Dommeren blåser i gang dagens kamp i London.
    Kan Swansea City utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    1'
    Matt Grimes
    Swansea City avanserer forover i London. Matt Grimes avslutter, men treffer ikke mål.
    2'
    I London slår Scott Malone en corner fra venstre.
    5'
    Jake Cooper
    I London header Jake Cooper (Millwall FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    5'
    Mason Bennett
    Millwall FC avanserer forover og Mason Bennett kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    8'
    Swansea City, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Robert Jones signaliserer et frispark til Millwall FC på egen banehalvdel.
    10'
    Frispark til Swansea City på halvdelen til Millwall FC.
    11'
    Robert Jones tildeler Millwall FC en corner. Jed Wallace sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    14'
    Swansea City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Jed Wallace
    Jed Wallace (Millwall FC) avanserer forover på The Den. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    18'
    18'
    Offside! Jamal Lowe (Swansea City) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    22'
    Frispark for Swansea City på egen banehalvdel.
    26'
    Jamal Lowe
    Swansea City angriper i London. Jamal Lowe avslutter på mål, men greier ikke å score.
    27'
    Millwall, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Conor Hourihane (Swansea City) slår en corner fra venstre side på The Den.
    27'
    Frispark Millwall FC.
    30'
    Offside! Jed Wallace (Millwall FC) er alene igjennom, men dommer Robert Jones ser at linjemannen er oppe med flagget.
    34'
    Millwall FC fosser fremover, men Robert Jones blåser for offside på The Den.
    36'
    Millwall FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    Robert Jones signaliserer et frispark til Swansea City.
    41'
    Mål for Swansea City!
    Millwall 0 - 1 Swansea City
    Mål: Andre Morgan Rami Ayew
    Målgivende: Conor Hourihane
    Mål! Swansea City tar ledelsen 0-1 ved Andre Ayew. Det er en fin assist fra Conor Hourihane.
    45'+2
    Robert Jones signaliserer et frispark til Swansea City på egen banehalvdel.
    46'
    I London har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    46'
    Jake Cooper
    Jake Cooper skyter i stolpen! Stor sjanse for Millwall FC i London.
    47'
    Hjørnespark til Millwall
    47'
    Frispark til Millwall FC på halvdelen til Swansea City.
    47'
    Frispark Swansea City.
    49'
    Dommer Robert Jones ser at linjemannen løfter flagget, og Swansea Citys Jay Fulton blåses av for offside.
    50'
    51'
    Offside! Maikel Kieftenbeld blir vinket av og Millwall FC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    51'
    Wayne Routledge
    Målsjanse på The Den! Wayne Routledge fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    52'
    52'
    I London slår Conor Hourihane en corner fra høyre.
    53'
    Jay Fulton
    Jay Fulton (Swansea City) kommer til en målsjanse på The Den, men klarer ikke å score.
    53'
    54'
    57'
    Conor Hourihane (Swansea City) løfter inn en corner fra høyre på The Den.
    58'
    Skudd utenfor mål, Millwall
    59'
    Spillerbytte - Millwall
    Inn: Connor Mahoney
    Ut: Maikel Kieftenbeld
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Millwall FC. Inn kommer Connor Mahoney, mens Maikel Kieftenbeld tar plass på benken.
    62'
    62'
    Inn: Mahlon Romeo
    Ut: Alex Pearce
    Gary Rowett gjør dagens andre bytte i London, når han tar ut Alex Pearce og setter inn Mahlon Romeo.
    63'
    Inn: Kenneth Zohore
    Ut: Danny McNamara
    Millwall FC bytter ut Danny McNamara med Kenneth Zohore.
    63'
    Swansea Citys Wayne Routledge blåses av for offside på The Den.
    63'
    Millwall FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Swansea City.
    67'
    68'
    Frispark for Millwall FC på egen banehalvdel.
    71'
    I London har et frispark blitt tildelt bortelag.
    74'
    Millwall 0 - 2 Swansea City
    Mål: Jamal Lowe
    Målgivende: Wayne Routledge
    Mål! Swansea City øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Jamal Lowe på The Den. Wayne Routledge var nest sist på ballen.
    76'
    Spillerbytte - Swansea City
    Inn: Connor Roberts
    Ut: Wayne Routledge
    Swansea City gjør sitt første bytte. Wayne Routledge erstattes av Connor Roberts.
    77'
    Inn: Shaun Williams
    Ut: Billy Mitchell
    Gary Rowett (Millwall FC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Shaun Williams erstatter Billy Mitchell.
    78'
    Inn: Jon Bodvarsson
    Ut: Mason Bennett
    Mason Bennett (Millwall FC) erstattes av Jon Bodvarsson.
    78'
    80'
    Kenneth Zohore
    Sjanse i London! Kenneth Zohore (Millwall FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    83'
    83'
    Robert Jones tildeler Millwall FC en corner. Scott Malone sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    84'
    Millwall 0 - 3 Swansea City
    Målgivende: Andre Morgan Rami Ayew
    Mål! Jamal Lowe øker Swansea Citys ledelse til 0-3 på The Den. Andre Ayew sto for den målgivende pasningen.