Jeremie Pignard signaliserer et frispark til Troyes AC på egen banehalvdel.
    Frispark for Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    Gult kort til Troyes AC
    Yoann Salmier
    Yoann Salmier (Troyes AC) får et gult kort av dommer Jeremie Pignard.
    10'
    Dommer Jeremie Pignard venter med å sette i gang spillet fordi Matteo Guendouzi ligger nede.
    11'
    Matteo Guendouzi er tilbake i kampen igjen.
    12'
    Olympique Marseille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Frispark til Olympique Marseille på halvdelen til Troyes AC.
    13'
    14'
    Troyes AC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Gult kort til Olympique Marseille
    Pape Alassane Gueye
    Pape Alassane Gueye (Olympique Marseille) mottar sitt første gule kort for dagen på Orange Velodrome.
    16'
    Frispark for Troyes AC på egen banehalvdel.
    16'
    Jeremie Pignard signaliserer et frispark til Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    17'
    Florian Tardieu
    Dommer Jeremie Pignard gir Florian Tardieu (Troyes AC) et gult kort.
    17'
    I Marseille har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    17'
    Skudd utenfor mål, Troyes AC
    19'
    Frispark i en god posisjon for Olympique Marseille!
    19'
    Sjanse! Olympique Marseille avanserer forover, men Dimitri Payet avslutter utenfor.
    20'
    Konrad de la Fuente
    Olympique Marseille angriper, men avslutningen til Konrad de la Fuente går utenfor.
    24'
    I Marseille slår Florian Tardieu en corner fra høyre.
    28'
    28'
    Gerson Rodrigues
    Målsjanse! Gerson Rodrigues (Troyes AC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    29'
    Giulian Biancone
    Troyes AC angriper. Giulian Biancone får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    31'
    Olympique Marseille, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Hjørnespark til Troyes AC
    31'
    Olympique Marseille angriper, men blir avblåst for offside.
    37'
    40'
    Jeremie Pignard signaliserer et frispark til Olympique Marseille like utenfor Troyes AC-området.
    43'
    Youssouf Kone
    Dommer Jeremie Pignard viser Youssouf Kone (Troyes AC) det gule kortet.
    43'
    Frispark Troyes AC.
    46'
    Florian Tardieu (Troyes AC) løfter inn en corner fra venstre på Orange Velodrome.
    49'
    50'
    Troyes AC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    50'
    Det blir farlig! Frispark for Olympique Marseille er nær straffområde.
    53'
    Dimitri Payet (Olympique Marseille) kommer til en målsjanse på Orange Velodrome, men klarer ikke å score.
    54'
    En av Olympique Marseilles spillere blir avblåst for offside.
    55'
    56'
    Dimitri Payet (Olympique Marseille) løfter inn en corner fra høyre på Orange Velodrome.
    58'
    59'
    59'
    Gerson Rodrigues (Troyes AC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    59'
    I Marseille har et frispark blitt tildelt bortelag.
    61'
    Skudd på mål, Olympique Marseille
    62'
    Troyes AC, prøver et skudd, men det reddes
    62'
    I Marseille slår Dimitri Payet en corner fra venstre.
    62'
    Arkadiusz Milik
    Olympique Marseille angriper på Orange Velodrome, men Arkadiusz Milik header utenfor.
    63'
    65'
    65'
    Dimitri Payet (Olympique Marseille) slår en corner fra venstre side på Orange Velodrome.
    68'
    68'
    69'
    Spillerbytte - Olympique Marseille
    Inn: Bamba Dieng
    Ut: Konrad de la Fuente
    Olympique Marseille bytter ut Konrad de la Fuente med Bamba Dieng. Dette er det første byttet som Jorge Sampaoli gjør i dagens kamp.
    69'
    70'
    En av Troyes ACs spillere blir avblåst for offside på Orange Velodrome.
    70'
    Jeremie Pignard signaliserer et frispark til Olympique Marseille.
    71'
    71'
    71'
    72'
    72'
    Skudd på mål, Troyes AC
    74'
    74'
    Mål for Olympique Marseille!
    Olympique Marseille 1 - 0 Troyes AC
    Mål: Pol Lirola
    Målgivende: Dimitri Payet
    Mål! Pol Lirola gir Olympique Marseille ledelsen 1-0 i Marseille. Flott spill fra Dimitri Payet før målet.
    74'
    Spillerbytte - Troyes AC
    Inn: Xavier Chavalerin
    Ut: Romenique Kouame
    Bytte for Troyes AC. Xavier Chavalerin kommer inn for Romenique Kouame på Orange Velodrome.
    75'
    Inn: Tristan Dingome
    Ut: Mama Balde
    Mama Balde (Troyes AC) erstattes av Tristan Dingome.
    75'
    Inn: Hyun Jun Suk
    Ut: Yoann Touzghar
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Troyes AC. Inn kommer Hyun Jun Suk, mens Yoann Touzghar tar plass på benken.