0-1
1-1
Ba90'+3
    Caner Cavlan
    Bandirmaspor angriper i Menemen. Caner Cavlan avslutter på mål, men greier ikke å score.
    1'
    Menemen Belediyespor, prøver et skudd, men det reddes
    1'
    I Menemen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    4'
    Frispark Bandirmaspor.
    6'
    Frispark til Menemen Belediyespor på halvdelen til Bandirmaspor.
    6'
    Menemen Belediyespor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Alper Akarsu signaliserer et frispark til Bandirmaspor på egen banehalvdel.
    11'
    Bandirmaspor angriper i Menemen. Caner Cavlan fyrer av et skudd som går utenfor.
    11'
    Alper Akarsu signaliserer et frispark til Menemen Belediyespor.
    12'
    Frispark for Bandirmaspor på egen banehalvdel.
    13'
    Caner Cavlan (Bandirmaspor) kommer til en målsjanse på Menemen Ilce Stadi, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    15'
    Toni Gomes
    Toni Gomes (Menemen Belediyespor) kommer seg fri på Menemen Ilce Stadi, men avslutningen går utenfor.
    17'
    Kerim Avci (Bandirmaspor) løfter inn en corner fra høyre på Menemen Ilce Stadi.
    18'
    20'
    22'
    Batuhan Kirdaroglu
    Menemen Belediyespor avanserer forover i Menemen. Batuhan Kirdaroglu avslutter, men treffer ikke mål.
    23'
    Guy Lucien Michel Landel
    Bandirmaspor angriper, men avslutningen til Guy Michel Landel går utenfor.
    25'
    Dogan Can Davas
    Sjanse i Menemen! Dogan Can Davas (Bandirmaspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    26'
    26'
    Guido Kocer
    Guido Kocer (Bandirmaspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    Toni Gomes ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    28'
    Toni Gomes ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Menemen.
    30'
    Alper Akarsu signaliserer et frispark til Bandirmaspor.
    30'
    32'
    Frispark til Bandirmaspor på halvdelen til Menemen Belediyespor.
    33'
    Alper Akarsu tildeler Menemen Belediyespor en corner. Toni Gomes sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    35'
    Gult kort til Menemen Belediyespor
    Cem Celik
    Dommer Alper Akarsu gir Cem Celik (Menemen Belediyespor) et gult kort.
    36'
    37'
    37'
    38'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Menemen fordi Philippe Keny får behandling for en skade på banen.
    38'
    Philippe Keny er tilbake i kampen igjen.
    39'
    Frispark i en god posisjon for Menemen Belediyespor!
    40'
    Mehmet Ozcan
    Sjanse! Bandirmaspor avanserer forover, men Mehmet Ozcan avslutter utenfor.
    42'
    I Menemen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    42'
    43'
    Frispark for Menemen Belediyespor på egen banehalvdel.
    47'
    48'
    Caner Cavlan (Bandirmaspor) kommer til en målsjanse på Menemen Ilce Stadi, men klarer ikke å score.
    48'
    50'
    Gult kort til Bandirmaspor
    Guido Kocer
    Guido Kocer (Bandirmaspor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    52'
    53'
    54'
    59'
    Bandirmaspor avanserer forover i Menemen. Dogan Can Davas avslutter, men treffer ikke mål.
    60'
    63'
    Alper Akarsu signaliserer et frispark til Menemen Belediyespor på egen banehalvdel.
    65'
    Bandirmaspor fosser forover og Caner Cavlan fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    68'
    68'
    Bandirmaspor angriper. Guy Michel Landel får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    68'
    68'
    Mahamadou Ba (Menemen Belediyespor) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Menemen Ilce Stadi.
    70'
    Spillerbytte - Bandirmaspor
    Inn: Matej Pucko
    Ut: Guido Kocer
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Bandirmaspor. Inn kommer Matej Pucko, mens Guido Kocer tar plass på benken.
    71'
    Menemen Belediyespor slipper å klare seg uten Mahamadou Ba som kommer tilbake på banen i Menemen.
    72'
    Spillerbytte - Menemen Belediyespor
    Inn: Abdullah Aydin
    Ut: Emir Senocak
    Bytte for Menemen Belediyespor. Abdullah Aydin kommer inn for Emir Senocak på Menemen Ilce Stadi.
    73'
    Mål for Bandirmaspor!
    Menemen Belediyespor 0 - 1 Bandirmaspor
    Mål: Dogan Can Davas
    Dogan Can Davas setter ballen i nettet og Bandirmaspor leder nå 0-1.
    74'
    Bandirmaspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    77'
    Oguzhan Capar
    Dommer Alper Akarsu viser Oguzhan Capar (Menemen Belediyespor) det gule kortet.
    78'
    Inn: Muhammed Himmet Erturk
    Ut: Batuhan Kirdaroglu
    Menemen Belediyespor gjør sitt andre bytte. Batuhan Kirdaroglu erstattes av Muhammed Erturk.
    79'
    81'
    Lokman Gor
    Lokman Gor (Bandirmaspor) mottar sitt første gule kort for dagen på Menemen Ilce Stadi.
    81'
    82'
    83'
    84'
    Mål for Menemen Belediyespor!
    Menemen Belediyespor 1 - 1 Bandirmaspor
    Mål: Ahmet Sagat
    Målgivende: Ahmet Sagat
    Mål! Menemen Belediyespor utligner til 1-1 etter en heading av Ahmet Sagat i Menemen. Ahmet Sagat var nest sist på ballen.
    84'
    Inn: Chukwuma Emmanuel Akabueze
    Ut: Kerim Avci
    Bandirmaspor bytter ut Kerim Avci med Chukwuma Emmanuel Akabueze. Dette er det andre byttet som Mustafa Gursel gjør i dagens kamp.
    85'
    Mahamadou Ba
    Mahamadou Ba (Menemen Belediyespor) pådrar seg et gult kort.
    88'
    Gokhan Degirmenci
    Målsjanse på Menemen Ilce Stadi! Gokhan Degirmenci fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    89'
    89'
    Andre gule kort til Menemen Belediyespor
    Utvisning! Dommer Alper Akarsu sender Mahamadou Ba (Menemen Belediyespor) av banen etter to gule kort.