24 238
5 765

Ble dekket av Herman Folvik

Hei og velkommen til livedekning av Manchester United-Leicester. Kampstart er 19.00.
    Kampen er utrolig viktig for hvem som skal gå til Champions League. Leicester kan ta et stort steg med seier, mens med tap åpner det seg virkelig for Liverpool.
    Manchester United møter nettopp Liverpool til kamp torsdag.
    Manchester United: De Gea - Williams, Bailly, Tuanzebe, Telles - van de Beek, Matic - Diallo, Mata, Elanga - Greenwood.
    Manchester United gjør ti endringer fra laget som spilte mot Aston Villa sist uke. Ole Gunnar Solskjær satser åpenbart mest på torsdagens kamp mot Liverpool. Det er ikke godt nytt for Liverpool at United stiller så svekket med tanke på Leicesters mulighet til å vinne kveldens kamp.
    Svenske Anthony Elanga får sin debut for Manchester United, mens Amad Diallo starter sin første kamp i Premier League.
    Antall stemmer: 10005
    Manchester City blir for øvrig ligamestere om Manchester United taper denne kampen.
    - Det var den eneste måten å gjøre det på. Det er det sterkeste vi kan stille, sier Solskjær ifølge BBC om laguttaket. - Disse guttene vil gjøre alt de kan for laget og det er deres sjanse for å få spille i den neste kampen mot Liverpool. Jeg vil vinne alle kamper.
    Maguire mangler med en skade. Solskjær sier han håper forsvareren er på plass til Europa League-finalen.
    TV-bildene viser Maguire på krykker like før kampen
    Lagene kommer ut på banen
    Oppgjøret er i gang
    1'
    Uniteds mannskap legger seg i en 4-2-3-1-formasjon. Mata bak Greenwood.
    2'
    En veldig rolig start på kampen
    5'
    En corner fra Leicester heades unna.
    6'
    Telles ligger nede med en hodeskade.
    7'
    Venstrebacken til United er tilbake på banen
    7'
    Nesten for Leicester! Et innlegg når Vardy inne i femmeteren, men han har ryggen til mål og klarer ikke avslutte ordentlig. Han prøver en slags klækk, men får ikke noe fart i den. Kampens første farlighet.
    9'
    Mål for Leicester City!
    Manchester United 0 - 1 Leicester City
    Mål: Luke Thomas
    Målgivende: Youri Tielemans
    Kunstscoring fra gjestene. Luke Thomas får stå på bakre stolpe i fred og ro. Han plasserer ballen rett opp i krysset. Strøkent innlegg fra Tielemans.
    10'
    Scoringen er svært viktig for Leicesters håp om å nå Champions League. Scoringen er krise for Liverpools Champions League-håp.
    12'
    Regnet øser ned i Manchester nå.
    13'
    Leicester har fullstendig tatt kommandoen på kampen mot Solskjærs B-lag.
    15'
    Mål for Manchester United!
    Manchester United 1 - 1 Leicester City
    Mål: Mason Greenwood
    Målgivende: Amad Diallo
    Diallo er sterk en mot en og gir ballen til Greenwood. Den unge spissen er meget god på små flater og plasserer ballen i det lengste hjørnet. Imponerende av Greenwood!
    15'
    Oppløftende for Manchester United som scorer i sitt første farlige angrep. Sterke prestasjoner av Diallo og Greenwood.
    17'
    Williams lager frispark til Leicester.
    19'
    United virkelig tatt tak i kampen nå etter en sterk Leicester-start.
    20'
    Greenwood blir tildelt et frispark.
    22'
    Leicester og Vardy kommer til farlig innlegg. Men han treffer ingen lagkamerat.
    23'
    Diallo får et frispark mot seg på høyresiden.
    26'
    Leicester får intet ut av en corner.
    28'
    Antall stemmer: 8296
    De Gea slår langt mot Anthony Elanga. Den blir for lang og går ut av banen.
    32'
    Mye action i starten av denne kampen, men har roet seg litt de siste minuttene. Litt stillingskrig nå.
    35'
    Anthony Elanga prøver å dra seg fri på venstre. Han viser fine tendenser, men det blir en mann for mye.
    37'
    Albrighton slår inn for Leicester, men treffer bare rødkledde.
    39'
    De Gea gjør en litt rar klarering da han avverger et gjennomspill mot Vardy. Men keeperen får frispark.
    42'
    Kelechi Iheanacho prøver å tråkle seg gjennom, men han kommer ikke fri og må også lage frispark imot.
    44'
    Legges til 1 minutt.
    45'+1
    Leicester får frispark i skummel posisjon for skudd. Skal de få en scoring på tampen?
    45'+2
    Tiedemanns skyter rett i muren. Skuffende forsøk.
    45'+2
    Pause! Vi er like langt. En ganske jevn omgang.
    Lagene kommer ut til den andre omgangen.
    Vi er i gang med de siste 45 minuttene fra Old Trafford.
    46'
    Leicester med en corner som Manchester United har kontroll på
    47'
    Greenwood får frispark midt på banen for United.
    48'
    United kommer stormende i angrep. Men Diallo får frispark mot seg inne i feltet.
    51'
    Matic har gjort en god kamp for United på midtbanen hittil.
    53'
    Cavani vises i TV-bildene. Angriperen er i oppvarming
    54'
    Telles slår hardt inn. United får corner.
    54'
    United får frispark mot seg på corneren.
    55'
    Veldig jevn start på andre omgang, men Leicester har mer og mer ball nå.
    57'
    Stor sjansee for Kelechi Iheanacho. Angriperen kommer alene med keeper inne i femmeteren, men De Gea gjør seg stor og blokker skuddet fra kloss hold. Sterkt av De Gea.
    59'
    Leicester har de siste minuttene nå festet et grep
    60'
    Albrighton slår inn. United-forsvaret header unna.
    60'
    Kelechi Iheanacho med skudd fra distanse. Rett i blokka.
    61'
    Rashford og Cavani gjør seg klare. Solskjær gjør klar stjernene
    63'
    Maddison skal også inn for Leicester
    63'
    Leicester har bra kontroll på kampen nå og jager scoring
    64'
    Leicester skaffer seg en corner
    65'
    Spillerbytte - Leicester City
    Inn: James Maddison
    Ut: Ayoze Perez
    65'
    Spillerbytte - Manchester United
    Inn: Edinson Cavani
    Ut: Mason Greenwood
    66'
    Inn: Marcus Rashford
    Ut: Anthony Elanga
    66'
    Manchester United 1 - 2 Leicester City
    Mål: Caglar Söyüncü
    Målgivende: Marc Albrighton
    Solskjær gjør to bytter rett før Leicesters corner. På hjørnesparket stanger Soyuncu Leicester i ledelsen. Det minner om målet han scoret mot Norge for Tyrkia i mars.
    66'
    Scoringen er veldig godt nytt for Leicesters håp om Champions League.
    67'
    Maddison går i bakken ved 16-meteren, men får ikke frispark.
    69'
    Står dette resultatet seg er Manchester City offisielt ligamestere.
    70'
    Cavani motter ballen bredt, men er i offside.
    70'
    Svært nærme 3-1 for Leicester! Vardy kommer fri på bakre og header på tvers mot Tielemans, men han kommer akkurat for sent.
    73'
    Tielemans får seg en smell når han kolliderer med stolpen i forsøket på å score.
    74'
    Telles slår inn tidlig. Den går over alt og alle
    75'
    Nytt skummelt Leicester-legg, men Matic rydder opp
    76'
    Rashford prøver å kontre, men stoppes
    76'
    Maddison forsøker skudd fra 20 meter. Han treffer ikke særlig bra og den går mange meter utenfor.
    78'
    Inn: Bruno Fernandes
    Ut: Amad Diallo
    Solskjær setter innpå sin beste spiller (?).
    79'
    Var det feil av Solskjær å gjøre bytte på defensiv dødball før 1-2-målet?
    Ja
    67%
    Nei
    33%
    Antall stemmer: 5574
    Fernandes får ballen mot Cavani, men sistnevnte får ikke helt kontroll på ballen
    80'
    Inn: Hamza Choudhury
    Ut: Jamie Vardy
    Mannen med Premier Leagues kanskje kuleste hår kommer inn.
    80'
    United mer offensive nå
    82'
    Skummelt fra United! Mata finner nesten Cavani i boksen. Før Fernandes skyter utenfor på bølge to
    84'
    Telles med nytt innlegg. Leicester får ballen vekk.
    86'
    Leicester ligger veldig lavt nå. United presser på for 2-2.
    87'
    Corner for United
    88'
    Mata slår den svakt inn. Rett i førsteforsvarer.
    88'
    Leicester er minutter unna en svært viktig seier som trolig får dem til Champions League. For Liverpool, Tottenham og West Ham blir håpet tynnere og tynnere nå.
    89'
    Innlegg mot Cavani blir for høyt. Femmeter for Leicester
    90'
    Legges til tre minutter
    90'+1
    Manchester City har nok champagnen på kjøl nå. De er i ferd med å bli seriemester
    90'+1
    Innlegg mot Cavani. Schmeichel er ute og fanger den. Godt keeperspill
    90'+1
    Offside på Rashford som ikke har hatt noe stort innhopp
    90'+2
    Ett minutt igjen før Leicester og Manchester City kan juble
    90'+3
    De Gea setter i gang bakfra. 30 sekunder igjen
    90'+3
    Det er over!
    Leicester tar en svært viktig seier for å skaffe seg Champions League-plass. West Ham, Liverpool og Tottenham skal slite nå for å komme seg inn i Champions League. Manchester City er seriemester.