Frispark til Middlesbrough FC på halvdelen til Bristol City.
    Målsjanse! Marvin Johnson (Middlesbrough FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    I Middlesbrough har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Mål for Bristol City!
    Middlesbrough 0 - 1 Bristol City
    Mål: Nahki Wells
    Målgivende: Andreas Weimann
    Mål! Nahki Wells gir Bristol City ledelsen 0-1 i Middlesbrough. Flott spill fra Andreas Weimann før målet.
    6'
    I Middlesbrough slår Jamie Paterson en corner fra høyre.
    9'
    Famara Diedhiou
    Bristol City angriper i Middlesbrough. Famara Diedhiou avslutter på mål, men greier ikke å score.
    9'
    Middlesbrough, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Jamie Paterson (Bristol City) slår en corner fra venstre side på Riverside.
    10'
    Frispark Bristol City.
    14'
    Frispark for Middlesbrough FC på egen banehalvdel.
    18'
    Darren England tildeler Middlesbrough FC en corner. Marvin Johnson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    20'
    Paddy McNair
    Middlesbrough FC angriper. Pddy McNair får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    20'
    Bristol City, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Pddy McNair (Middlesbrough FC) løfter inn en corner fra venstre på Riverside.
    20'
    Dael Fry
    Dael Fry (Middlesbrough FC) kommer seg fri på Riverside, men avslutningen går utenfor.
    21'
    Marvin Johnson (Middlesbrough FC) slår en corner fra høyre side på Riverside.
    26'
    26'
    Ashley Fletcher
    Ashley Fletcher (Middlesbrough FC) header ballen mot mål, men Bristol City klarerer.
    27'
    27'
    28'
    Bristol City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    I Middlesbrough slår Pddy McNair en corner fra venstre.
    31'
    Jack Hunt
    Målsjanse til Bristol City! Jack Hunt treffer mål, men keeper redder.
    32'
    32'
    Marvin Johnson (Middlesbrough FC) løfter inn en corner fra høyre på Riverside.
    33'
    Pddy McNair (Middlesbrough FC) slår en corner fra venstre side på Riverside.
    34'
    Darren England signaliserer et frispark til Bristol City.
    35'
    Tomas Kalas
    I Middlesbrough header Tomas Kalas (Bristol City) mot mål, men ballen går utenfor.
    35'
    Darren England signaliserer et frispark til Bristol City på egen banehalvdel.
    37'
    38'
    Middlesbrough FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    42'
    Middlesbrough 0 - 2 Bristol City
    Mål: Jamie Paterson
    Mål! Bristol City øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Jamie Paterson på Riverside. Andreas Weimann sto for den målgivende pasningen.
    42'
    Darren England signaliserer et frispark til Middlesbrough FC.
    44'
    Bristol City avanserer forover og Famara Diedhiou kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    45'+2
    45'+2
    Darren England tildeler Bristol City en corner. Jamie Paterson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+2
    Jamie Paterson (Bristol City) løfter inn en corner fra venstre på Riverside.
    45'+3
    Jamie Paterson (Bristol City) slår en corner fra høyre side på Riverside.
    45'+4
    Nahki Wells
    Nahki Wells (Bristol City) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+4
    Spillerbytte - Middlesbrough
    Inn: Lewis Wing
    Ut: George Saville
    George Saville (Middlesbrough FC) erstattes av Lewis Wing.
    46'
    47'
    Ashley Fletcher ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    48'
    Filip Benkovic vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    48'
    Filip Benkovic er tilbake på banen igjen.
    52'
    Ashley Fletcher er tilbake i kampen igjen.
    52'
    54'
    Kan Bristol City utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    54'
    Gult kort til Middlesbrough
    Dommer Darren England gir Marvin Johnson (Middlesbrough FC) et gult kort.
    54'
    Frispark Middlesbrough FC.
    55'
    I Middlesbrough slår Jamie Paterson en corner fra venstre.
    58'
    Darren England signaliserer et frispark til Middlesbrough FC på egen banehalvdel.
    59'
    Lewis Wing
    Målsjanse på Riverside! Lewis Wing fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    61'
    61'
    Frispark for Bristol City på egen banehalvdel.
    62'
    Jack Hunt
    Sjanse! Bristol City avanserer forover, men Jack Hunt avslutter utenfor.
    63'
    64'
    65'
    Inn: Marcus Tavernier
    Ut: Ashley Fletcher
    Middlesbrough FC gjør sitt andre bytte. Ashley Fletcher erstattes av Marcus Tavernier.
    66'
    Inn: Patrick Roberts
    Ut: Ryan Colin Shotton
    Middlesbrough FC bytter ut Ryan Colin Shotton med Patrick Roberts.
    66'
    68'
    74'
    Patrick Roberts
    Middlesbrough FC angriper, men avslutningen til Patrick Roberts går utenfor.
    75'
    Middlesbrough FC fosser forover og Patrick Roberts fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    76'
    76'
    Marcus Tavernier
    Sjanse til Middlesbrough FC! Marcus Tavernier er nær ved å score, men keeper redder.
    76'
    76'
    77'
    Inn: Hayden Coulson
    Ut: Paddy McNair
    Neil Warnock gjør dagens fjerde bytte i Middlesbrough, når han tar ut Pddy McNair og setter inn Hayden Coulson.
    77'
    Middlesbrough 0 - 3 Bristol City
    I Middlesbrough øker Bristol City ledelsen til 0-3 takket være et mål av Nahki Wells. Det er en fin assist fra Andreas Weimann.
    79'
    Mål for Middlesbrough!
    Middlesbrough 1 - 3 Bristol City
    Mål: Britt Assombalonga
    Målgivende: Lewis Wing
    Mål! Britt Assombalonga holder Middlesbrough FCet inne i kampen med en redusering til 1-3. Lewis Wing var nest sist på ballen.
    82'
    Spillerbytte - Bristol City
    Inn: Marley Watkins
    Ut: Famara Diedhiou
    Dean Holden (Bristol City) gjør sitt andre bytte for dagen. Marley Watkins erstatter Famara Diedhiou.
    82'
    Inn: Adam Clayton
    Ut: Jonny Howson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Middlesbrough FC. Inn kommer Adam Clayton, mens Jonny Howson tar plass på benken.
    83'
    Inn: Callum O'Dowda
    Ut: Nahki Wells
    Bytte for Bristol City. Callum O'Dowda kommer inn for Nahki Wells på Riverside.
    83'
    Dommer Darren England venter med å sette i gang spillet fordi Jamie Paterson ligger nede.