Dagens dommer, Mikael Lesage, blåser i gang kampen.
    Målsjanse til RC Lens! Seko Fofana treffer mål, men keeper redder.
    RC Lens har fått straffespark på Orange Velodrome!
    6'
    Gult kort til Olympique Marseille
    Pape Alassane Gueye
    Pape Alassane Gueye (Olympique Marseille) får et gult kort av dommer Mikael Lesage.
    6'
    Matteo Guendouzi
    Dommer Mikael Lesage gir Matteo Guendouzi (Olympique Marseille) et gult kort.
    7'
    Lens scorer på straffe!
    Olympique Marseille 0 - 1 Lens
    Mål: Florian Sotoca
    RC Lens går opp i en 0-1 ledelse etter at Florian Sotoca setter straffesparket sikkert i mål på Orange Velodrome.
    9'
    Frispark Olympique Marseille.
    10'
    Mikael Lesage signaliserer et frispark til Olympique Marseille.
    11'
    David Pereira Da Costa (RC Lens) slår en corner fra venstre side på Orange Velodrome.
    12'
    I Marseille har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    14'
    David Pereira Da Costa (RC Lens) løfter inn en corner fra venstre på Orange Velodrome.
    20'
    Mikael Lesage signaliserer et frispark til Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    23'
    Frispark til Olympique Marseille på halvdelen til RC Lens.
    25'
    En av Olympique Marseilles spillere går i offside.
    26'
    Mål for Lens!
    Olympique Marseille 0 - 2 Lens
    Mål: Przemyslaw Frankowski
    Målgivende: Florian Sotoca
    Mål! Przemyslaw Frankowski øker RC Lenss ledelse til 0-2 på Orange Velodrome. Florian Sotoca var nest sist på ballen.
    27'
    Florian Sotoca ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    30'
    Florian Sotoca er på beina igjen og fortsetter kampen.
    30'
    Kan Olympique Marseille utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    31'
    Mål for Olympique Marseille!
    Olympique Marseille 1 - 2 Lens
    Mål: Dimitri Payet
    Dimitri Payet setter inn en redusering på Orange Velodrome. Stillingen er nå 1-2.
    33'
    Frispark for Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    34'
    Olympique Marseille angriper, men Mikael Lesage blåser for offside.
    35'
    Gerson
    Sjanse til Olympique Marseille! Gerson er nær ved å score, men keeper redder.
    36'
    Lens, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    Mikael Lesage tildeler Olympique Marseille en corner. Cengiz Ünder sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    36'
    Det blir farlig! Frispark for Olympique Marseille er nær straffområde.
    38'
    I Marseille slår David Pereira Da Costa en corner fra høyre.
    44'
    Arnaud Kalimuendo
    RC Lens angriper, men avslutningen til Arnaud Kalimuendo går utenfor.
    45'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Olympique Marseille får straffe!
    45'+1
    Olympique Marseille scorer på straffe!
    Olympique Marseille 2 - 2 Lens
    Dimitri Payet setter ballen i mål fra straffemerket på Orange Velodrome. Dermed står det 2-2 i Marseille.
    45'+3
    Spillerbytte - Olympique Marseille
    Inn: Pol Lirola
    Ut: Valentin Rongier
    Jorge Sampaoli (Olympique Marseille) gjør sitt første bytte for dagen. Pol Lirola erstatter Valentin Rongier.
    46'
    Inn: Konrad de la Fuente
    Ut: Pape Alassane Gueye
    Olympique Marseille gjør sitt andre bytte. Pape Alassane Gueye erstattes av Konrad de la Fuente.
    46'
    Mikael Lesage tildeler Olympique Marseille en corner. Cengiz Ünder sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    49'
    Olympique Marseille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    51'
    Cengiz Ünder (Olympique Marseille) slår en corner fra høyre side på Orange Velodrome.
    52'
    William Saliba
    William Saliba (Olympique Marseille) header utenfor.
    52'
    David Pereira Da Costa (RC Lens) løfter inn en corner fra høyre på Orange Velodrome.
    54'
    Cengiz Ünder
    Cengiz Ünder treffer tverrliggeren! Stor målsjanse for Olympique Marseille i Marseille.
    56'
    Bamba Dieng
    Bamba Dieng (Olympique Marseille) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    56'
    56'
    Pol Lirola
    Olympique Marseille avanserer forover i Marseille. Pol Lirola avslutter, men treffer ikke mål.
    58'
    Sjanse! RC Lens avanserer forover, men Arnaud Kalimuendo avslutter utenfor.
    60'
    Spillerbytte - Lens
    Inn: Gael Kakuta
    Ut: David Pereira Da Costa
    David Pereira Da Costa (RC Lens) erstattes av Gael Kakuta.
    63'
    Inn: Wesley Said
    Ut: Arnaud Kalimuendo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RC Lens. Inn kommer Wesley Said, mens Arnaud Kalimuendo tar plass på benken.
    63'
    Inn: Amine Harit
    Ut: Bamba Dieng
    Olympique Marseille bytter ut Bamba Dieng med Amine Harit.
    63'
    Olympique Marseille angriper, men blir avblåst for offside.
    64'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Cheick Oumar Doucoure (RC Lens) vrir seg av smerte i gresset.
    65'
    Spillet på Orange Velodrome er stoppet midlertidig fordi Gerson ligger nede.
    65'
    Gerson er på beina igjen og fortsetter kampen på Orange Velodrome.
    66'
    Cheick Oumar Doucoure ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Marseille.
    66'
    Wesley Said
    Wesley Said (RC Lens) kommer til en målsjanse på Orange Velodrome, men klarer ikke å score.
    68'
    Inn: Jonathan Clauss
    Ut: Deiver Machado
    Deiver Machado (RC Lens) erstattes av Jonathan Clauss.
    70'
    Olympique Marseille 2 - 3 Lens
    Mål: Wesley Said
    Mål! Wesley Said gir RC Lens ledelsen 2-3 etter en velplassert heading. Flott spill fra Florian Sotoca før målet.
    71'
    I Marseille slår Dimitri Payet en corner fra høyre.
    73'
    Amine Harit
    Amine Harit (Olympique Marseille) fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    Przemyslaw Frankowski
    RC Lens angriper i Marseille. Przemyslaw Frankowski fyrer av et skudd som går utenfor.
    76'
    Mikael Lesage tildeler RC Lens en corner. Przemyslaw Frankowski sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    79'
    Seko Fofana
    RC Lens fosser forover og Seko Fofana fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    79'
    79'
    Florian Sotoca
    Målsjanse på Orange Velodrome! Florian Sotoca fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    81'
    81'
    Florian Sotoca (RC Lens) løfter inn en corner fra høyre på Orange Velodrome.
    81'
    Olympique Marseille angriper i Marseille. Cengiz Ünder avslutter på mål, men greier ikke å score.
    82'
    82'
    Jonathan Gradit (RC Lens) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Orange Velodrome.
    82'
    Inn: Massadio Haidara
    Ut: Jonathan Gradit
    RC Lens bytter ut Jonathan Gradit med Massadio Haidara. Dette er det fjerde byttet som Franck Haise gjør i dagens kamp.
    83'
    83'
    Jonathan Gradit er tilbake på banen igjen.
    84'
    Frisparket tildelt RC Lens er farlig nær Olympique Marseilles målområde.
    87'
    88'
    89'
    Inn: Luis Henrique Tomaz de Lima
    Ut: Gerson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Olympique Marseille. Inn kommer Luis Henrique Tomaz de Lima, mens Gerson tar plass på benken.