Dommeren blåser i gang dagens kamp i Menemen.
    Menemen Belediyespor angriper i Menemen. Mickael Pote fyrer av et skudd som går utenfor.
    Manisa Futbol Kulubu tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark for Menemen Belediyespor på egen banehalvdel.
    7'
    Menemen Belediyespor angriper, men Cihan Aydin blåser for offside.
    10'
    Cihan Aydin signaliserer et frispark til Manisa Futbol Kulubu på egen banehalvdel.
    11'
    Cihan Aydin signaliserer et frispark til Menemen Belediyespor på egen banehalvdel.
    12'
    Skudd på mål, Manisa Futbol Kulubu
    15'
    Menemen Belediyespor, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    16'
    Frispark til Menemen Belediyespor på halvdelen til Manisa Futbol Kulubu.
    16'
    Anil Koc
    Sjanse! Manisa Futbol Kulubu avanserer forover, men Anil Koc avslutter utenfor.
    19'
    I Menemen slår Mete Celik en corner fra venstre.
    22'
    Sertac Cam (Manisa Futbol Kulubu) slår en corner fra høyre side på Menemen Ilce Stadi.
    25'
    En av Manisa Futbol Kulubus spillere blir avblåst for offside.
    25'
    Manisa Futbol Kulubu fosser fremover, men Cihan Aydin blåser for offside på Menemen Ilce Stadi.
    26'
    Cihan Aydin tildeler Manisa Futbol Kulubu en corner. Sertac Cam sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    28'
    Menemen Belediyespor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Hakan Baris
    Målsjanse! Hakan Baris (Manisa Futbol Kulubu) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    33'
    Sertac Cam (Manisa Futbol Kulubu) løfter inn en corner fra venstre på Menemen Ilce Stadi.
    34'
    Dever Orgill
    Dever Orgill (Manisa Futbol Kulubu) fyrer av et skudd som går utenfor.
    35'
    35'
    Sjanse i Menemen! Mickael Pote (Menemen Belediyespor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    38'
    Manisa Futbol Kulubu, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    39'
    I Menemen slår Sertac Cam en corner fra høyre.
    40'
    Kubilay Aktas
    Kubilay Aktas (Manisa Futbol Kulubu) header utenfor.
    40'
    41'
    42'
    Spillerbytte - Manisa Futbol Kulubu
    Inn: ‪Demba Diallo
    Ut: Dever Orgill
    Serkan Ozbalta (Manisa Futbol Kulubu) gjør sitt første bytte for dagen. ‪Demba Diallo erstatter Dever Orgill.
    46'
    Inn: Andre Sousa
    Ut: Erhan Kara
    Erhan Kara (Manisa Futbol Kulubu) erstattes av Andre Sousa.
    46'
    Cihan Aydin signaliserer et frispark til Manisa Futbol Kulubu.
    48'
    I Menemen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    48'
    Gult kort til Menemen Belediyespor
    Mazlum Demir
    Mazlum Demir (Menemen Belediyespor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    48'
    Cihan Aydin tildeler Manisa Futbol Kulubu en corner. Andre Sousa sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    50'
    Mål for Menemen Belediyespor!
    Menemen Belediyespor 1 - 0 Manisa Futbol Kulubu
    Mål: Ahmet Sagat
    Målgivende: Rasheed Ibrahim Akanbi
    I Menemen tar Menemen Belediyespor ledelsen 1-0 etter et mål av Ahmet Sagat. Flott spill fra Rasheed Ibrahim Akanbi før målet.
    51'
    53'
    53'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Mickael Pote (Menemen Belediyespor) vrir seg av smerte i gresset.
    55'
    56'
    Mickael Pote ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Menemen.
    58'
    58'
    Inn: Serge Tabekou Ouambe
    Ut: Anil Koc
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Manisa Futbol Kulubu. Inn kommer Serge Tabekou, mens Anil Koc tar plass på benken.
    58'
    Rasheed Ibrahim Akanbi
    Menemen Belediyespor avanserer forover i Menemen. Rasheed Ibrahim Akanbi avslutter, men treffer ikke mål.
    59'
    61'
    Sertac Cam
    Sertac Cam (Manisa Futbol Kulubu) kommer til avslutning på Menemen Ilce Stadi, men headingen blir reddet.
    64'
    64'
    Spillerbytte - Menemen Belediyespor
    Inn: Mohamed Sabbah
    Ut: Mickael Pote
    Menemen Belediyespor gjør sitt første bytte. Mickael Pote erstattes av Mohamed Sabbah.
    65'
    Cem Celik (Menemen Belediyespor) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Menemen Ilce Stadi.
    65'
    Ahmet Sagat
    Ahmet Sagat (Menemen Belediyespor) kommer seg fri på Menemen Ilce Stadi, men avslutningen går utenfor.
    66'
    67'
    68'
    Cem Celik er på beina igjen og fortsetter kampen på Menemen Ilce Stadi.
    69'
    Manisa Futbol Kulubu angriper i Menemen, men blir avblåst for offside.
    70'
    Menemen Belediyespor 2 - 0 Manisa Futbol Kulubu
    Mål: Rasheed Ibrahim Akanbi
    Målgivende: Ahmet Sagat
    Rasheed Ibrahim Akanbi setter ballen i mål og øker Menemen Belediyespors ledelse til 2-0 i Menemen. Ahmet Sagat var nest sist på ballen.
    70'
    ‪Demba Diallo
    Manisa Futbol Kulubu angriper i Menemen. ‪Demba Diallo avslutter på mål, men greier ikke å score.
    72'
    72'
    Frispark til Manisa Futbol Kulubu på halvdelen til Menemen Belediyespor.
    73'
    Sinan Akgol
    Sinan Akgol (Menemen Belediyespor) mottar sitt første gule kort for dagen på Menemen Ilce Stadi.
    74'
    Inn: Enes Saglik
    Ut: Emre Ozer
    Menemen Belediyespor bytter ut Emre Ozer med Enes Saglik. Dette er det andre byttet som Cenk Laleci gjør i dagens kamp.
    76'
    Sertac Cam (Manisa Futbol Kulubu) slår en corner fra venstre side på Menemen Ilce Stadi.
    76'
    76'
    77'
    Inn: Ahmet Aslan
    Ut: Cem Celik
    Cenk Laleci gjør dagens tredje bytte i Menemen, når han tar ut Cem Celik og setter inn Ahmet Aslan.
    78'
    Cihan Aydin signaliserer et frispark til Menemen Belediyespor.
    78'
    Rasheed Ibrahim Akanbi ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    79'
    Rasheed Ibrahim Akanbi er tilbake i kampen igjen.
    82'
    83'
    83'
    Gult kort til Manisa Futbol Kulubu
    Sadi Karaduman
    Sadi Karaduman (Manisa Futbol Kulubu) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    84'
    Inn: Okan Eken
    Ut: Hakan Baris
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Manisa Futbol Kulubu. Inn kommer Okan Eken, mens Hakan Baris tar plass på benken.
    84'
    Manisa Futbol Kulubu fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    84'
    86'
    87'
    88'
    88'
    Rasheed Ibrahim Akanbi (Menemen Belediyespor) kommer til en målsjanse på Menemen Ilce Stadi, men klarer ikke å score.
    89'
    Menemen Belediyespor må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Manisa Futbol Kulubu.