0-2
0-3

Ble dekket av Magnus Gamlem

Hei og velkommen til denne livedekningen av Marseille mot Manchester City!
    Hjemmelaget åpnet gruppespillet med tap mot Olympiacos, men i hjemlig serie har det gått langt bedre. Der er Marseille på 4.-plass, bare tre poeng bak ligaleder PSG.
    Manchester City er nummer 13 i Premier League. Pep Guardiolas menn har ikke fått en drømmestart på hjemmebane, men med én kamp mindre spilt enn serieleder Everton, kan de lyseblå klatre opp to poeng bak med seier i neste runde. I Champions League åpnet City med seier over Porto. I kveld venter Marseille.
    Man City (4-2-3-1): Ederson - Walker, Dias, Laporte, Zinchenko - Rodrigo, Gundogan - De Bruyne, Torres, Foden - Sterling
    City-benken: Steffen, Carson, Stones, Bernardo, Mahrez, Cancelo, Garcia, Nmecha, Doyle, Harwood-Bellis, Palmer, Bernabe
    Marseille (5-2-1-2): Mandanda - Sakai, Balerdi, Alvaro, Caleta-Car, Amavi - Rongier, Kamara - Cuisance - Thauvin, Radonjic
    Marseille-benken: Pelé - Ngapandouetnbu, Nagatomo, Strootman, Sanson, Gueye, Payet, Henrique, Benedetto, Aké, Germain
    Kampen er i gang i Frankrike! City er favoritter i kveld, men Marseille er ingen kasteball.
    1'
    Pang sier det! De Bruyne prøver en volley fra utenfor boksen, men skuddet går via en spiller og ut.
    2'
    Hjørnespark til Manchester City
    2'
    De Bruyne slår inn og finner Laporte. Prøver å finne en lagkamerat med hodet, men Marseille får kontroll.
    3'
    Sterling stoppes, men gjestene får en ny corner.
    3'
    3'
    Ny god corner! Dias kommer først på den, men corneren går et stykke over. God mulighet for City.
    4'
    6'
    De Bruynes corner er for lang og til slutt ender det med utspill for Mandanda og Marseille.
    7'
    Det er City som har vært det førende laget i innledningen. Holder i ballen, mens Marseille faller dypere og dypere ned i banen.
    8'
    Marseille sliter med å komme over midtbanen. Fullstendig City-dominans, uten at de aller største sjansene har kommet ennå.
    11'
    Marseille på en sjelden visit lenger opp i banen, men innlegget fra Amavi blokkeres.
    12'
    Foden mottar ball på hjørnet av feltet, tar den med på brystkassen og fyrer løs. Går ganske rett på keeper, som har god kontroll. Grei City-mulighet.
    15'
    Mandanda bommer på en innlegg fra Zinchenko, men slipper med skrekken. Marseille kontrer, Amavi felles og hjemmelaget får frispark.
    17'
    Mål for Manchester City!
    Olympique Marseille 0 - 1 Manchester City
    Mål: Ferran Torres
    Målgivende: Kevin De Bruyne
    GRUSOMT FORSVARSSPILL! De Bruyne plukker opp en fæl tversoverpasning fra Rongier på hjørnet av 16-meteren, og spiller inn til Torres, som får en enkel jobb med å overliste Mandanda alene med keeper.
    18'
    Vel fortjent ledelse til City. Hjemmelaget har vist få tegn på at dette skal ende med noe annet enn borteseier, men det er lenge igjen.
    21'
    Rongier lager frispark på høyre side av 16-meteren. De Bruyne skal slå inn.
    22'
    Godt slått fra belgieren og Dias kommer nesten på den.
    23'
    De Bruyne med en frekk lobb-pasning over forsvaret. Foden klarer ikke helt å få kontroll på den.
    26'
    Thauvin roper av smerte og går i bakken. Sparket i Gundogan i stedet for ballen, men kommer seg på beina etter hvert.
    27'
    Det mangler litt presisjon på siste tredjedel for City i øyeblikket, men dominansen er total.
    30'
    Uten publikum på tribunene høres smerteropene høyt og tydelig. De Bruyne som går i bakken etter en takling, men det ser ut til å gå bra.
    31'
    Marseille på en sjelden visit i Citys 16-meter. Ender med utspark.
    32'
    Marseille står faktisk greit imot presset fra City. Det har vært få virkelig store sjanser til gjestene.
    34'
    Stryker stolpen! Marseille roter det til i eget forsvar og Zinchenko får fyrt løs. Like utenfor - fortsatt 0-1.
    36'
    Ederson er våken på et gjennomspill. Er tidlig ute og får stoppet en brukbar mulighet for vertene.
    37'
    Gundogan lager frispark og stopper en overgang på midtbanen.
    39'
    Radonjic med kveldens første avslutning for Marseille. Går rett på Ederson. Aldri spesielt farlig.
    43'
    City triller ball, former trekanter og forsøker å bryte ned Marseille. Hjemmelaget står godt imot i øyeblikket. Selv om gjestenes dominans har vært total, har det vært få store sjanser.
    45'
    45'
    45 minutter igjen i Marseille.
    46'
    De Bruyne med en feilpasning, men lagkameratene er aggressive og får stoppet overgangen.
    47'
    Thauvin med et brukbart innlegg. Marseille har ikke vært stort nærmere denne kampen, men det er aldri spesielt farlig for City.
    49'
    Tør litt mer i innledning av denne omgangen, Marseille. Står høyere, prøver på litt mer spennende ting. Kanskje kan det være liv i kampen?
    50'
    Det er City som har hatt ballen de siste minuttene. Har derimot ikke klart å nærme seg målet.
    53'
    PANG! Thauvin smeller til og treffer godt. Litt merkelig keeperopptreden av Ederson som står stille ved stolpen og strekker hånden ut - som for å kontrollere den ut. Treffer hånden til keeperen, og går ut til corner.
    56'
    Det var kampens største sjanse for Marseille. Med Edersons opptreden, var det nesten litt flaks at den ikke endte i mål.
    57'
    Gult kort til Manchester City
    Aymeric Laporte
    En tøff felling av Balerdi.
    59'
    Der er det De Bruyne som felles småstygt. Vil ha kort på motspiller, men får det ikke.
    60'
    STOR SJANSE! De Bruyne med en pen stikker til Sterling. Kommer nesten alene med keeper, men avslutningen blir blokkert i siste liten.
    61'
    Gult kort til Olympique Marseille
    Jordan Amavi
    Drar Sterling i bakken på høyre side av 16-meteren.
    62'
    De Bruyne skal slå inn her.
    62'
    De Bruyne med en crosser til Zinchenko på bakerste. Banker til på volley, men treffer svært dårlig.
    63'
    Spillerbytte - Olympique Marseille
    Inn: Morgan Sanson
    Ut: Valentin Rongier
    64'
    Godt Marseille-innlegg, men Dias får ryddet opp foran eget mål.
    65'
    Langt mer trykk og liv i Marseille etter pause. Har kommet seg høyere opp i banen flere ganger og egentlig vært like nære scoring som City. Artig med en litt jevnere fotballkamp.
    68'
    Spillerbytte - Manchester City
    Inn: Joao Cancelo
    Ut: Oleksandr Zinchenko
    68'
    Ny god mulighet for City! Finner Gundogan 45 grader utenfor 16-meteren, men skuddet går midt på keeper.
    71'
    Duje Caleta-Car
    Stygg felling av De Bruyne før Gundogans sjanse.
    72'
    Olympique Marseille 0 - 2 Manchester City
    Mål: Ilkay Gündogan
    Målgivende: Raheem Sterling
    Gundogan er på rett plass til rett tid. Dobler Citys ledelse fra kloss hold.
    76'
    Inn: Bernardo Silva
    Ut: Ilkay Gündogan
    78'
    Inn: John Stones
    Ut: Aymeric Laporte
    78'
    Inn: Riyad Mahrez
    Ut: Ferran Torres
    78'
    Inn: Dimitri Payet
    Ut: Florian Thauvin
    78'
    Byttefest 12 minutter før slutt her.
    79'
    Denne kampen er vel i praksis over. Marseille må gjøre det utrolig for å få med seg poeng her.
    81'
    Olympique Marseille 0 - 3 Manchester City
    Mål: Raheem Sterling
    Belgieren finner Sterling foran mål, og oppgaven med å trille ballen i mål er enkel. Der er i hvert fall kampen over.