18 562
4 690

Ble dekket av Ole Kristian Strøm

Bruno Fernandes har blitt stemt frem som sesongens beste spiller i Manchester United for andre året på rad. Han vinner den såkalte Sir Matt Busby Player of the Year-prisen. Fernandes var i særklasse og fikk 63% av stemmene. Luke Shaw på 2. plass fikk 21 prosent av stemmene.
    Solskjær har delt ut priser på forhånd - Bruno Fernandes er altså supporternes årets spiller, Luke Shaw årets spiller blant spillerne selv og årets mål er Bruno Fernandes vs Everton.
    10.000 tilskuere slipper inn på Old Trafford denne tirsdagskvelden.
    Scott Parkers Fulham har ikke vunnet på sine siste åtte kamper og kommer til å spille på nivå to neste sesong.
    Harry Maguire er fortsatt ute med skade. Han bruker fortsatt krykker. Rekker han Europa League-finalen?
    Manchester United vant 2-1 i London - etter at Fulham hadde tatt ledelsen. Edinson Cavani og Paul Pogba snudde for gjestene fra Manchester.
    Atskillig bedre med ekte tribunelyd - enn "bokselyden" vi har hørt det siste året.
    David de Gea kommer inn for Dean Henderson i mål. Kan det være spanjolens siste kamp på Old Trafford? Han har vært i United siden 2011.
    Leiesoldaten Joachim Andersen starter på benken for Fulham denne gang.
    Fulham presser høyt og skaffer seg innkast ved Uniteds 16-meter.
    3'
    Det er første gang siden 8. mars 2020 mot Manchester City at det er tilskuere på Old Trafford.
    4'
    Fulham står veldig høyt.
    5'
    Farlig Fulham-angrep, men Shaw klarer å få vekk ballen. Det er Lookman som får med seg ballen inn i feltet.
    5'
    Pogba header et godt stykke over Fulham-målet. Headingen kommer etter innlegg fra Wan-Bissaka. Det er Uniteds første avslutning i kampen.
    6'
    Pogba tar med seg Fred, som legger inn. Men United blir avblåst for offside på Fred.
    8'
    United presser høyt, men Fulham klarer til slutt å spille seg ut.
    9'
    Det handler altså om å sikre 2. plassen på tabellen for Manchester United denne kvelden.
    9'
    Pogba vil ha frispark. Dommer Mason er ikke enig.
    10'
    Lang ball fra Lindelöf mot Bruno Fernandes, men Areola kommer ut og fanger ballen.
    11'
    Greenwood får frispark i farlig posisjon. Synderen er Reed.
    11'
    Bruno Fernandes legger inn på frisparket ,men Tosin header ut.
    12'
    Greenwood får igjen frispark, denne gang omtrent på midtstreken.
    12'
    Tosin klarerer igjen for Fulham.
    13'
    Et godt oppbygd United-angrep ender med at Fernandes legger inn. Men nok en gang header Tosin ut.
    14'
    Cavani i bakken inne i feltet. Mener at han blir holdt av Tosin. Men spillet blir vinket videre. Corner til United.
    14'
    Corneren fra Luke Shaw ender ikke i noen avslutning.
    15'
    Mål for Manchester United!
    Manchester United 1 - 0 Fulham
    Mål: Edinson Cavani
    Målgivende: Bruno Fernandes
    Oj,hvilket mål!!! United bryter. De Gea sparker ut til Bruno Fernandes, som flikker til Cavani, som lobber ballen over keeper og i mål - fra drøyt 40 meters hold.
    15'
    VAR sjekker om det er offside på Cavani, men kommer til at han er onside. Så drømmemålet blir stående. De Gea får offisielt målgivende, men hvis det er riktig, så var Cavani i offside. Men VAR har nok konkludert med at Fernades var nær ballen - og da var det ikke offside!
    17'
    Tuanzebe tvinger fram et hjørnespark.
    18'
    Shaw legger på nærmeste stolpe, men der er det en Fulham-spiller.
    18'
    Gult kort til Manchester United
    Bruno Fernandes
    Bruno Fernandes sparker ned Cavaleiro for å hindre en stor Fulham-sjanse. Fortjent gult kort.
    19'
    Inn fra Wan-Bissaka, men Greenwoods akrobatiske heading ender på nettaket.
    22'
    Forsøk på å spille gjennom Cavani, men Fulham-forsvaret ved Bryan får ryddet opp i siste liten.
    24'
    Cavani har gitt United ledelsen på en frekk lobb over en Fulham-keeper som sto langt ute.
    24'
    25'
    Stor sjanse når McTominay legger igjen ballen til Fernandes, som dundrer til - og Areola redder fint.
    26'
    Greenwood inn til Pogba, som skal forsøke Cavani - men Tosin klarerer.
    27'
    Nydelig kombinasjon med Pogba-Greenwood-Fernandes - men Fulham-forsvaret kommer imellom og hindrer avslutning.
    28'
    Fred stopper Carvalho innenfor 16-meteren. Fulham-spilleren får corner.
    30'
    Anguissa får gå opp ganske uforstyrret og heade på corneren. Men det er enkelt for De Gea å stoppe det forsøket. Riktignok glipper han ballen først, men får tak i den igjen.
    31'
    Andersen varmer opp. Reed sliter med skade.
    31'
    Spillerbytte - Fulham
    Inn: Joachim Andersen
    Ut: Harrison Reed
    32'
    Tosin gir bort ballen til Cavani rett utenfor 16-meteren - men Cavani blir stoppet før han rekker å gjøre noe "ugang".
    35'
    Carvalho kommer frem på venstresiden og legger inn , men lett bytte for De Gea.
    35'
    Luke Shaw gir bort ballen, men Fulham klarer ikke å utnytte gavepakken.
    35'
    Fred prøver å tre igjennom Cavani, men ballen ruller inn til Areola.
    37'
    United bryter. Ballen ender ute på høyrekanten hos Greenwood, og han ordner corner for Manchester United.
    37'
    Corneren fra Shaw blir headet ut av Tosin.
    38'
    Carvalho parkerer Lindelöf etter gjennombruddspasningen fra Lookman, men avslutningen er altfor dårlig. De Gea kaster seg ned og redder.
    39'
    Bryan blør fra nesen etter en duell med Greenwood. På fotballspillervis legger han seg selvfølgelig ned. Bryan skjelles ut av Stephen Warnock på BBC Radio: - Kom deg opp, Joe Bryan. En liten finger i ansiktet, og du går ned!
    40'
    Ferguson er på plass på tribunen på Old Trafford.
    41'
    Fernandes prøver seg på et skudd, som blir reddet av Areola.
    45'+1
    To minutter er lagt til.
    45'+1
    McTominay har to sterke klareringer på innlegg fra Fulham.
    45'+1
    Luke Shaw avanserer og skyter. Men det blir for mye ryggsekk og ballen går både utenfor og over.
    45'+2
    Solskjær og United får applaus fra publikum på vei til garderoben. De oser kjærlighet mellom tilskuerne og spillerne i denne første kampen med tilskuere. Cavanis drømmemål bidrar selvfølgelig til kjærligheten. VAR konkluderte altså at det ikke var offside, men det stemmer dårlig med at Premier League har bestemt at De Gea hadde målgivende. For om ballen ikke var nær Bruno Fernandes, så skulle det ha vært offside ...
    Samtidig som 2. omgang starter på Old Trafford, scorer Manchester City mot Brighton.
    46'
    Nå har Bruno Fernandes likevel fått assisten på 1-0 målet.
    47'
    Bryan legger inn, men Lindelöf header ut.
    49'
    Pogba mister ballen ved Fulhams 16-meterstrek og i et forsøk på å ta igjen ballen, får han frispark mot seg.
    50'
    Gult kort til Fulham
    Mario Lemina
    McTominay avanserer glitrende og det er trolig rett før han skal skyte - når han blir sparket ned.
    51'
    Frispark i meget posisjon for United.
    52'
    Fernandes skyter. Meget bra forsøk, men ballen går rett utenfor. Imponerende frisparkteknikk av Fernandes.
    52'
    Greenwood går og går, men blir stoppet i siste liten av Lemina.
    53'
    Fernandes får frispark - nok en gang i god posisjon. Det er vel omtrent 25 meter fra Fulham-målet, litt ut på siden.
    55'
    Frisparket fra Fernandes går til Greenwood, men det viser seg at det er offside.
    56'
    Manchester United-fansen protesterer nok en gang mot Glazer-familien. Foto: PA Photos.
    56'
    Veldig bra United-angrep ender med at Greenwood skyter. Ballen går i Bryan og ut til corner.
    57'
    Shaws corner blir headet ut. Ny corner.
    58'
    Shaw legger bak i feltet mot Pogba. Men ballen ruller ut over dødlinjen til utspark.
    58'
    Rashford skal snart inn.
    60'
    Lookmann legger inn - men De Gea får avklart. Så ballen går ballen ut til Cavaleiro, som header. Men ballen ender i klypene til spanjolen nok en gang.
    61'
    Spillerbytte - Manchester United
    Inn: Marcus Rashford
    Ut: Scott McTominay
    McTominay har gjort en god kamp. Forhåpentligvis er det ikke en skade som kan sette ham utenfor Europa League-finalen.
    62'
    Inn: Ruben Loftus-Cheek
    Ut: Fabio Carvalho
    63'
    Cavani lager frispark midt på egen banehalvdel.
    64'
    Cavani legger ned en voldsom jobb denne kvelden.
    64'
    Frisparket går gjennom hele United-feltet uten at noen rører ballen.
    65'
    Rashford på full fart igjennom blir felt av Andersen omtrent på 16-meterstreken. Frispark i farlig posisjon!
    66'
    Andersen er sint. Mener at Rashford filmer seg til frisparket.
    66'
    Fernandes og Shaw står klare.
    67'
    Fernandes går for avslutning , og Areola får slått ballen unna.
    67'
    United-spillerne står i kø på et innlegg fra Fernandes - men ballen går forbi alle.
    68'
    Fernandes på vei igjennom, men Tosin får en fot på ballen.
    69'
    Tuanzebe stopper Loftus-Cheek.
    71'
    Bruno Fernandes inn til Greenwood, som blir stoppet før han rekker å avslutte.
    72'
    Store sjanser til United. Cavani spiller gjennom Greenwood, men alene med keeper klarer han ikke å få ballen forbi Areola. Så blåser Fernandes returen over og utenfor.
    74'
    Cavaleiro sender ballen rett i dommeren.
    75'
    Leeds har tatt ledelsen mot Southampton.
    76'
    Mål for Fulham!
    Manchester United 1 - 1 Fulham
    Mål: Joe Bryan
    Målgivende: Bobby Reid
    Fra ingenting utligner Fulham! Bryan får et flott innlegg og kan enkelt putte ballen i nettet.
    76'
    VAR sjekker om det er offside før målet! Spørsmålet er om Reed er offside eller ikke. Det er godkjent!
    77'
    Hvilken nedtur for United! De har tilsynelatende hatt full kontroll, men så plutselig kommer utligningen.
    79'
    Fernandes avslutter igjen, men Areola ligger og venter på ballen.
    81'
    Joe Bryan jubler over scoring. Foto: Reuters.
    82'
    Nok et farlig United-angrep. Shaw legger inn, men der er Tosin - for gud vet hvilken gang i denne kampen.
    83'
    Inn: Amad Diallo
    Ut: Mason Greenwood
    83'
    Fred ligger nede og har veldig vondt.
    85'
    Der kommer Fred seg på beina. Kan han fortsette?
    86'
    Wan-Bissaka blir sparket ned av Lookman.
    87'
    Ademola Lookman
    87'
    Inn: Donny Van De Beek
    Ut: Edinson Cavani
    88'
    Diallo legger ballen vakkert ned, men Tosin kommer inn og takler i siste liten.
    88'
    Inn: Kenny Tete
    Ut: Ademola Lookman
    89'
    Tete blir sparket ned av Luke Shaw.
    89'
    Luke Shaw
    90'
    Wan-Bissaka pådrar seg frispark i kamp med Reid. Fulham får frispark i bra posisjon.
    90'+1
    Fire minutter er lagt til.
    90'+1
    Tuanzebe får ryddet opp i kamp med Loftus-Cheek.
    90'+1
    Det koker når Reid kaster bort ballen - når United skal ta frispark. Hvorfor blir det ikke gult kort der?