Hei, og velkommen til denne fotballkampen i Manchester mellom Manchester City og Wolverhampton!
    Manchester City (4-3-3): Ederson - Walker, Otamendi, Fernandinho, Cancelo - Rodrigo, Gundogan, David Silva - Sterling, Agüero, Mahrez
    Man. City-benken: Bravo, Jesus, Zinchenko, Angeliño, Bernardo Silva, Foden og Garcia.
    Pep liker å gjøre endringer, og i dag er heller intet unntak. Kevin De Bruyne er ikke med på grunn av skade, mer overraskende er det at Cancelo, som egentlig er høyreback, ser ut til å starte på venstrebacken på bekostning av Zinchenko. Agüero, som startet på benken forrige PL-kamp, men startet i midtuken, er igjen med fra start.
    Wolverhampton (5-3-2): Patricio - Traore, Boly, Coady, Saiss, Vinagre - Dendoncker, Moutinho, Neves - Raúl Jimenez, Cutrone
    Wolves-benken: Ruddy, Doherty, Vallejo, Bennett, Gibbs-White, Otto og Kilman.
    Manchester City er klare favoritter på eget gress. 5-1-1 så langt i PL gir 16 poeng og en 2. plass på tabellen. Wolves har på sin side åpnet under forventet, har bare vunnet én kamp og ligger på 15. plass med totalt syv poeng.
    City triller...
    2'
    Sterling finner Agüero i boksen. Spissen er feilvendt, men klarer å vende opp og skyte. Rett i blokka.
    3'
    Sterling kommer seg fri på kanten igjen. Mahrez vil ha ballen i feltet, Sterling ser det, men blir litt ubesluttsom. Angrer seg litt idet han slår ballen, men treffer den likevel - og den ender som en svak pasning inn til keeper.
    4'
    Agüero - toppscoreren i PL - blir vinket av.
    4'
    Fryktelig pasning av Vinagre. City overtar igjen. Har basically hatt ballen hele tiden.
    5'
    KJEMPESJANSE! Otamendi feilberegner en pasning og plutselig har Cutrone fri vei mot mål. Fernandinho og Otamendi løper alt de kan, men de klarer ikke ta imot spissen. Han blir imidlertid stresset og leverer et helt håpløst forsøk fra 17-18 meter. Burde ha scoret.
    7'
    Corner til Man. City: Og det er nære. Sterling kaster seg frem når Mahrez til slutt legger inn etter en kort variant, men når akkurat ikke frem.
    8'
    Saïss setter seg ned og tar seg til baksiden av låret etter å ha tatt ballen fra Agüero. Kan se ut som en strekk.
    10'
    Ser faktisk ut som om Saïss prøver seg på ny. Er inne på banen igjen.
    11'
    City etablerer seg på Wolves' banehalvdel.
    12'
    Saïss setter seg ned igjen. Han må nok ut.
    12'
    Spillerbytte - Wolverhampton
    Inn: Ryan Bennett
    Ut: Romain Saiss
    13'
    Mahrez får et par sjanser til å legge inn fra bak i banen. De er ikke gode nok.
    16'
    Mahrez blir tatt av Vinagre. Frispark i god innleggsposisjon.
    16'
    ...men det får hjemmelaget ingenting ut av. Prøver seg med en dobbel dummy, men lurer både egne lagkompiser og motspillere.
    17'
    Innlegget fra Cancelo heades unna, men bare rett til Mahrez, som prøver seg på volley. Coady blokkerer med hodet.
    19'
    NESTEN! Raúl Jimenez vinner én mot én-duellen mot Otamendi og ser også ut til å overliste Ederson. Men der dukker Fernandinho opp på rett sted til rett tid. Han kaster seg ned og blokkerer forsøket, og også den påfølgende returen.
    20'
    Manchester City har det meste av ballen, men Wolverhampton har hatt de to klart største sjansene.
    20'
    Corner til Man. City: Kort til Mahrez igjen. Hans innlegg heades unna.
    22'
    NY WOLVES-SJANSE! Plutselig er Raúl Jimenez alene gjennom på ny, det etter en fryktelig Otamendi-pasning på tvers. Han har Fernandinho hengende på rygg og kommer for nær Ederson før han får avsluttet. Går i bakken og vil ha straffe, men dommeren vinker spillet videre. Det ser også greit ut.
    23'
    Straffesituasjonen er sjekket og klarert - det blir ikke straffe til bortelaget.
    23'
    Agüero prøver å ta seg forbi Coady, men Wolves-stopperen biter ikke på.
    25'
    Wolves spiller seg til en fin sjanse, som ender med at Vinagre får skutt fra 15 meter. Har vel ikke retning mot mål, men blir helt ufarlig når den treffer Cutrone. Han står nemlig i offside.
    27'
    Wolverhampton mye mer med i kampen også spillemessig nå.
    28'
    Sterling blir tatt av Dendoncker og får frispark. Det er i god skuddposisjon.
    29'
    Cirka 22-23 meter til mål. Gundogan og David Silva står ved ballen.
    30'
    Det blir Gundogan, men han skyter to meter til side for mål.
    30'
    Wolves spiller seg fint ut.
    32'
    Sterling får til et godt skudd fra like utenfor sekstenmeteren, men Rui Patricio er med på notene. Kaster seg så lang han er og slår ballen unna.
    33'
    Cancelo drar seg innover fra venstrebacken sin og fyrer av fra distanse. Noe over målet til Patricio.
    34'
    Cancelo kommmer seg til dødlinja, men vegrer seg for å slå inn med høyre. Innlegget kommer etter noe om og men, og Agüero får headet ballen tilbake i feltet igjen på bakre. Der står imidlertid Coady og får ballen unna.
    37'
    Manchester City har tatt et lite grep om kampen igjen nå.
    38'
    Men hjemmelaget sliter med å spille seg til de virkelig store sjansene.
    41'
    Corner til Man. City: Får ingenting ut av den.
    42'
    Cutrone forsøker å ta seg forbi Otamendi, men går feil vei. Og da får Otamendi en fot på ball før det blir ordentlig farlig.
    44'
    Walker skyter fra distanse. Rui Patricio har ingen problemer med å redde.
    45'
    Manchester City har vært merkelig tamme foran motstanderens mål, ikke hatt en eneste stor sjanse, men latt Wolves komme til flere ganger. Men det står 0-0 i målprotokollen etter de første 45.
    Spillerbytte - Manchester City
    Inn: Oleksandr Zinchenko
    Ut: Kyle Walker
    Da tar vel Cancelo over høyrebacken, mens Zinchenko går inn på venstreback.
    46'
    Man. City triller... Wolves ligger kompakte.
    48'
    Gundogan kommer til innlegg fra kortlinja. I blokka og til corner.
    50'
    Corner til Man. City: Tar den kort, men misbruker sjansen. Wovles kan kontre...
    50'
    Gult kort til Manchester City
    Rodri
    Klipper ned Cutrone.
    50'
    Joao Cancelo
    Dommeren lot spillet gå, men Cancelo slipper ikke unna etter forsøket på å stoppe kontringen tidligere.
    50'
    Rodri mister ball under press, men Otamendi er på plass.
    54'
    Fernandinho hardt inn i ryggen på Cutrone. Kunne ha endt i kortboka der, men slipper unna med bare frispark mot.
    55'
    Nytt Cutrone-frispark etter at Fernandinho er ufin. Fortsatt ikke noe gult.
    56'
    Sjekker om Fernandinho er oppe med albuen på Cutrone, men spillet begynner igjen. Ikke noe rødt kort, altså.
    57'
    Mahrez mot Moutinho, men den duellen vinner sistnevnte. Må gi til corner da.
    57'
    Corner til Man. City: Denne gangen lempes ballen inn i feltet, men Patricio bokser unna.
    58'
    Sterling prøver å utfordre Traore på farten, men det har sistnevnte også massevis av. Kommer seg ikke forbi.
    59'
    Bernardo Silva gjør seg klar til å komme inn.
    59'
    Inn: Bernardo Silva
    Ut: Riyad Mahrez
    Ut 11 sekunder før kampuret når 60 spilte minutter. Litt kjipt for de som hentet Mahrez på Fantasy.
    60'
    Bruker lang tid på angrepene sine, City. Og hittil har ikke det funket mot et Wolves-lag som står fryktelig godt og kompakt bakover.
    62'
    David Silva med en kjempetakling - men får frispark mot seg. David Silva raser.
    62'
    Wolves tar frisparket kjapt og kontrer. Vinner corner.
    62'
    Ederson
    Snakker på seg gult.
    63'
    Corner til Wolves: Får ingenting ut av den.
    63'
    Sterling går for et skudd, men igjen går ballen i blokka. Bennett denne gang.
    64'
    City biter seg fast, men sliter fortsatt med å spille seg til store sjanser.
    65'
    Gundogan legger igjen til Zinchenko, som fyrer av på direkten. I blokka.
    66'
    David Silva går i bakken rett utenfor sekstenmeteren og får frispark. 17 meter til mål.
    66'
    Fem City-spillere står rundt ballen og diskuterer...
    67'
    David Silva og Sergio Agüero blir stående ved den.
    67'
    TVERRLIGGER! David Silva er så nære, så nære, men det vil seg ikke.
    68'
    NESTEN! City opprettholder presset og får en rekke sjanser på rappen. Agüero skyter i blokka, Sterling i egen spiller og fra skrå vinkel legger David Silva ballen over mål.
    68'
    Inn: Matt Doherty
    Ut: Patrick Cutrone
    Traore får beskjed om å komme seg høyere i banen. Doherty går inn som back.
    69'
    Ilkay Gündogan
    Gundogan med en kynisk takling på Traore.
    71'
    Corner til Man. City: Tas kjapt og kort før innlegget kommer fra Gundogan. Over alle.
    73'
    Inn: Jonny Castro
    Ut: Ruben Vinagre
    Siste byttet til Wolves.
    74'
    Inn: Gabriel Jesus
    Ut: David Silva
    Et smått offensivt bytte fra Guardiola.
    75'
    NESTEN! Jesus med en herlig pasning til Cancelo, som legger strålende inn til Bernardo Silva. Hans forsøk stoppes av Bennett.
    77'
    Fernandinho
    På tide egentlig. Ganske stygg takling på Traore.
    77'
    Mål for Wolverhampton!
    Manchester City 0 - 1 Wolverhampton
    Mål: Adama Traore
    Målgivende: Raul Jimenez
    Raúl Jimenez rundlurer Otamendi og spiller til Traore. Alene med keeper legger han ballen forbi Ederson - og i nettmaskene. Manchester City 0. Wolverhampton 1!
    80'
    Innlegget mot Jesus går nesten i mål, men Rui Patricio kaster seg så lang han er og redder.
    82'
    Gult kort til Wolverhampton
    Ruben Neves
    Blir lurt av Neves, men får også en saftig smell i kneet idet han tar Sterling.
    84'
    City forsøker seg med en sluttspurt, men det ser fortsatt ikke veldig farlig ut.
    88'
    Det er lagt til fem minutter.
    90'+1
    Jesus skyter. I blokka og til corner.
    90'+2
    Corner til Man. City: Ut til Zinchenko, som legger inn. Fernandinho kommer på ball, men header utenfor.
    90'+2
    LIIIKE UTENFOR! Agüero vender opp på en femøring og sender avgårde et skudd. Det er nære.
    90'+4
    Manchester City 0 - 2 Wolverhampton
    PUNKTERT! Raul Jimenez spiller Traore i bakrom, og alene med keeper - igjen - gjør han ingen feil. 2-0 til Wolves!