Amine Harit skyter i stolpen! Nesten mål for Olympique Marseille.
    6'
    I Marseille slår Cengiz Ünder en corner fra venstre.
    7'
    Pape Alassane Gueye
    Olympique Marseille avanserer forover i Marseille. Pape Alassane Gueye avslutter, men treffer ikke mål.
    7'
    Matteo Guendouzi
    Sjanse i Marseille! Matteo Guendouzi (Olympique Marseille) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    8'
    Strasbourg, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Stephanie Frappart tildeler Olympique Marseille en corner. Cengiz Ünder sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    8'
    Offside! Cengiz Ünder blir vinket av og Olympique Marseille må dermed bygge opp et nytt angrep.
    9'
    Frispark til Strasbourg Alsace på halvdelen til Olympique Marseille.
    12'
    Dommer Stephanie Frappart venter med å sette i gang spillet fordi Matz Sels ligger nede.
    13'
    Strasbourg Alsace slipper å klare seg uten Matz Sels som kommer tilbake på banen igjen.
    14'
    Frispark for Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    15'
    Adrien Thomasson
    Adrien Thomasson (Strasbourg Alsace) prøver å heade ballen i mål på Orange Velodrome, men mislykkes.
    16'
    Olympique Marseille, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Frederic Guilbert (Strasbourg Alsace) løfter inn en corner fra høyre på Orange Velodrome.
    18'
    Olympique Marseille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Stephanie Frappart signaliserer et frispark til Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    20'
    Cengiz Ünder
    Sjanse! Olympique Marseille avanserer forover, men Cengiz Ünder avslutter utenfor.
    23'
    Kevin Gameiro
    Strasbourg Alsace angriper, men avslutningen til Kevin Gameiro går utenfor.
    23'
    Spillet på Orange Velodrome er stoppet midlertidig fordi Frederic Guilbert ligger nede.
    30'
    31'
    Frederic Guilbert ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Marseille.
    31'
    Mål for Olympique Marseille!
    Olympique Marseille 1 - 0 Strasbourg
    Mål: Gerson
    Olympique Marseille leder 1-0 etter en scoring av Gerson.
    32'
    Gult kort til Olympique Marseille
    Duje Caleta-Car
    Dommer Stephanie Frappart gir Duje Caleta-Car (Olympique Marseille) et gult kort.
    34'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Marseille fordi Anthony Caci får behandling for en skade på banen.
    34'
    Frispark Strasbourg Alsace.
    35'
    Anthony Caci er på beina igjen og fortsetter kampen.
    35'
    Lucas Perrin (Strasbourg Alsace) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Orange Velodrome.
    37'
    Jean-Eudes Aholou
    Jean-Eudes Aholou (Strasbourg Alsace) kommer til en målsjanse på Orange Velodrome, men klarer ikke å score.
    38'
    Lucas Perrin kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Orange Velodrome.
    38'
    Stephanie Frappart signaliserer et frispark til Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    41'
    Cengiz Ünder (Olympique Marseille) slår en corner fra venstre side på Orange Velodrome.
    43'
    Frispark for Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    44'
    45'+1
    Strasbourg Alsace avanserer forover og Kevin Gameiro kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    45'+3
    45'+3
    Strasbourg Alsace angriper. Jean-Eudes Aholou får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    47'
    47'
    I Marseille har et frispark blitt tildelt bortelag.
    47'
    I Marseille slår Sanjin Prcic en corner fra venstre.
    48'
    Kevin Gameiro (Strasbourg Alsace) fyrer av et skudd som går utenfor.
    49'
    Ludovic Ajorque
    Målsjanse til Strasbourg Alsace! Ludovic Ajorque treffer mål, men keeper redder.
    51'
    51'
    52'
    53'
    Strasbourg Alsace må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Olympique Marseille.
    53'
    60'
    60'
    Olympique Marseille angriper i Marseille. Matteo Guendouzi avslutter på mål, men greier ikke å score.
    61'
    61'
    61'
    Cengiz Ünder (Olympique Marseille) kommer seg fri på Orange Velodrome, men avslutningen går utenfor.
    61'
    64'
    Strasbourg Alsace tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    66'
    68'
    70'
    Amine Harit
    Amine Harit (Olympique Marseille) avanserer forover på Orange Velodrome. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    71'
    71'
    Amine Harit (Olympique Marseille) løfter inn en corner fra høyre på Orange Velodrome.
    72'
    Duje Caleta-Car (Olympique Marseille) kommer til en målsjanse på Orange Velodrome, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    72'
    Spillerbytte - Strasbourg
    Inn: Habib Diallo
    Ut: Kevin Gameiro
    Strasbourg Alsace gjør sitt første bytte. Kevin Gameiro erstattes av Habib Diallo.
    72'
    Inn: Ibrahima Sissoko
    Ut: Sanjin Prcic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Strasbourg Alsace. Inn kommer Ibrahima Sissoko, mens Sanjin Prcic tar plass på benken.
    73'
    Inn: Jean-Ricner Bellegarde
    Ut: Jean-Eudes Aholou
    Julien Stephan gjør dagens tredje bytte i Marseille, når han tar ut Jean-Eudes Aholou og setter inn Jeanricner Bellegarde.
    73'
    Olympique Marseille 2 - 0 Strasbourg
    Mål: Cengiz Ünder
    Målgivende: Amine Harit
    Mål! Cengiz Ünder øker ledelsen til 2-0. Det er en fin assist fra Amine Harit.
    73'
    Gult kort til Strasbourg
    Ibrahima Sissoko
    Ibrahima Sissoko (Strasbourg Alsace) mottar sitt første gule kort for dagen på Orange Velodrome.
    75'
    Stephanie Frappart signaliserer et frispark til Olympique Marseille.
    75'
    79'
    Målsjanse! Adrien Thomasson (Strasbourg Alsace) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    80'
    81'
    82'
    Inn: Karol Fila
    Ut: Anthony Caci
    Anthony Caci (Strasbourg Alsace) erstattes av Karol Fila.
    84'
    Jeanricner Bellegarde (Strasbourg Alsace) slår en corner fra venstre side på Orange Velodrome.
    84'
    Gerzino Nyamsi
    Målsjanse! Gerzino Nyamsi (Strasbourg Alsace) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    85'
    Inn: Nordin Kandil
    Ut: Adrien Thomasson
    Strasbourg Alsace bytter ut Adrien Thomasson med Nordin Kandil.
    85'
    85'
    86'
    Pape Alassane Gueye (Olympique Marseille) får et gult kort av dommer Stephanie Frappart.
    86'
    87'
    Skudd på mål, Olympique Marseille
    89'
    89'
    Olympique Marseille 3 - 0 Strasbourg
    Mål: Gerson
    Målgivende: Arkadiusz Milik
    I Marseille øker Olympique Marseille ledelsen til 3-0 takket være et mål av Gerson. Arkadiusz Milik sto for den målgivende pasningen.
    89'
    Skudd utenfor mål, Strasbourg
    90'
    Olympique Marseille 4 - 0 Strasbourg
    Mål: Cedric Bakambu
    Cedric Bakambu setter ballen i mål og øker Olympique Marseilles ledelse til 4-0 i Marseille.
    90'+3
    Spillerbytte - Olympique Marseille
    Inn: Luis Henrique Tomaz de Lima
    Ut: Amine Harit
    Jorge Sampaoli (Olympique Marseille) gjør sitt første bytte for dagen. Luis Henrique Tomaz de Lima erstatter Amine Harit.
    90'+1
    Inn: Cedric Bakambu
    Ut: Pape Alassane Gueye
    Pape Alassane Gueye (Olympique Marseille) erstattes av Cedric Bakambu.
    90'+1
    Inn: Pol Lirola
    Ut: Cengiz Ünder
    Olympique Marseille bytter ut Cengiz Ünder med Pol Lirola. Dette er det tredje byttet som Jorge Sampaoli gjør i dagens kamp.
    90'+1
    Inn: Sead Kolasinac
    Ut: Arkadiusz Milik
    Bytte for Olympique Marseille. Sead Kolasinac kommer inn for Arkadiusz Milik på Orange Velodrome.
    90'+1
    Matteo Guendouzi (Olympique Marseille) slår en corner fra venstre side på Orange Velodrome.
    90'+3
    90'+3
    90'+3
    Stephanie Frappart signaliserer et frispark til Strasbourg Alsace.
    90'+4
    Matteo Guendouzi (Olympique Marseille) løfter inn en corner fra høyre på Orange Velodrome.