Emre Malok signaliserer et frispark til Bandirmaspor på egen banehalvdel.
    Frispark for Bandirmaspor på egen banehalvdel.
    Menemen Belediyespor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    I Menemen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    12'
    Frispark for Menemen Belediyespor på egen banehalvdel.
    13'
    Guy Lucien Michel Landel
    Sjanse! Bandirmaspor avanserer forover, men Guy Michel Landel avslutter utenfor.
    15'
    Mohammed Kamara
    Sjanse til Menemen Belediyespor! Mohammed Kamara er nær ved å score, men keeper redder.
    17'
    17'
    Emre Malok signaliserer et frispark til Menemen Belediyespor på egen banehalvdel.
    18'
    Tayfun Aydogan
    Tayfun Aydogan (Menemen Belediyespor) avanserer forover på Menemen Ilce Stadi. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    20'
    20'
    Rayo (Bandirmaspor) løfter inn en corner fra høyre på Menemen Ilce Stadi.
    22'
    Emre Malok signaliserer et frispark til Menemen Belediyespor.
    23'
    Gult kort til Bandirmaspor
    Guy Michel Landel (Bandirmaspor) pådrar seg et gult kort.
    23'
    Mål for Bandirmaspor!
    Menemen Belediyespor 0 - 1 Bandirmaspor
    Mål: Rayo
    Målgivende: Lacina Traore
    Mål! Rayo gir Bandirmaspor ledelsen 0-1 i Menemen. Det er en fin assist fra Lacina Traore.
    26'
    Mickael Pote
    Mickael Pote (Bandirmaspor) header utenfor.
    31'
    I Menemen slår Rayo en corner fra høyre.
    36'
    Emir Halilovic
    Bandirmaspor angriper, men avslutningen til Emir Halilovic går utenfor.
    36'
    Mickael Pote (Bandirmaspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    37'
    Kan Menemen Belediyespor utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    38'
    Målsjanse! Tayfun Aydogan (Menemen Belediyespor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    39'
    Rayo ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    40'
    Rayo er tilbake i kampen igjen.
    41'
    Emre Malok tildeler Menemen Belediyespor en corner. Taskin Calis sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    43'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Dogan Can Davas (Bandirmaspor) vrir seg av smerte i gresset.
    44'
    Bandirmaspor slipper å klare seg uten Dogan Can Davas som kommer tilbake på banen igjen.
    45'
    45'+3
    45'+4
    47'
    Lacina Traore
    I Menemen får Lacina Traore (Bandirmaspor) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    48'
    Menemen Belediyespor, prøver et skudd, men det reddes
    48'
    Bandirmaspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    48'
    49'
    Gult kort til Menemen Belediyespor
    Mohammed Kamara (Menemen Belediyespor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    50'
    Bandirmaspor avanserer forover på Menemen Ilce Stadi og Emir Halilovic kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Menemen Belediyespor.
    51'
    51'
    51'
    52'
    54'
    I Menemen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    56'
    Furkan Bayir
    Menemen Belediyespor avanserer forover og Furhan Bayir kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    57'
    57'
    Bandirmaspor angriper i Menemen. Emir Halilovic avslutter på mål, men greier ikke å score.
    59'
    59'
    Mål for Menemen Belediyespor!
    Menemen Belediyespor 1 - 1 Bandirmaspor
    Mål: Sikiru Okanlawon Olatunbosun
    Målgivende: Mohammed Kamara
    Sikiru Olatunbosun scorer og utligningen er et faktum på Menemen Ilce Stadi. 1-1. Mohammed Kamara var nest sist på ballen.
    59'
    Frispark Bandirmaspor.
    61'
    Rayo (Bandirmaspor) slår en corner fra venstre side på Menemen Ilce Stadi.
    62'
    Sikiru Okanlawon Olatunbosun
    Målsjanse på Menemen Ilce Stadi! Sikiru Olatunbosun fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    66'
    66'
    I Menemen slår Taskin Calis en corner fra venstre.
    67'
    Frispark til Menemen Belediyespor på halvdelen til Bandirmaspor.
    68'
    Mickael Pote (Bandirmaspor) avanserer forover på Menemen Ilce Stadi. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    69'
    69'
    69'
    70'
    71'
    Menemen Belediyespor angriper, men blir avblåst for offside.
    71'
    72'
    Emre Batuhan Adiguzel
    Emre Batuhan Adiguzel (Menemen Belediyespor) mottar sitt første gule kort for dagen på Menemen Ilce Stadi.
    72'
    73'
    Dommer Emre Malok ser at linjemannen løfter flagget, og Menemen Belediyespors Mohammed Kamara blåses av for offside.
    75'
    76'
    Tidjani
    Tidjani (Menemen Belediyespor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    76'
    Offside! Rayo (Bandirmaspor) er alene igjennom, men dommer Emre Malok ser at linjemannen er oppe med flagget.
    77'
    77'
    78'
    Spillerbytte - Bandirmaspor
    Inn: Selcuk Alibaz
    Ut: Rayo
    Bytte for Bandirmaspor. Selcuk Alibaz kommer inn for Rayo på Menemen Ilce Stadi.
    79'
    81'
    Spillerbytte - Menemen Belediyespor
    Inn: Murat Elkatmis
    Ut: Tidjani
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Menemen Belediyespor. Inn kommer Murat Elkatmis, mens Tidjani tar plass på benken.