1-0
2-0

Ble dekket av Morten Asbjørnsen

Hei, og hjertelig velkommen til denne live-dekningen av kampen mellom Manchester City og West Ham!
    Lagene er inne...
    Manchester City (4-3-3): Ederson - Walker, Otamendi, Laporte, Mendy - De Bruyne, Rodri, D. Silva - Bernardo Silva, Agüero, Jesus.
    Citys benk: Bravo, Stones, Gundogan, Fernandinho, Mahrez, Cancelo og Foden.
    West Ham (5-3-2): Fabianski - Fredericks, Diop, Ogbonna, Cresswell, Masuaku - Rice, Noble, Soucek - Snodgrass, Antonio.
    West Hams benk: Randolph, Zabaleta, Balbuena, Lanzini, Bowen, Anderson og Haller.
    Lagene kommer fra en negativ tendens i de siste kampene.
    1'
    Hjemmelaget med press fra start.
    2'
    Aguero med initiativ. Går seg fast.
    3'
    Antonio i duell med Laporte. Blir avblåst. Går tøft inn.
    3'
    Enorm mulighet for Gabriel Jesus. Pasningen fra David Silva er nydelig. Fabianski kommer i veien og forstyrrer. Så roter Jesus bort ballen. Den var stor!Til corner. Blir ikke farlig.
    6'
    Hjemmelaget har virkelig styringen i starten av kampen.
    7'
    Ny sjanse for City. Aguero i posisjon fra 16 meter. Forsøker seg med utsiden av høyrefoten. Pent. Utenfor mål.
    8'
    West Ham ser noe stresset ut i starten her og er presset bakover.
    10'
    City igjen på farten. Først med innlegg fra Mendy som blir headet ut.
    12'
    Tungt skudd fra Kevin De Bruyne. Fabianski redder med benet.
    13'
    Gabriel Jesus igjen med kjempesjanse.De Bruyne får ballen gjennom til Jesus som igjen blir forstyrret. Cresswell gjør viktig jobb der.
    14'
    Antonio med innlegget. Mendy ute av balanse, men henter seg inn. Avverger.
    15'
    Antonio har vært "på" i starten her.
    16'
    De Bruyne forsøker å finne Aguero. Diop avverger pasningen i siste øyeblikk.
    17'
    Det lukter mål her nå. De Bruyne sender ballen inn foran mål og Fabianski bokser ut.
    18'
    Aguero roper på straffe foran mål. Dommeren vineker spillet videre.
    20'
    Mendy løfter ballen inn i feltet. Aguero står klar med volleyfoten. Men ballen når aldri frem
    21'
    Roet seg litt de siste minuttene. Men det er enveiskjøring her.
    25'
    City med roligere tempo nå. Spiller ball mens gjestene blir løpende mellom og får mininmalt med ballkontakt
    28'
    Mendy med skudd mot nærmeste stolpe. Fabianski slår ut til corner.
    29'
    Mål for Manchester City!
    Manchester City 1 - 0 West Ham United
    Mål: Rodri
    Målgivende: Kevin De Bruyne
    Stjernecorner av De Bruyne. Rodri header bakover i feltet der Laporte kommer i full fart mot bakre stolpe. Ballen går i mål. Hvem som var sist på ballen så litt usikkert ut. Men ser ut som Laporte ikke når ballen før den går over streken. VG så gjennom bilde for bilde og lander på Rodri-scoring.
    30'
    West Ham får rett og slett minimalt med tid med ballen her. Blir et par lange oppspill, men selv om Antonio har vært påskrudd, blir det ikke noe ut av det.
    37'
    Enorm sjanse. Bernardo slår inn og der kaster David Silva seg frem. utenfor. Får ikke corner heller.
    39'
    Gabriel Jesus skyter fra 17 meter. Fabianski redder. Kunne valgt å spille lagkameratene der også før han avsluttet selv.
    40'
    Pasningssikkerhet på 89 prosent så langt i kampen City. Ballbesittelsen er på 77 prosent.
    42'
    Nær at Snodgrass når innlegget foran mål der. Beste muligheten for bortelaget i kampen.
    44'
    Aguero med ballen foran mål. Får vendt opp og forsøker å avslutte. Ballen dømt ut,
    44'
    Blåser frispark der i det De Bruyne blir tatt på høyrekanten.
    45'
    Frispark i god posisjon nå rett før pause.
    45'
    Gult kort til West Ham United
    Arthur Masuaku
    45'
    Da er man i gang igjen her. Spørsmål om Moyes får mer dreis på karene på banen hos gjestene.
    46'
    Farlig der City. De Bruyne med fantastisk pasning åpner opp forsvaret. Innlegget fra høyre når ikke frem foran mål.
    47'
    Farlig frempå der West Ham. Ballen lander hos Antonio, men blir avblåst. Til protester.
    50'
    Enorm sjanse for Aguero. Skaper det selv der argentineren. Går rundt Ogbonna. Men vinkelen blir for spiss. Skyter utenfor.
    54'
    Ballgutten er imidlertid litt tidlig ute ettersom ballen ikke var helt over linjen før han tok den opp.
    55'
    Skade for Fredericks etter kollisjon med Rodri. Skulderen ser ut som problemet.
    57'
    Går mot bytte her nå. Zabaleta gjør seg klar.
    58'
    Spillerbytte - West Ham United
    Inn: Pablo Zabaleta
    Ut: Ryan Fredericks
    59'
    Får applaus her den tidligere City-spilleren.
    59'
    Manchester City 2 - 0 West Ham United
    Mål: Kevin De Bruyne
    Målgivende: Bernardo Silva
    Starter det selv der De Bruyne. Sender pasningen inn til Bernardo. Så velger han selv å storme frem og tar over ballen fra Bernardo og setter ballen i mål. Nydelig.
    62'
    Spillerbytte - Manchester City
    Inn: John Stones
    Ut: Aymeric Laporte
    65'
    Nå er det tøft for bortelaget her. City kjører på fremover og farlig frempå nesten hver gang nå.
    71'
    Jesus med enorm sjanse igjen. Fri foran Fabianski. Redder.
    77'
    Inn: Ilkay Gündogan
    Ut: Kevin De Bruyne
    79'
    Kampens store spiller tatt av der.
    79'
    Inn: Jarrod Bowen
    Ut: Robert Snodgrass
    79'
    West Ham har tøft kampprogram fremover og ligger dypt plassert i bunnstriden. Blir neppe poeng her og vært virkelig langt unna her bortelaget.
    84'
    Inn: Phil Foden
    Ut: David Silva
    85'
    Fått låne ballen litt her nå West Ham. Men kampen har falt i intensitet nå mot slutten. Blikket er vel festet fremover for begge lagene her nå.