Sammenlagt
2 - 3
506
689

Sandro Scharer signaliserer et frispark til Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    1'
    Sandro Scharer signaliserer et frispark til Feyenoord Rotterdam.
    2'
    Olympique Marseille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Feyenoord Rotterdam fosser fremover, men Sandro Scharer blåser for offside på Orange Velodrome.
    8'
    I Marseille har et frispark blitt tildelt bortelag.
    8'
    Frispark Olympique Marseille.
    9'
    Dimitri Payet
    Sjanse i Marseille! Dimitri Payet (Olympique Marseille) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    10'
    Feyenoord, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Frispark for Feyenoord Rotterdam på egen banehalvdel.
    10'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Marseille fordi Cyriel Dessers får behandling for en skade på banen.
    12'
    Frispark for Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    13'
    Cyriel Dessers kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Orange Velodrome.
    13'
    Frispark til Olympique Marseille på halvdelen til Feyenoord Rotterdam.
    17'
    Sandro Scharer tildeler Olympique Marseille en corner. Dimitri Payet sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    18'
    19'
    Dimitri Payet (Olympique Marseille) kommer seg fri på Orange Velodrome, men avslutningen går utenfor.
    21'
    Sandro Scharer signaliserer et frispark til Feyenoord Rotterdam på egen banehalvdel.
    22'
    Olympique Marseille angriper, men Sandro Scharer blåser for offside.
    24'
    27'
    29'
    Dimitri Payet vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    30'
    Spillerbytte - Olympique Marseille
    Inn: Arkadiusz Milik
    Ut: Dimitri Payet
    Dimitri Payet (Olympique Marseille) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Arkadiusz Milik.
    33'
    33'
    Gult kort til Feyenoord
    Guus Til
    Guus Til (Feyenoord Rotterdam) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    34'
    Arkadiusz Milik
    Arkadiusz Milik (Olympique Marseille) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    34'
    34'
    Feyenoord Rotterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    36'
    Orkun Kökcü (Feyenoord Rotterdam) slår en corner fra venstre side på Orange Velodrome.
    40'
    Kan Feyenoord Rotterdam utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    41'
    43'
    En av Feyenoord Rotterdams spillere blir avblåst for offside på Orange Velodrome.
    44'
    Amine Harit (Olympique Marseille) løfter inn en corner fra høyre på Orange Velodrome.
    45'
    45'
    Gult kort til Olympique Marseille
    Amine Harit
    Amine Harit (Olympique Marseille) pådrar seg et gult kort, og vil dermed bli suspendert!
    45'
    Sandro Scharer signaliserer et frispark til Olympique Marseille.
    45'+1
    Marcos Senesi
    Marcos Senesi får gult kort og må stå over en kamp for Feyenoord Rotterdam!
    45'+2
    I Marseille får Arkadiusz Milik (Olympique Marseille) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    45'+3
    45'+3
    Inn: Pol Lirola
    Ut: Pape Alassane Gueye
    Olympique Marseille bytter ut Pape Alassane Gueye med Pol Lirola.
    46'
    Skudd på mål, Feyenoord
    47'
    Olympique Marseille, prøver et skudd, men det reddes
    47'
    Matteo Guendouzi
    Matteo Guendouzi (Olympique Marseille) fyrer av et skudd som går utenfor.
    51'
    Valentin Rongier
    Olympique Marseille angriper i Marseille. Valentin Rongier avslutter på mål, men greier ikke å score.
    55'
    55'
    58'
    60'
    I Marseille har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    60'
    Inn: Cedric Bakambu
    Ut: Bamba Dieng
    Bytte for Olympique Marseille. Cedric Bakambu kommer inn for Bamba Dieng på Orange Velodrome.
    62'
    62'
    65'
    Hjørnespark til Feyenoord
    66'
    Gernot Trauner
    Feyenoord Rotterdam angriper, men avslutningen til Gernot Trauner går utenfor.
    67'
    69'
    Frispark til Feyenoord Rotterdam på halvdelen til Olympique Marseille.
    71'
    Boubacar Kamara
    Boubacar Kamara (Olympique Marseille) får gult kort og må dermed stå over en kamp.
    71'
    Frispark i en god posisjon for Olympique Marseille!
    73'
    Spillerbytte - Feyenoord
    Inn: Bryan Linssen
    Ut: Luis Sinisterra
    Arne Slot gjør dagens første bytte i Marseille, når han tar ut Luis Sinisterra og setter inn Bryan Linssen.
    74'
    Tyrell Malacia
    Tyrell Malacia må stå over en kamp for Feyenoord Rotterdam etter å ha fått gult kort av dommer Sandro Scharer.
    74'
    75'
    Det blir farlig! Frispark for Olympique Marseille er nær straffområde.
    75'
    Sandro Scharer tildeler Olympique Marseille en corner. Amine Harit sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    77'
    I Marseille slår Amine Harit en corner fra høyre.
    77'
    En av Olympique Marseilles spillere går i offside.
    78'
    79'
    Inn: Cengiz Ünder
    Ut: Amine Harit
    Jorge Sampaoli (Olympique Marseille) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Cengiz Ünder erstatter Amine Harit.
    80'
    Frisparket tildelt Olympique Marseille er farlig nær Feyenoord Rotterdams målområde.
    80'
    Skudd utenfor mål, Olympique Marseille
    81'
    Inn: Jorrit Hendrix
    Ut: Guus Til
    Feyenoord Rotterdam bytter ut Guus Til med Jorrit Hendrix. Dette er det andre byttet som Arne Slot gjør i dagens kamp.
    81'
    Reiss Nelson
    Reiss Nelson (Feyenoord Rotterdam) kommer til en målsjanse på Orange Velodrome, men klarer ikke å score.
    82'
    Cengiz Ünder
    Cengiz Ünder (Olympique Marseille) må stå over en kamp etter å ha pådratt seg et gult kort.
    84'
    86'
    86'
    Inn: Alireza Jahanbakhsh
    Ut: Reiss Nelson
    Feyenoord Rotterdam gjør sitt tredje bytte. Reiss Nelson erstattes av Alireza Jahanbakhsh.
    88'
    90'+1
    90'+1
    Feyenoord Rotterdam fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    90'+5
    Skudd utenfor mål, Feyenoord
    90'+5
    Cyriel Dessers
    Cyriel Dessers (Feyenoord Rotterdam) får et gult kort av dommer Sandro Scharer.
    90'+6
    Matteo Guendouzi fra Olympique Marseille har fått et gult kort etter kampen har blitt avsluttet.