Fløyta har gått for å starte kampen.
    I Menemen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    1'
    Berkan Cakir
    Menemen Belediyespor fosser forover og Berkan Cakir fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    4'
    Buyuksehir Belediye Erzurumspor, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    I Menemen slår Berkan Cakir en corner fra høyre.
    6'
    Rasheed Ibrahim Akanbi
    Menemen Belediyespor avanserer forover i Menemen. Rasheed Ibrahim Akanbi avslutter, men treffer ikke mål.
    6'
    Abdullah Bugra Taskinsoy signaliserer et frispark til Buyuksehir Belediye Erzurumspor.
    8'
    Frispark Buyuksehir Belediye Erzurumspor.
    10'
    En av Buyuksehir Belediye Erzurumspors spillere blir avblåst for offside på Menemen Ilce Stadi.
    11'
    Buyuksehir Belediye Erzurumspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Toni Gomes
    Menemen Belediyespor angriper i Menemen. Toni Gomes fyrer av et skudd som går utenfor.
    12'
    Toni Gomes
    Menemen Belediyespor angriper, men avslutningen til Toni Gomes går utenfor.
    13'
    Adamu Alhassan (Menemen Belediyespor) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Menemen Ilce Stadi.
    14'
    Menemen Belediyespor slipper å klare seg uten Adamu Alhassan som kommer tilbake på banen i Menemen.
    16'
    Frispark til Menemen Belediyespor på halvdelen til Buyuksehir Belediye Erzurumspor.
    16'
    En av Buyuksehir Belediye Erzurumspors spillere blir avblåst for offside.
    20'
    Toni Gomes
    Sjanse i Menemen! Toni Gomes (Menemen Belediyespor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    21'
    21'
    22'
    Gokhan Kardes
    Buyuksehir Belediye Erzurumspor avanserer forover på Menemen Ilce Stadi og Gokhan Kardes kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Menemen Belediyespor.
    23'
    Menemen Belediyespor, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Mete Celik
    Mete Celik (Menemen Belediyespor) kommer til en målsjanse på Menemen Ilce Stadi, men klarer ikke å score.
    24'
    Ahmet Sagat
    Ahmet Sagat (Menemen Belediyespor) kommer seg fri på Menemen Ilce Stadi, men avslutningen går utenfor.
    31'
    Frispark til Buyuksehir Belediye Erzurumspor på halvdelen til Menemen Belediyespor.
    36'
    Mål for Menemen Belediyespor!
    Menemen Belediyespor 1 - 0 Buyuksehir Belediye Erzurumspor
    Mål: Ahmet Sagat
    Målgivende: Toni Gomes
    I Menemen tar Menemen Belediyespor ledelsen 1-0 etter et mål av Ahmet Sagat. Toni Gomes sto for den målgivende pasningen.
    37'
    39'
    Frispark for Menemen Belediyespor på egen banehalvdel.
    40'
    Gult kort til Buyuksehir Belediye Erzurumspor
    Celal Hanalp
    Celal Hanalp (Buyuksehir Belediye Erzurumspor) pådrar seg et gult kort.
    40'
    Omer Sahbas vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    40'
    Omer Sahbas er på beina igjen og fortsetter kampen på Menemen Ilce Stadi.
    41'
    Abdullah Bugra Taskinsoy signaliserer et frispark til Buyuksehir Belediye Erzurumspor på egen banehalvdel.
    42'
    42'
    44'
    Gokhan Alsan
    Gokhan Alsan (Buyuksehir Belediye Erzurumspor) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    44'
    Ahmet Sagat
    Menemen Belediyespor angriper i Menemen. Ahmet Sagat fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+1
    Menemen Belediyespor må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Buyuksehir Belediye Erzurumspor.
    45'+2
    Buyuksehir Belediye Erzurumspor angriper. Gokhan Alsan får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'+3
    45'+3
    Spillerbytte - Buyuksehir Belediye Erzurumspor
    Inn: Ozgur Sert
    Ut: Celal Hanalp
    Buyuksehir Belediye Erzurumspor bytter ut Celal Hanalp med Ozgur Sert. Dette er det første byttet som Erkan Sozeri gjør i dagens kamp.
    46'
    Mucahit Albayrak
    Buyuksehir Belediye Erzurumspor angriper i Menemen. Mucahit Albayrak avslutter på mål, men greier ikke å score.
    48'
    48'
    Arvydas Novikovas (Buyuksehir Belediye Erzurumspor) slår en corner fra høyre side på Menemen Ilce Stadi.
    48'
    Buyuksehir Belediye Erzurumspor angriper i Menemen, men blir avblåst for offside.
    49'
    Frispark for Buyuksehir Belediye Erzurumspor på egen banehalvdel.
    49'
    Ozgur Sert
    Målsjanse til Buyuksehir Belediye Erzurumspor! Ozgur Sert treffer mål, men keeper redder.
    50'
    50'
    51'
    En av Buyuksehir Belediye Erzurumspors spillere går i offside.
    52'
    56'
    Gult kort til Menemen Belediyespor
    Mahamadou Ba
    Mahamadou Ba (Menemen Belediyespor) får et gult kort av dommer Abdullah Bugra Taskinsoy.
    57'
    Gokhan Alsan (Buyuksehir Belediye Erzurumspor) mottar sitt første gule kort for dagen på Menemen Ilce Stadi.
    57'
    62'
    Frispark Menemen Belediyespor.
    63'
    I Menemen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    65'
    Rasheed Ibrahim Akanbi ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    66'
    Skudd på mål, Buyuksehir Belediye Erzurumspor
    66'
    66'
    67'
    Menemen Belediyespor slipper å klare seg uten Rasheed Ibrahim Akanbi som kommer tilbake på banen igjen.
    68'
    68'
    Rasheed Ibrahim Akanbi (Menemen Belediyespor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    69'
    Menemen Belediyespor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    72'
    Ahmet Canbaz
    Dommeren gir Ahmet Canbaz (Buyuksehir Belediye Erzurumspor) et gult kort.
    72'
    Dommer Abdullah Bugra Taskinsoy venter med å sette i gang spillet fordi Adamu Alhassan ligger nede.
    73'
    Inn: Mustafa Akbas
    Ut: Orhan Ovacikli
    Orhan Ovacikli (Buyuksehir Belediye Erzurumspor) erstattes av Mustafa Akbas.
    73'
    Adamu Alhassan ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Menemen.
    74'
    78'
    Inn: Muhammed Furkan Ozhan
    Ut: Mucahit Albayrak
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Buyuksehir Belediye Erzurumspor. Inn kommer Muhammed Furkan Ozhan, mens Mucahit Albayrak tar plass på benken.
    80'
    Spillerbytte - Menemen Belediyespor
    Inn: Emre Ozer
    Ut: Berkan Cakir
    Menemen Belediyespor gjør sitt første bytte. Berkan Cakir erstattes av Emre Ozer.
    80'
    Buyuksehir Belediye Erzurumspor angriper, men blir avblåst for offside.
    81'
    Sjanse i Menemen! Rasheed Ibrahim Akanbi (Menemen Belediyespor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    82'
    82'
    Spillet på Menemen Ilce Stadi er stoppet midlertidig fordi Rasheed Ibrahim Akanbi ligger nede.
    84'
    Abdullah Bugra Taskinsoy tildeler Buyuksehir Belediye Erzurumspor en corner. Gokhan Alsan sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    86'
    Rasheed Ibrahim Akanbi er på beina igjen og fortsetter kampen.
    87'
    88'
    88'
    Abdullah Bugra Taskinsoy signaliserer et frispark til Menemen Belediyespor på egen banehalvdel.
    88'
    Inn: Mohamed Sabbah
    Ut: Ahmet Sagat
    Menemen Belediyespor bytter ut Ahmet Sagat med Mohamed Mahdi Sabbah.
    90'
    90'
    Menemen Belediyespor fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    90'+1
    90'+2
    Ozgur Sert
    Dommer Abdullah Bugra Taskinsoy gir Ozgur Sert (Buyuksehir Belediye Erzurumspor) et gult kort.