Kampen er i gang på Orange Velodrome.
    Olympique Marseille angriper, men Antony Gautier blåser for offside.
    2'
    Dimitri Payet
    Sjanse til Olympique Marseille! Dimitri Payet er nær ved å score, men keeper redder.
    5'
    FC Lorient, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Frispark for Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    9'
    Dommer Antony Gautier venter med å sette i gang spillet fordi Arkadiusz Milik ligger nede.
    9'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og FC Lorient får straffe!
    10'
    FC Lorient scorer på straffe!
    Olympique Marseille 0 - 1 FC Lorient
    Mål: Armand Lauriente
    Mål! Armand Lauriente gir FC Lorient ledelsen etter et straffespark. 0-1.
    13'
    Arkadiusz Milik kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Orange Velodrome.
    14'
    Antony Gautier tildeler Olympique Marseille en corner. Dimitri Payet sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    15'
    Frispark til Olympique Marseille på halvdelen til FC Lorient.
    16'
    Arkadiusz Milik
    Olympique Marseille angriper på Orange Velodrome. Arkadiusz Milik header utenfor.
    16'
    Antony Gautier signaliserer et frispark til Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    20'
    Igor Silva
    FC Lorient angriper, men avslutningen til Igor Silva går utenfor.
    21'
    Enzo Le Fee (FC Lorient) slår en corner fra venstre side på Orange Velodrome.
    22'
    Thomas Monconduit
    FC Lorient avanserer forover i Marseille. Thomas Monconduit avslutter, men treffer ikke mål.
    22'
    Igor Silva
    Igor Silva (FC Lorient) kommer til en målsjanse på Orange Velodrome, men klarer ikke å score.
    23'
    Frispark Olympique Marseille.
    23'
    Boubacar Kamara
    Målsjanse på Orange Velodrome! Boubacar Kamara fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    27'
    27'
    Mål for Olympique Marseille!
    Olympique Marseille 1 - 1 FC Lorient
    Mål: Boubacar Kamara
    Målgivende: Matteo Guendouzi
    Boubacar Kamara utligner til 1-1 på Orange Velodrome. Flott spill fra Matteo Guendouzi før målet.
    27'
    Antony Gautier signaliserer et frispark til FC Lorient.
    29'
    FC Lorient angriper i Marseille, men blir avblåst for offside.
    30'
    FC Lorient tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Stephane Diarra
    Målsjanse til FC Lorient! Stephane Diarra treffer mål, men keeper redder.
    32'
    Olympique Marseille, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    Enzo Le Fee (FC Lorient) løfter inn en corner fra venstre på Orange Velodrome.
    33'
    Moritz Jenz
    Moritz Jenz (FC Lorient) kommer seg fri på Orange Velodrome, men avslutningen går utenfor.
    33'
    I Marseille har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    35'
    Boubacar Kamara (Olympique Marseille) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Orange Velodrome.
    35'
    Olympique Marseille angriper. Dimitri Payet får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    37'
    37'
    Boubacar Kamara ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Marseille.
    37'
    Sjanse! FC Lorient avanserer forover, men Thomas Monconduit avslutter utenfor.
    40'
    Antony Gautier signaliserer et frispark til FC Lorient på egen banehalvdel.
    42'
    Antony Gautier signaliserer et frispark til Olympique Marseille.
    45'
    47'
    I Marseille slår Dimitri Payet en corner fra høyre.
    49'
    Konrad de la Fuente
    Målsjanse! Konrad de la Fuente (Olympique Marseille) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    49'
    Sjanse i Marseille! Stephane Diarra (FC Lorient) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    50'
    50'
    Dimitri Payet (Olympique Marseille) slår en corner fra venstre side på Orange Velodrome.
    53'
    Frispark for FC Lorient på egen banehalvdel.
    54'
    56'
    Olympique Marseille 2 - 1 FC Lorient
    Mål: Matteo Guendouzi
    Målgivende: Dimitri Payet
    Mål! Olympique Marseille tar ledelsen med 2-1 etter en heading fra Matteo Guendouzi. Dimitri Payet sto for den målgivende pasningen.
    56'
    58'
    FC Lorient angriper i Marseille. Thomas Monconduit fyrer av et skudd som går utenfor.
    59'
    60'
    Spillerbytte - FC Lorient
    Inn: Quentin Boisgard
    Ut: Enzo Le Fee
    Enzo Le Fee (FC Lorient) erstattes av Quentin Boisgard.
    61'
    61'
    Quentin Boisgard (FC Lorient) løfter inn en corner fra høyre på Orange Velodrome.
    64'
    Moritz Jenz
    I Marseille header Moritz Jenz (FC Lorient) mot mål, men ballen går utenfor.
    64'
    Dimitri Payet (Olympique Marseille) kommer seg fri på Orange Velodrome, men avslutningen går utenfor.
    65'
    Quentin Boisgard
    Quentin Boisgard (FC Lorient) fyrer av et skudd som går utenfor.
    67'
    Inn: Adrian Grbic
    Ut: Stephane Diarra
    Christophe Pelissier gjør dagens andre bytte i Marseille, når han tar ut Stephane Diarra og setter inn Adrian Grbic.
    69'
    I Marseille slår Quentin Boisgard en corner fra høyre.
    70'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Julien Laporte (FC Lorient) vrir seg av smerte i gresset.
    70'
    Frispark til FC Lorient på halvdelen til Olympique Marseille.
    73'
    Armand Lauriente
    Armand Lauriente (FC Lorient) kommer til en målsjanse på Orange Velodrome, men klarer ikke å score.
    75'
    Julien Laporte er tilbake på banen igjen.
    75'
    Spillerbytte - Olympique Marseille
    Inn: Bamba Dieng
    Ut: Konrad de la Fuente
    Olympique Marseille bytter ut Konrad de la Fuente med Bamba Dieng. Dette er det første byttet som Jorge Sampaoli gjør i dagens kamp.
    75'
    Inn: Pape Alassane Gueye
    Ut: Pol Lirola
    Bytte for Olympique Marseille. Pape Alassane Gueye kommer inn for Pol Lirola på Orange Velodrome.
    76'
    Olympique Marseille fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    78'
    Spillet på Orange Velodrome er stoppet midlertidig fordi Duje Caleta-Car ligger nede.
    80'
    81'
    Gult kort til FC Lorient
    Armand Lauriente (FC Lorient) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    81'
    Olympique Marseille slipper å klare seg uten Duje Caleta-Car som kommer tilbake på banen i Marseille.
    82'
    Dimitri Payet (Olympique Marseille) løfter inn en corner fra venstre på Orange Velodrome.
    83'
    Duje Caleta-Car
    Duje Caleta-Car (Olympique Marseille) kommer til en målsjanse på Orange Velodrome, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    83'
    Olympique Marseille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    84'
    Bamba Dieng
    Olympique Marseille angriper, men avslutningen til Bamba Dieng går utenfor.
    84'
    Olympique Marseille 3 - 1 FC Lorient
    Mål: Arkadiusz Milik
    Mål! Olympique Marseille øker ledelsen til 3-1 etter en scoring av Arkadiusz Milik på Orange Velodrome. Dimitri Payet var nest sist på ballen.
    85'
    Inn: Dango Ouattara
    Ut: Armand Lauriente
    Christophe Pelissier (FC Lorient) gjør sitt tredje bytte for dagen. Dango Ouattara erstatter Armand Lauriente.
    86'
    Inn: Leonardo Balerdi
    Ut: Valentin Rongier
    Jorge Sampaoli (Olympique Marseille) gjør sitt tredje bytte for dagen. Leonardo Balerdi erstatter Valentin Rongier.
    88'
    Laurent Abergel
    Laurent Abergel (FC Lorient) avanserer forover på Orange Velodrome. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    90'+1
    90'+1
    FC Lorient scorer selvmål!
    Olympique Marseille 4 - 1 FC Lorient
    Mål: Houboulang Mendes
    Houboulang Mendes setter ballen i mål og øker Olympique Marseilles ledelse til 4-1 i Marseille.