Manchester United (3-4-3): de Gea - Bailly, Smalling, Rojo - Dalot, Herrera, Matic, Darmian - Lingard, Rashford, Martial.
    Arsenal (3-4-2-1): Leno - Mustafi, Sokratis, Holding - Bellerin, Guendouzi, Torreira, Kolasinac - Ramsey, Iwobi - Aubameyang.
    Manchester United gjør intet mindre enn syv endringer. Ut med Young, Jones, Shaw, Fellaini, Pogba, McTominay og Lukaku. Inn med Darmian, Bailly, Smalling, Rojo, Dalot, Lingard og Martial.
    Arsenal-sjef Emery nøyer seg med to endringer. Ut med Xhaka og eks-United-spiller Mkhitaryan, inn med Guendouzi og Ramsey.
    Tallknuserne i Opta kan allerede melde at United har gjort totalt 46 endringer på startelleveren i Premier League denne sesongen. Og det er flest av alle.
    Vi nærmer oss kampstart. Andre Marriner er for øvrig dagens kampleder.
    Arsenal er ubeseiret i 19 kamper i alle turneringer. Men har ikke vunnet noen av de 11 siste PL-kampene på Old Trafford, siden september 2006.
    Dette er det 229. møtet mellom United og Arsenal i alle turneringer (pluss Charity/Community Shield). United står med 98 seirer, Arsenal med 82, mens 48 kamper er endt uavgjort.
    Lagene på vei ut på gresset. Arsenal for anledningen i mintgrønne bortedrakter.
    Arsenal med avsparket.
    1'
    United med dagens første langpasning. Ut til innkast.
    2'
    Det regner bittelitt i Manchester. Ikke noe å bry seg om.
    2'
    United går offensivt til verks, men flagges til slutt av for offside.
    3'
    Dalot er godt plassert på høyre, men får ballen bak seg. Det hele stopper opp.
    4'
    Rashford drar til fra hjørnet av 16-meteren. Hardt, men rett på Leno.
    5'
    Første Arsenal-angrep. Iwobi på venstre. Men United-forsvaret kommer på plass.
    6'
    Guendouzi prøver lykken fra vel 20 meter - i blokken.
    6'
    Arsenal triller ball i forsvar, lokker United ut.
    7'
    Litt småtam åpning. United spiller en ball ut over sidelinja.
    8'
    Arsenal-fansen er i det ironiske hjørnet, "Jose Mourinho, vi vil at du skal bli" synges det.
    9'
    Arsenal må gi bort kampens første corner.
    9'
    Corneren slås på første stolpe, blir etter hvert klarert.
    9'
    United får en overgangsmulighet.
    11'
    Men slår bort ballen. Arsenals tur til å kjøre overgang.
    11'
    Det stikkes mot Aubameyang, men Darmian og Rojo avskjærer.
    12'
    Lingard spiller frem mot Rashford, men Sokratis vinner duellen.
    12'
    Martial kommer rettvendt på 18 meter, men treffer dårlig med skuddet. Enkelt for Leno.
    13'
    Fint av Rashford, ut til Dalot, men innlegget nikkes vekk.
    14'
    Kolasinac stikker frem til Iwobi som tvinger frem en corner.
    16'
    Torreira slår på bakre stolpe. Der vinner Darmian en hard duell.
    17'
    Bellerin inviterer på høyre, men pasningen mot backen er altfor lang.
    18'
    Martial stoppes av Torreira som deretter drar av en mann. Meget elegant.
    19'
    Arsenal med et langt angrep. Leter etter åpninger. Det er ingen å finne.
    20'
    Så sniker Kolasinac seg inn bak United-forvaret på venstre, men pasningen finner ingen i grønt.
    21'
    Bellerin prøver et hurtig skudd fra 16 meter, men treffer helt feil.
    21'
    Ramsey ser etter Iwobi, men pasningen avskjæres. Likevel, en god Arsenal-periode nå.
    23'
    Kolasinac er fri på venstre, men litt for fri. Offside.
    23'
    Innlegg fra høyre. Smalling er upresset, renser unna. Men United er spilt lave nå.
    24'
    Arsenal fortsetter å trykke på.
    25'
    Kolasinac kommer rundt og inn i feltet, men Dalot får gitt til corner idet innlegget skal komme.
    26'
    Mål for Arsenal!
    Manchester United 0 - 1 Arsenal
    Mål: Shkodran Mustafi
    Målgivende: Lucas Torreira
    Corneren lander på hodet til Mustafi som nikker fra syv meter. De Gea skal ha kontroll, men puffer ballen bakover og den renses ikke unna før den har vært over streken!
    26'
    Logisk at målet kom. Arsenal har spilt United stadig lavere de siste 10 minuttene.
    28'
    Arsenal har ennå ikke ledet ved pause denne sesongen. Bare så det er sagt...
    29'
    Martial felles av Guendouzi på 25 meter. Frispark i god skuddposisjon.
    30'
    Rojo kanskje?
    30'
    Mål for Manchester United!
    Manchester United 1 - 1 Arsenal
    Mål: Anthony Martial
    Målgivende: Ander Herrera
    Rojo skyter over muren. Leno redder. Herrera (som sto offside da frisparket gikk) når ballen først, spiller den inn foran mål. Der klinker Martial kula i nettet, 1-1!
    30'
    Holding må ha tilsyn på sidelinja.
    33'
    Fikk en skikkelig trøkk da Rashford taklet ham.
    34'
    Holding sliter. Får vi et bytte, tro?
    34'
    Arsenal kontrer, Ramsey fyrer løs fra 20 meter, via en motspiller og til corner.
    35'
    Corneren klareres på første stolpe.
    36'
    Holding bæres avgårde på båre. Lichsteiner skal inn.
    36'
    Spillerbytte - Arsenal
    Inn: Stephan Lichtsteiner
    Ut: Rob Holding
    36'
    Gult kort til Arsenal
    Shkodran Mustafi
    Er for sen mot Rashford. Feier ham ned ved kortlinja.
    38'
    Interessant frisparkposisjon. En meter fra kortlinja. På venstre.
    38'
    Slås ut til Rojo som klemmer til i blokka fra 16 meter!
    39'
    Gult kort til Manchester United
    Marcos Rojo
    Følger opp med en grisetakling mot Guendouzi. Oransj farge på det gulkortet.
    39'
    Jesse Lingard
    Enda et kort, Torreira sparkes ned bakfra.
    40'
    Ny takling. Bellerin på Darmian.
    41'
    Hector Bellerin
    41'
    Frispark United ute til venstre. 40 meter.
    42'
    Smalling nikker ut i feltet, men der er det ingen i rødt som får skutt.
    42'
    Nemanja Matic
    Stopper en overgang.
    43'
    Det hagler med kort nå. Intens førsteomgang på Old Trafford.
    43'
    Nytt frispark. Nå er det Matic som vrir seg etter en stempling på ankelen.
    44'
    Ramsey er også nede. Må ha litt hjelp.
    44'
    Ramsey har vondt i den høyre ankelen. Fikk en vridning da han stemplet Matic.
    45'
    Ramsey er oppe igjen, men halter litt.
    45'
    Ramsey grimaserer på sidelinja.
    45'+1
    Det blir minimum tre minutters tillegg.
    45'+1
    Arsenal kontrer. Men United jobber godt i returløpene.
    45'+1
    Arsenal med mange trekk nå.
    45'+2
    Ramsey er tilbake i spill, men har det ikke godt.
    45'+2
    Ett minutt igjen av tilleggstiden.
    45'+3
    Dommeren blåser av etter de første 45. Heller ikke denne gang med Arsenal-ledelse. Gunners har styrt lange perioder, men har ikke skapt mange sjanser mot et lavtliggende, godt samlet United-lag. Det er intenst på Old Trafford, og vi har neppe sett det siste kortet. Heng med etter en pause!
    Inn: Henrikh Mkhitaryan
    Ut: Aaron Ramsey
    Ramsey kunne ikke fortsette. Inn med en tidligere United-spiller.
    46'
    Ball i bakrom, men Martial kan ikke rekke den.
    47'
    Arsenal prøver på noe av det samme, men Smalling er våken.
    47'
    Kolasinac prøver å komme rundt på venstre, vil ha corner, men det blir femmeter.
    48'
    Iwobi løfter inn fra venstre, over alle.
    49'
    United prøver å vri spillet, men diagonalpasningen over mot høyre er upresis.
    51'
    Darmian finner Herrera som finner Rashford. Innlegget blir til corner.
    52'
    Leno bokser unna. Det påfølgende innlegget blir litt for høyt.
    53'
    Martial kommer nesten fri i feltet, men det stokker seg i siste øyeblikket. Nære på!
    54'
    Bailly fyrer opp fansen. Får den ønskede respons. God å ha, Bailly. Er ingen sinke!
    56'
    Dalot er løs på høyre, stormer inn i feltet, ser desperat etter ledige spillpunkter, men finner ingen. Må nøye seg med corner!
    57'
    Slås på første stolpe. Der den klareres.
    57'
    Matic vinner et frispark på midten. United trykker til nå.
    58'
    Rojo klemmer til fra distanse, treffer bra! Leno er vel på den med fingertuppene. Corner!
    59'
    Ballen detter ned i klyngen foran mål. Det ropes på hands. Er vel oppe i hendene på Lichtsteiner, men vel strengt å dømme straffe.
    60'
    Mkhitaryan prøver en stikkball bak Darmian, men italieneren er våken.
    61'
    Martial er som en klegg på Sokratis. Grekeren får frisparket, som tas hurtig, men sistepasingen i boksen avskjæres.
    62'
    Kolasinac skjærer inn fra venstre, men finner ingen i mintgrønt foran mål. Arsenal stikker opp i en meget god United-periode.
    62'
    Martial holder seg til baksiden av låret. Må trolig bytte.
    63'
    Spillerbytte - Manchester United
    Inn: Romelu Lukaku
    Ut: Anthony Martial
    63'
    Inn: Alexandre Lacazette
    Ut: Alex Iwobi
    Offensivt bytte hos Arsenal også.
    65'
    Lukaku og Lacazette inn altså. Reserver fra øverste hylle.
    65'
    United presser høyt. Tvinger Arsenal til å slå langt.
    66'
    Mustafi grimaserer. Emery trenger ikke flere skader. Har ikke flere å sette inn nå.
    67'
    Rojo roter. Og da,..
    68'
    Manchester United 1 - 2 Arsenal
    Mål: Alexandre Lacazette
    Rojo mister ballen. Lacazette snapper kula, spiller vegg med Mkhitaryan og idet han skal skyte takles han av Rojo og det blir mål! Enten Lacazettes mål, eller selvmål av Rojo. Vrient å se.
    68'
    Manchester United 2 - 2 Arsenal
    Mål: Jesse Lingard
    Og så smeller det i andre enden!! Rojo slår opp. Kolasinac og Leno roter det til, Lingard stikker imellom og dytter ballen inn i nettet!
    69'
    Så skal det jo stå 2-3!! Men de Gea redder mesterlig på Aubameyangs avslutning fra kloss hold!!!
    72'
    I neste bølge setter Mkhitaryan ballen utenfor, igjen fra kloss hold!
    72'
    Inn: Marouane Fellaini
    Ut: Marcos Rojo
    72'
    Nå skjedde det mye her, gitt!
    74'
    United kontrer, tre mot tre. Men sistepasningen mot Lukaku er bitte litt upresis.
    75'
    de Gea i full strekk! Aubameyang sikter mot lengste hjørne, men United-keeperen er med på den!!!
    75'
    Inn: Paul Pogba
    Ut: Jesse Lingard
    75'
    Corneren renses unna.
    76'
    Et kvarter igjen av denne nå høydramatiske matchen.
    77'
    Mourinho er på bena. Løper ned trappene for å gi noen direktiver.
    78'
    Dalot kommer på høyre, men Aubameyang matcher ham i returløpet.
    79'
    Matic ligger nede. Fikk Lacazettes skulder i ansiktet.
    80'
    Sir Alex Ferguson er på plass. Hva ville han gjort nå, tro?
    80'
    Fellaini prøver skudd fra 14-15 meter, men det er tett med folk foran ham.
    81'
    United gir alt i alle dueller, men får frispark imot på midten. Ikke populært, verken blant hjemmefansen, eller hos Mourinho, som sparker mot noe i sinne.
    82'
    Arsenal sleiver ballen ut over sidelinja. United kommer igjen.
    83'
    Mulig det var en liten gutt som skvatt litt da Mourinho fikk sitt utbrudd. Mourinho er i hvert fall ute med en high five til gutten i United-topplue. Mourinho er tilgitt. Bankers!
    84'
    United mislykkes med et oppspill, men vinner tilbake med en gang.
    86'
    Rashford prøver skudd fra distanse. Ballen får en litt lei skru, men Leno redder.
    86'
    Lucas Torreira
    86'
    Guendouzi får frispark. Fellaini drar ham i håret! Hvor er kortet?
    88'
    Frisparkmuligheten sløses bort.
    88'
    Emery vil ha laget høyere i banen.
    88'
    Guendouzi felles av Matic. Spillet fortsetter. Dommer bedømmer fordel.
    89'
    Guendouzi bues på av hjemmefansen.
    89'
    Lacazette nikker ballen ut av hendene på de Gea og triller den i nettet. Men dommer blåser med en gang.
    90'
    Arsenal truer på 16 meter. Torreira skyter. De Gea redder glimrende! Returen settes i nettet fra nesten død vinkel av Mkhitaryan, men fra offside posisjon!!!
    90'+1
    Det legges til minimum fire minutter.
    90'+2
    Lukaku kommer nesten rundt Arsenal-forsvaret på høyre, men brytes i siste liten.
    90'+2
    Arsenal leter etter åpninger, men tvinges hjemover. Må begynne på nytt.
    90'+3
    United har ballen. Ett minutt igjen. Bailly ligger nede med krampe.
    90'+4
    United gjør et siste forsøk.
    90'+5
    Lichtsteiner går ned etter en smell i hodet i duell med Fellaini. Mourinho er irritert!
    90'+5
    Lichtsteiner er oppe igjen. Ballen droppes.
    90'+6
    Langt opp av United, stuss, men klarering.
    90'+6
    United får et siste innkast.
    90'+6
    Og enda et, men så blåser dommeren av det hele.
    90'+7
    Det er dessverre slutt. Dessverre, for dette var tett, hardt, hett og veldig morsomt. Det hele endte 2-2, etter at Arsenal hadde ledet to ganger. Takk for denne gang. Og så håper vi på samme dramatikk ved neste korsvei!