Sjanse til Umraniyespor! Idrissa Camara er nær ved å score, men keeper redder.
    2'
    Menemen Belediyespor, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Oguzhan Aksu tildeler Umraniyespor en corner. Kartal Yilmaz sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    3'
    Mål for Umraniyespor!
    Menemen Belediyespor 0 - 1 Umraniyespor
    Mål: Alim Ozturk
    Målgivende: Ercan Coskun
    Umraniyespor tar ledelsen 0-1 i Menemen etter en heading av Alim Ozturk! Det er en fin assist fra Ercan Coskun.
    3'
    Emre Ozer
    Menemen Belediyespor angriper. Emre Ozer får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    6'
    Umraniyespor, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Kartal Yilmaz (Umraniyespor) slår en corner fra høyre side på Menemen Ilce Stadi.
    12'
    Menemen Belediyespor 0 - 2 Umraniyespor
    Alim Ozturk header ballen i mål og Umraniyespor går opp til en komfortabel 0-2-ledelse i Menemen.
    12'
    Mete Celik (Menemen Belediyespor) løfter inn en corner fra høyre på Menemen Ilce Stadi.
    15'
    Menemen Belediyespor 0 - 3 Umraniyespor
    Mål: Serkan Goksu
    Målgivende: Oguz Gurbulak
    Serkan Goksu header inn 0-3 og Umraniyespor øker ledelsen på Menemen Ilce Stadi. Oguz Gurbulak sto for den målgivende pasningen.
    16'
    Frispark Menemen Belediyespor.
    19'
    Oguz Gurbulak
    Umraniyespor fosser forover og Oguz Gurbulak fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    24'
    24'
    Yacine Bammou
    Målsjanse til Umraniyespor! Yacine Bammou treffer mål, men keeper redder.
    24'
    24'
    I Menemen slår Kartal Yilmaz en corner fra høyre.
    24'
    Adamu Alhassan
    Målsjanse! Adamu Alhassan (Menemen Belediyespor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    25'
    Adamu Alhassan (Menemen Belediyespor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    28'
    Yacine Bammou ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    30'
    Ahmet Sagat
    Sjanse! Menemen Belediyespor avanserer forover, men Ahmet Sagat avslutter utenfor.
    33'
    Spillerbytte - Umraniyespor
    Inn: Lanre Kehinde
    Ut: Yacine Bammou
    Bytte for Umraniyespor. Lanre Kehinde kommer inn for Yacine Bammou på Menemen Ilce Stadi.
    33'
    Umraniyespor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Frispark til Menemen Belediyespor på halvdelen til Umraniyespor.
    39'
    Gult kort til Umraniyespor
    Avdija Vrsajevic
    Avdija Vrsajevic (Umraniyespor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    39'
    Oguzhan Aksu signaliserer et frispark til Umraniyespor på egen banehalvdel.
    41'
    Frispark for Umraniyespor på egen banehalvdel.
    42'
    Kartal Yilmaz vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    43'
    Alim Ozturk
    Alim Ozturk (Umraniyespor) mottar sitt første gule kort for dagen på Menemen Ilce Stadi.
    44'
    Frispark for Menemen Belediyespor på egen banehalvdel.
    44'
    Kartal Yilmaz er tilbake på banen igjen.
    44'
    I Menemen slår Mete Celik en corner fra venstre.
    45'+1
    Mazlum Demir
    I Menemen header Mazlum Demir (Menemen Belediyespor) mot mål, men ballen går utenfor.
    45'+1
    Spillerbytte - Menemen Belediyespor
    Inn: Batuhan Kirdaroglu
    Ut: Toni Gomes
    Cenk Laleci gjør dagens første bytte i Menemen, når han tar ut Toni Gomes og setter inn Batuhan Kirdaroglu.
    46'
    Mete Celik (Menemen Belediyespor) slår en corner fra venstre side på Menemen Ilce Stadi.
    49'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Menemen fordi Rasheed Ibrahim Akanbi får behandling for en skade på banen.
    49'
    Rasheed Ibrahim Akanbi ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Menemen.
    51'
    Oguzhan Aksu signaliserer et frispark til Menemen Belediyespor.
    53'
    54'
    55'
    Oguzhan Aksu tildeler Menemen Belediyespor en corner. Mete Celik sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    57'
    Ahmet Sagat
    Menemen Belediyespor angriper på Menemen Ilce Stadi, men Ahmet Sagat header utenfor.
    58'
    I Menemen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    59'
    Målsjanse til Umraniyespor! Idrissa Camara treffer mål, men keeper redder.
    60'
    60'
    Oguzhan Aksu signaliserer et frispark til Menemen Belediyespor på egen banehalvdel.
    60'
    61'
    I Menemen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    63'
    67'
    Kartal Yilmaz (Umraniyespor) løfter inn en corner fra venstre på Menemen Ilce Stadi.
    69'
    Menemen Belediyespor 0 - 4 Umraniyespor
    Mål: Idrissa Camara
    Målgivende: Kartal Yilmaz
    Mål! Idrissa Camara (Umraniyespor) header ballen i mål og øker dermed ledelsen til 0-4 på Menemen Ilce Stadi. Flott spill fra Kartal Yilmaz før målet.
    69'
    Inn: Antonio Mrsic
    Ut: Avdija Vrsajevic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Umraniyespor. Inn kommer Antonio Mrsic, mens Avdija Vrsajevic tar plass på benken.
    71'
    Inn: Emre Nefiz
    Ut: Oguz Gurbulak
    Umraniyespor bytter ut Oguz Gurbulak med Emre Nefiz. Dette er det tredje byttet som Recep Ucar gjør i dagens kamp.
    72'
    Inn: Yigithan Guveli
    Ut: Alim Ozturk
    Alim Ozturk (Umraniyespor) erstattes av Yigithan Guveli.
    72'
    I Menemen slår Mete Celik en corner fra høyre.
    72'
    Inn: Abdullah Aydin
    Ut: Emre Ozer
    Menemen Belediyespor gjør sitt andre bytte. Emre Ozer erstattes av Abdullah Aydin.
    74'
    Rasheed Ibrahim Akanbi
    Menemen Belediyespor fosser forover og Rasheed Ibrahim Akanbi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    74'
    74'
    Batuhan Kirdaroglu
    Menemen Belediyespor angriper, men avslutningen til Batuhan Kirdaroglu går utenfor.
    75'
    Mete Celik (Menemen Belediyespor) slår en corner fra høyre side på Menemen Ilce Stadi.
    76'
    78'
    Yonathan Del Valle
    Umraniyespor angriper. Yonathan Del Valle får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    78'
    78'
    Serkan Goksu
    Umraniyespor avanserer forover i Menemen. Serkan Goksu avslutter, men treffer ikke mål.
    79'
    Menemen Belediyespor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    79'
    Ahmet Sagat (Menemen Belediyespor) løfter inn en corner fra venstre på Menemen Ilce Stadi.
    80'
    Inn: Onur Ayik
    Ut: Idrissa Camara
    Recep Ucar (Umraniyespor) gjør sitt femte bytte for dagen. Onur Ayik erstatter Idrissa Camara.
    83'
    85'
    Inn: Emre Batuhan Adiguzel
    Ut: Mete Celik
    Menemen Belediyespor bytter ut Mete Celik med Emre Batuhan Adiguzel.
    85'
    86'
    88'
    Kartal Yilmaz (Umraniyespor) slår en corner fra venstre side på Menemen Ilce Stadi.
    88'
    Inn: Cem Celik
    Ut: Adamu Alhassan
    Bytte for Menemen Belediyespor. Cem Celik kommer inn for Adamu Alhassan på Menemen Ilce Stadi.
    89'
    Lanre Kehinde
    Lanre Kehinde (Umraniyespor) header mot mål - i stolpen!
    90'
    Umraniyespor angriper i Menemen. Lanre Kehinde avslutter på mål, men greier ikke å score.
    90'
    90'
    Oguzhan Aksu tildeler Umraniyespor en corner. Kartal Yilmaz sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.