130
    Den første omgangen er nå i gang.
    I Marseille har et frispark blitt tildelt bortelag.
    4'
    Pawel Raczkowski tildeler Galatasaray SK en corner. Olimpiu Morutan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    5'
    Frispark for Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    7'
    Frispark til Olympique Marseille på halvdelen til Galatasaray SK.
    9'
    Skudd utenfor mål, Olympique Marseille
    9'
    Dimitri Payet (Olympique Marseille) slår en corner fra høyre side på Orange Velodrome.
    9'
    Frispark Galatasaray SK.
    12'
    Pawel Raczkowski signaliserer et frispark til Olympique Marseille.
    14'
    Olympique Marseille angriper, men Pawel Raczkowski blåser for offside.
    17'
    Olimpiu Morutan (Galatasaray SK) løfter inn en corner fra høyre på Orange Velodrome.
    18'
    Patrick Van Aanholt
    Sjanse! Galatasaray SK avanserer forover, men Patrick Van Aanholt avslutter utenfor.
    19'
    Galatasaray SK angriper i Marseille. Patrick Van Aanholt fyrer av et skudd som går utenfor.
    21'
    Pawel Raczkowski signaliserer et frispark til Galatasaray SK på egen banehalvdel.
    23'
    Galatasaray SK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Olympique Marseille fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    27'
    28'
    Alexandru Cicaldau
    Alexandru Cicaldau (Galatasaray SK) kommer seg fri på Orange Velodrome, men avslutningen går utenfor.
    34'
    I Marseille slår Dimitri Payet en corner fra venstre.
    35'
    Cengiz Ünder
    Cengiz Ünder (Olympique Marseille) avanserer forover på Orange Velodrome. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    35'
    Galatasaray, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    En av Olympique Marseilles spillere går i offside.
    45'+1
    Pawel Raczkowski tildeler Olympique Marseille en corner. Dimitri Payet sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+3
    Matteo Guendouzi
    Olympique Marseille angriper, men avslutningen til Matteo Guendouzi går utenfor.
    45'+4
    Frispark for Galatasaray SK på egen banehalvdel.
    45'+5
    Pawel Raczkowski signaliserer et frispark til Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    45'+7
    Olympique Marseille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+8
    Muhammed Kerem Akturkoglu
    Galatasaray SK angriper i Marseille. Muhammed Kerem Akturkoglu avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'+9
    Olympique Marseille, prøver et skudd, men det reddes
    45'+9
    Bamba Dieng
    Sjanse til Olympique Marseille! Bamba Dieng er nær ved å score, men keeper redder.
    49'
    49'
    Pape Alassane Gueye
    Pape Alassane Gueye (Olympique Marseille) kommer til en målsjanse på Orange Velodrome, men klarer ikke å score.
    50'
    Bamba Dieng
    Olympique Marseille avanserer forover i Marseille. Bamba Dieng avslutter, men treffer ikke mål.
    51'
    53'
    53'
    Gult kort til Galatasaray
    Sacha Boey
    Sacha Boey (Galatasaray SK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    53'
    Luan Peres ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    54'
    Luan Peres er på beina igjen og fortsetter kampen på Orange Velodrome.
    55'
    Pawel Raczkowski signaliserer et frispark til Galatasaray SK.
    56'
    56'
    I Marseille har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    57'
    60'
    William Saliba
    Stor målsjanse for Olympique Marseille. William Saliba header i tverrliggeren!
    60'
    Spillerbytte - Olympique Marseille
    Inn: Arkadiusz Milik
    Ut: Bamba Dieng
    Olympique Marseille bytter ut Bamba Dieng med Arkadiusz Milik. Dette er det første byttet som Jorge Sampaoli gjør i dagens kamp.
    60'
    Sacha Boey ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    64'
    Spillerbytte - Galatasaray
    Inn: DeAndre Yedlin
    Ut: Sacha Boey
    Sacha Boey, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. DeAndre Yedlin kommer inn for Galatasaray SK.
    65'
    Arkadiusz Milik
    Olympique Marseille avanserer forover i Marseille. Arkadiusz Milik avslutter, men treffer ikke mål.
    72'
    Inn: Mbaye Diagne
    Ut: Halil Dervisoglu
    Fatih Terim (Galatasaray SK) gjør sitt andre bytte for dagen. Mbaye Diagne erstatter Halil Dervisoglu.
    72'
    Inn: Emre Kilinc
    Ut: Olimpiu Morutan
    Galatasaray SK bytter ut Olimpiu Morutan med Emre Kilinc.
    72'
    74'
    Inn: Konrad de la Fuente
    Ut: Amine Harit
    Jorge Sampaoli gjør dagens andre bytte i Marseille, når han tar ut Amine Harit og setter inn Konrad de la Fuente.
    80'
    Cengiz Ünder (Olympique Marseille) fyrer av et skudd som går utenfor.
    81'
    84'
    Dimitri Payet (Olympique Marseille) løfter inn en corner fra venstre på Orange Velodrome.
    86'
    Inn: Christian Luyindama
    Ut: Berkan Kutlu
    Bytte for Galatasaray SK. Christian Luyindama kommer inn for Berkan Kutlu på Orange Velodrome.
    87'
    Inn: Ryan Babel
    Ut: Muhammed Kerem Akturkoglu
    Fatih Terim gjør dagens femte bytte i Marseille, når han tar ut Muhammed Kerem Akturkoglu og setter inn Ryan Babel.
    87'
    88'
    Patrick Van Aanholt (Galatasaray SK) slår en corner fra venstre side på Orange Velodrome.
    90'
    90'
    Gult kort til Olympique Marseille
    William Saliba (Olympique Marseille) får et gult kort av dommer Pawel Raczkowski.
    90'+5
    Mbaye Diagne
    Dommeren gir Mbaye Diagne (Galatasaray SK) et gult kort.
    90'+5
    Alvaro Gonzalez
    Dommer Pawel Raczkowski gir Alvaro Gonzalez (Olympique Marseille) et gult kort.
    90'+6
    Hjørnespark til Olympique Marseille
    90'+8
    Fernando Muslera
    Dommer Pawel Raczkowski viser Fernando Muslera (Galatasaray SK) det gule kortet.