon signaliserer et frispark til Minnesota United FC på egen banehalvdel.
    34'
    Gult kort til Colorado Rapids
    Collen Warner (Colorado Rapids) mottar sitt første gule kort for dagen på Allianz Field.
    35'
    Frispark for Minnesota United FC på egen banehalvdel.
    36'
    Hassani Dotson ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    36'
    Hassani Dotson er tilbake på banen igjen.
    38'
    38'
    Sjanse til Colorado Rapids! Younes Namli er nær ved å score, men keeper redder.
    43'
    43'
    Jack Price
    Jack Price (Colorado Rapids) avanserer forover på Allianz Field. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    43'
    43'
    Hjørnespark til Colorado Rapids
    44'
    Auston Trusty
    Colorado Rapids angriper på Allianz Field, men Auston Trusty header utenfor.
    44'
    46'
    Emanuel Reynoso (Minnesota United FC) slår en corner fra høyre side på Allianz Field.
    48'
    51'
    Skudd utenfor mål, Minnesota United FC
    52'
    53'
    53'
    54'
    Gult kort til Minnesota United FC
    Dommeren gir Adrien Hunou (Minnesota United FC) et gult kort.
    54'
    55'
    Jack Price (Colorado Rapids) slår en corner fra venstre side på Allianz Field.
    56'
    Jack Price
    Målsjanse til Colorado Rapids! Jack Price treffer mål, men keeper redder.
    57'
    57'
    Frispark i en god posisjon for Minnesota United FC!
    57'
    Rødt kort til Colorado Rapids
    Daniel Wilson
    Colorado Rapids må klare seg med en spiller mindre etter at dommer Jon Freemon viser Daniel Wilson det røde kortet.
    57'
    D.J. Taylor
    Minnesota United FC angriper. D.J. Taylor får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    62'
    62'
    Spillerbytte - Colorado Rapids
    Inn: Lalas Abubakar
    Ut: Younes Namli
    Colorado Rapids bytter ut Younes Namli med Lalas Abubakar. Dette er det første byttet som Robin Fraser gjør i dagens kamp.
    63'
    Inn: Nicolas Mezquida
    Ut: Diego Rubio
    Diego Rubio (Colorado Rapids) erstattes av Nicolas Mezquida.
    63'
    Inn: Cole Bassett
    Ut: Collen Warner
    Colorado Rapids gjør sitt tredje bytte. Collen Warner erstattes av Cole Bassett.
    64'
    Inn: Michael Barrios
    Ut: Braian Galvan
    Robin Fraser (Colorado Rapids) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Michael Barrios erstatter Braian Galvan.
    64'
    64'
    I Saint Paul slår Jack Price en corner fra høyre.
    65'
    Sjanse! Minnesota United FC avanserer forover, men Adrien Hunou avslutter utenfor.
    65'
    Spillerbytte - Minnesota United FC
    Inn: Juan Agudelo
    Ut: Adrien Hunou
    Adrian Heath gjør dagens første bytte i Saint Paul, når han tar ut Adrien Hunou og setter inn Juan Agudelo.
    67'
    68'
    Jonathan Lewis
    Colorado Rapids angriper i Saint Paul. Jonathan Lewis avslutter på mål, men greier ikke å score.
    70'
    70'
    VAR sjekker om det er straffe til Colorado Rapids
    72'
    Dommeren dømmer straffe til Colorado Rapids
    73'
    Colorado Rapids har fått straffespark i Saint Paul!
    73'
    Colorado Rapids scorer på straffe!
    Minnesota United FC 1 - 1 Colorado Rapids
    Mål: Cole Bassett
    Cole Bassett setter ballen i mål fra straffemerket på Allianz Field. Dermed står det 1-1 i Saint Paul.
    73'
    Franco Fragapane
    Franco Fragapane (Minnesota United FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    Sjanse til Minnesota United FC! Franco Fragapane er nær ved å score, men keeper redder.
    77'
    77'
    Inn: Fanendo Adi
    Ut: Ethan Finlay
    Adrian Heath (Minnesota United FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Fanendo Adi erstatter Ethan Finlay.
    78'
    Jon Freemon tildeler Minnesota United FC en corner. Emanuel Reynoso sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    78'
    Fanendo Adi
    Minnesota United FC angriper på Allianz Field. Fanendo Adi header utenfor.
    78'
    I Saint Paul slår Franco Fragapane en corner fra venstre.
    79'
    Michael Barrios
    Colorado Rapids angriper, men avslutningen til Michael Barrios går utenfor.
    79'
    Inn: Niko Hansen
    Ut: Franco Fragapane
    Minnesota United FC bytter ut Franco Fragapane med Niko Hansen.
    82'
    Emanuel Reynoso
    Sjanse! Minnesota United FC avanserer forover, men Emanuel Reynoso avslutter utenfor.
    83'
    Mål for Colorado Rapids!
    Minnesota United FC 1 - 2 Colorado Rapids
    Mål: Michael Barrios
    Målgivende: Jonathan Lewis
    Colorado Rapids leder 1-2 etter en scoring av Michael Barrios. Det er en fin assist fra Jonathan Lewis.
    84'
    Inn: Drew Moor
    Ut: Jonathan Lewis
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Colorado Rapids. Inn kommer Drew Moor, mens Jonathan Lewis tar plass på benken.
    85'
    86'
    Cole Bassett
    Colorado Rapids angriper i Saint Paul. Cole Bassett fyrer av et skudd som går utenfor.
    87'
    88'
    Emanuel Reynoso (Minnesota United FC) kommer til en målsjanse på Allianz Field, men klarer ikke å score.
    88'
    Kan Colorado Rapids utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    90'
    Hassani Dotson
    Minnesota United FC avanserer forover i Saint Paul. Hassani Dotson avslutter, men treffer ikke mål.
    90'+2
    90'+2
    90'+3
    Minnesota United FC 1 - 3 Colorado Rapids
    Mål: Lucas Esteves
    Målgivende: Michael Barrios
    Mål! Lucas Esteves øker ledelsen til 1-3. Michael Barrios sto for den målgivende pasningen.