Sisto45'+2
2-0
3-0
    Den første omgangen er nå i gang.
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og FC Midtjylland får straffe av Mads-Kristoffer Kristoffersen på MCH Arena.
    4'
    Gult kort til Silkeborg IF
    Gustav Dahl
    Dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen viser Gustav Dahl (Silkeborg IF) det gule kortet.
    4'
    FC Midtjylland scorer på straffe!
    FC Midtjylland 1 - 0 Silkeborg IF
    Mål: Evander
    FC Midtjylland tar ledelsen 1-0 etter et velplassert straffespark av Evander.
    5'
    Pione Sisto
    Pione Sisto (FC Midtjylland) fyrer av et skudd som går utenfor.
    6'
    Evander (FC Midtjylland) løfter inn en corner fra høyre på MCH Arena.
    8'
    FC Midtjylland fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    9'
    En av FC Midtjyllands spillere blir avblåst for offside på MCH Arena.
    13'
    Evander
    Målsjanse til FC Midtjylland! Evander treffer mål, men keeper redder.
    13'
    Silkeborg IF, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Evander (FC Midtjylland) slår en corner fra høyre side på MCH Arena.
    14'
    Silkeborg IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Frispark for FC Midtjylland på egen banehalvdel.
    16'
    Andre Calisir
    Andre Calisir (Silkeborg IF) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    17'
    Frispark til FC Midtjylland på halvdelen til Silkeborg IF.
    21'
    Kan FC Midtjylland utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    22'
    Mads-Kristoffer Kristoffersen tildeler Silkeborg IF en corner. Ferslev Anders Klynge sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    25'
    Mads-Kristoffer Kristoffersen signaliserer et frispark til Silkeborg IF på egen banehalvdel.
    26'
    I Herning har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    26'
    Pione Sisto
    Pione Sisto (FC Midtjylland) kommer til en målsjanse på MCH Arena, men klarer ikke å score.
    28'
    Målet til Silkeborg IF sjekkes av VAR
    39'
    Målet til Silkeborg IF blir annullert
    39'
    En av Silkeborg IFs spillere blir avblåst for offside.
    39'
    I Herning slår Gustav Dahl en corner fra høyre.
    44'
    Ferslev Anders Klynge
    Silkeborg IF angriper i Herning. Ferslev Anders Klynge avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'
    FC Midtjylland, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    Mål for FC Midtjylland!
    FC Midtjylland 2 - 0 Silkeborg IF
    Mål: Pione Sisto
    Målgivende: Anders Dreyer
    Mål! Pione Sisto (FC Midtjylland) header inn 2-0. Anders Dreyer sto for den målgivende pasningen.
    45'+2
    Nicklas Helenius
    Målsjanse på MCH Arena! Nicklas Helenius fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    46'
    46'
    Sebastian Jorgensen
    Sjanse! Silkeborg IF avanserer forover, men Sebastian Jorgensen avslutter utenfor.
    46'
    Anders Dreyer
    Sjanse til FC Midtjylland! Anders Dreyer er nær ved å score, men keeper redder.
    50'
    50'
    Gustav Dahl (Silkeborg IF) slår en corner fra høyre side på MCH Arena.
    57'
    Mads-Kristoffer Kristoffersen tildeler Silkeborg IF en corner. Gustav Dahl sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    57'
    Spillerbytte - FC Midtjylland
    Inn: Awer Mabil
    Ut: Pione Sisto
    FC Midtjylland gjør sitt første bytte. Pione Sisto erstattes av Awer Mabil.
    59'
    FC Midtjylland 3 - 0 Silkeborg IF
    Mål: Anders Dreyer
    Målgivende: Gustav Isaksen
    FC Midtjylland går opp i en 3-0 ledelse etter et mål av Anders Dreyer. Flott spill fra Gustav Isaksen før målet.
    62'
    Awer Mabil
    Målsjanse! Awer Mabil (FC Midtjylland) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    64'
    66'
    67'
    67'
    67'
    Dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen ser at linjemannen løfter flagget, og Silkeborg IFs Nicklas Helenius blåses av for offside.
    68'
    Mads-Kristoffer Kristoffersen signaliserer et frispark til Silkeborg IF.
    69'
    Evander
    FC Midtjylland fosser forover og Evander fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    71'
    71'
    FC Midtjylland angriper i Herning. Anders Dreyer fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    Inn: Nicolas Madsen
    Ut: Paulinho
    Bytte for FC Midtjylland. Nicolas Madsen kommer inn for Paulinho på MCH Arena.
    72'
    Inn: Mikael Anderson
    Ut: Raphael Onyedika
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Midtjylland. Inn kommer Mikael Anderson, mens Raphael Onyedika tar plass på benken.
    72'
    I Herning slår Nicolai Vallys en corner fra høyre.
    74'
    74'
    77'
    Erik Sviatchenko
    FC Midtjylland angriper og Erik Sviatchenko får avsluttet. Headingen treffer ikke Silkeborg IF-målet.
    77'
    Frispark Silkeborg IF.
    78'
    Spillerbytte - Silkeborg IF
    Inn: Alexander Lind
    Ut: Sebastian Jorgensen
    Sebastian Jorgensen (Silkeborg IF) erstattes av Alexander Lind.
    79'
    Inn: Joel Felix
    Ut: Andre Calisir
    Silkeborg IF bytter ut Andre Calisir med Joel Felix.
    79'
    Inn: Charles
    Ut: Nikolas Dyhr
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Midtjylland. Inn kommer Charles, mens Nikolas Dyhr tar plass på benken.