0-1
0-2

Ble dekket av Jostein Overvik

Velkommen til VGs livedekning av Manchester United - Paris St. Germain - den første åttedelsfinalen i Champions League. Returoppgjøret spilles på Parc des Princes i Paris 6. mars.
    Manchester United og PSG har aldri møttes i en obligatorisk kamp, men de to klubbene møttes i en treningskamp før 2015/2016-sesongen. Da vant PSG 2-0 etter scoringer av senere United-spiss Zlatan Ibrahimovic og Blaise Matuidi.
    Manchester United har som kjent 10 seire og en uavgjort siden Solskjær ledet lagt for første gang mot Cardiff 22. desember. Målforskjellen er 28-6. PSG har nesten like bra resultater i de 11 siste kampene siden 18. desember: 9 seire og to tap. Målforskjell 31-6. Tapene kom mot Lyon i serien (0-1) og mot Guingamp (1-2) i den franske ligacupen.
    Norsk Tipping gir 2.15 i odds på United-seier, 3.30 på uavgjort og 2.90 på borteseier.
    Mens Manchester United kan stille med tilnærmet fullt lag (kun backene Matteo Darmian og Antonio Valencia mangler), må franskmennene klare seg uten nøkkelspillere som Neymar (f), Edinson Cavani (a) Thomas Meunier (f).
    Under kampen i kveld skal videodømming (VAR) benyttes i Champions League for aller første gang
    PSG-trener Thomas Tuchel mener at Manchester United har blitt forvandlet etter at Solskjær kom til klubben. – De ser helt annerledes ut. Du kan se at Manchester United spiller med mye selvtillit. Jeg forventer at vi møter et veldig offensivt lag, og vi må spille på vårt beste nivå. Manchester United scorer mange mål, så dette blir en stor utfordring for oss, sa Tuchel under mandagens pressekonferanse.
    Manchester United vant Champions League to ganger under Alex Ferguson, men ligger for øyeblikket bare som nummer 15 på UEFAs klubbranking. Paris Saint-Germain er nummer seks, mens Real Madrid topper etter å ha vunnet Champions League tre siste sesongene.
    Manchester United stiller med disse 11: David De Gea - Ashley Young (k), Eric Bailly, Victor Lindelöf, Luke Shaw - Nemanja Matic, Ander Herrera, Paul Pogba, Jesse Lingard, Marcus Rashford, Anthony Martial. Reserver: Romero, Jones, Dalot, Fred, Mata, Alexis, Lukaku.
    PSGs 11 utvalgte på Old Trafford i en 4-2-3-1-formasjon: Gianluigi Buffon - Thilo Kehrer, Thiago Silva, Presnel Kimpembe, Juan Bernat - Marco Verratti, Marquinhos - Dani Alves, Julian Draxler, Angel di Maria - Kylian Mbappe.
    Kampen dømmes av Daniele Orsato. Italieneren er hissig på å ta i bruk det gule kortet. Han har gitt seks av dem i fire kamper på rad i Serie A. Dommeren kan for første gang i Champions League benytte seg av videodømming.
    Bra spilleforhold på Old Trafford i kveld. 7 grader, delvis skyet, 87 prosents luftfuktighet og laber bris (7 km/t) i cornerflaggene.
    - Jeg tror ikke vi kunne hatt et bedre utgangspunkt eller form. Det blir viktig å få en god start, sier Ole Gunnar Solskjær rett før kampstart. Han begrunner modtstoppervalget - Bailly/Lindelöf - med det enorme farten til Kylian Mbappe. - De har vært gode, men må også være på topp mot Mbappe, sier United-sjefen.
    Et minutts applaus for Emiliano Sala rett før kampen. Cardiff-kjøpet med fortid i Nantes forulykket i den engelske kanal i januar.
    United stuper i angrep. PSG får kampens første innkast nær egen cornerstolpe.
    2'
    United stresser Buffon. Veterankeeperen slår ballen ut til innkast.
    2'
    Lingard stormer frem. Blir felt av Marquinhos. Kampens første frispark.
    4'
    Lingard og Rashford kjører fremover, men blir stoppet av rutinerte Silva. Ingen sjanser til nå.
    6'
    Di Maria drar til fra 18 meter. De Gea må strekke seg. Men ballen utenfor spanjolenes lengste hjørne.
    7'
    Gode bevegelser og bra fart i United-forsøkene, men PSG forsvarer seg bra.
    8'
    Rashford banker til fra spiss vinkel. Buffon må slå til corner. Godt forsøk, men skal skje mye om italieneren slipper inn et skudd derfra.
    9'
    United jakter høyt med fire spillere. Buffon spiller igjen ut svakt.
    11'
    Gult kort til Paris Saint-Germain
    Presnel Kimpembe
    Den unge PSG-stopperen henger ikke med på vendingen til Rashford.
    12'
    PSG har tatt over ballen og initiativet. Men klarer ikke å bryte ned United-forsvaret. Ender i et dårlig innlegg fra Dani Alves.
    14'
    Pogba med superraid. Passerer Kimpembe, men Buffon er med.Første gang i kampen franskmannen viser muskler, fart og gjennombruddskraft.
    17'
    Ashley Young med meget godt innlegg. Men Kimpempe får headet unna rett foran nesa på Rashford.
    19'
    Julian Draxler
    Draxler høvler ned Ander Herrera. PSG bruker muskler og har allerede blitt belønnet med to gule av dommer Orsato. Han nøler ikke med kortene!
    20'
    Solskjær sitter rolig, mens PSG-trener Thomas Tuchel står konstant på sidelinja. Slår oppgitt ut med armene etter svake PSG-pasninger.
    22'
    Di Maria forsøker å slå gjennom Mbappe. Men Bailly er på plass. Godt midtstopperspill.
    24'
    United setter opp en gedigen kontring. Lingard og Rashford spiller vegg før Lingard slår ballen bak Martial.
    25'
    Rashford aggressiv mot Verratti. Italieneren mister ballen. Men frispark.
    26'
    Gult kort til Manchester United
    Paul Pogba
    Pogba alt for sent inn i oppasseren Marquinhos. Klart gult kort.
    26'
    Kjempesjanse PSG. Verratti spiller gjennom Mbappe. Gjennom alene med De Gea. Skuddet utenfor. Kampens klart største sjanse, men der var det vel offside?
    29'
    Ashley Young
    Mbappe setter stor fart på igjen. Ashley Young har ikke noe valg. Nytt gult kort. Kampens fjerde i løpet av en halvtime.
    30'
    PSG har festet grepet nå. Styrer kampen. Vanskelig for United når PSG holder på ballen slik.
    32'
    Dommer Orsato får hjemmepublikummet mot seg når han ikke gir Luke Shaw frispark.
    34'
    Juan Bernat
    Denne gang er det venstreback Bernat som sparker ned Ashley Young.
    34'
    PSG bygger opp et strålende angrep, men Verratti for unøyaktig. Italieneren irritert på seg selv. Solskjær nede på sidelinjen. Manchester United styrer for øyeblikket ikke kampen.
    36'
    36'
    Uniteds midtbane igjen overspilt. Men Di maria og muligens også Mbappe i offside. De Gea stopper uansett avslutningen til Di Maria.
    38'
    Martial får behandling ute på gresset. Kan ligne på en strekk.
    38'
    Nå eksploderer det. Ashley Young sender Angel Di Maria ned på asfalten med et lite dytt. Argentineren har tydelig vondt i arme og PSG-spilleren er forbannet på United-backen.
    41'
    Godt United-angrep.Thiago Silva header innlegget ut til United-corner.Den blir det ikke noe ut av.
    42'
    Lindelöf prøver seg fra langt hold. Men Buffon kan bare kontrollere skuddet ut.
    43'
    Godt PSG-spill. Corner fra venstre. Den ryddes unna av United-forsvaret.
    45'
    Lingard har vondt og må ut på sidelinja. PSG frispark fra 25 meter.
    45'+2
    Dani Alves prøver seg på direkte skudd. Men dårlig forsøk. De Gea bare kontrollerer ballen over.
    45'+3
    Jesse Lingard må ut. Alexis Sanchez står klar.
    45'+4
    Spillerbytte - Manchester United
    Inn: Alexis Sanchez
    Ut: Jesse Lingard
    45'+5
    Jevn omgang, men PSG har hatt en største sjansen og har dessuten hatt ballen mest - 53 prosent. Fem gule kort forteller hvor tøff og viktig denne kampen er. United har bare tidvis klart å vinne ballen høyt i banen og har ikke klart å skape åpenbare sjanser. Presisjonen mangler.
    Jaun Mata skal være på vei inn i kampen - antagelig for en halvskadet Anthony Martial.
    Inn: Juan Mata
    Ut: Anthony Martial
    46'
    United angriper, men Rashford mister ballen ut. Utspill fra Buffon.
    47'
    Kimpembe drar ned Rashford, men PSG-stopperen slipper unna. Ikke noe frispark.
    48'
    Godt oppbygd United-angrep. Rashford legger inn, men ikke presist nok.
    50'
    Victor Lindelöf
    Blir passert av lynraske Mbappe. Svensken holder den lykjappe spissen i trøya og får fortjent kampens sjette gule kort.
    50'
    PSG spiller som i det siste kvarteret av 1. omgang. Holder i ballen, men klarer ikke å skape sjanser mot et kompakt United.
    53'
    Kjemperedning. De Gea må i full strekk på head fra Mbappe.
    53'
    Mål for Paris Saint-Germain!
    Manchester United 0 - 1 Paris Saint-Germain
    Mål: Presnel Kimpembe
    Målgivende: Angel Di Maria
    Matic mister markeringen på stopper Kimpembe på corneren til Angel Di Maria. Hamrer ballen i mål på bakre stolpe. Svakt forsvarsspill av United. Fortjent ledelse til PSG.
    54'
    Di Maria drar av Young, men United-backen får reddet inn situasjonen til en corner.
    56'
    Dani Alves drar til, men ballen slår i Pogba og ut til ny corner. PSG presser voldsomt. United blir kjørt kraftig nå.
    57'
    Ander Herrera får et brukbart treff etter en klarering. Ballen sniker seg utenfor stolpen. Buffon hadde tatt den.
    60'
    Manchester United 0 - 2 Paris Saint-Germain
    Mål: Kylian Mbappe
    Praktfullt PSG-angrep! Di Marias innlegg av høy klass. Mbappe bredsider ballen i lengste hjørnet.
    61'
    Ole Gunnar Solskjær i kjempetrøbbel. Står bentenkt på sidelinjen. Mye skal forandre seg om United skal vinne dette.
    63'
    Dani Alves
    Nytt korrekt gult kort. Pogba blir tatt.
    63'
    Ny praktfull kontring av PSG. De Gea redder Mbappes avslutning med en hån. United sjanseløse når franskmannen setter på turboen.
    64'
    Backen Bernatt sniker seg inn fra venstre. De Gea redder glimrende igjen.
    65'
    United trykker på etter de to sjokkscoringene. Men klarer ikke å skape farligheter mot et tilbaketrukket PSG. Har full kontroll både med og uten ball nå, det franske mesterlaget.
    69'
    Sanchez skaffer United en corner.
    71'
    PSG holder ballen oppe på United halvdel med imponerende småspill og gjenvinninger.
    73'
    Verratti ligger nede etter å ha blokkert et skudd fra Herrera.Må bytte.
    74'
    Spillerbytte - Paris Saint-Germain
    Inn: Leandro Paredes
    Ut: Marco Verratti
    75'
    Mata setter opp Young fint på høyrekanten. Men PSG ryddder unna. Godt jobbet av Kimpembe.
    77'
    Kan se ut som det siste byttet til Solskjær blir å sette inn Lukaku.
    77'
    Young blir spilt fri på høyrekanten igjen. Men står i offside.
    79'
    Nå må United komme opp medben scoring om dette ikke skal være så godt som kjørt før returen i Paris 6. mars.
    80'
    Inn: Colin Dagba
    Ut: Angel Di Maria
    81'
    Ander Herrera prøver å finne Buffons venstre kryss, men spanjolenes skudd går solid over og utenfor.
    83'
    Manchester United står i stampe. Klarer ikke å skape sjanser.
    84'
    Inn: Romelu Lukaku
    Ut: Marcus Rashford
    85'
    Bobby Charlton ser stusselig ut med svart hatt på tribunen. Ikke mange smil hos hjemmelaget nå. United i ferd med å bli satt salig på plass av et godt PSG. Men Alex Ferguson smiler til kona, med Solskjær-agent Jim Solbakken på seteraden foran.