Manchester City: Ederson; Walker, Fernandinho, Otamendi, Mendy; De Bruyne, Rodrigo, Silva; Mahrez, Aguero, Bernardo Silva
    Benken til City: Bravo, Sterling, Gundogan, Jesus, Angelino, Cancelo, E Garcia
    Watford: Foster; Foulquier, Mariappa, Dawson, Holebas; Femenía, Doucouré, Capoue, Cleverley, Hughes; Deulofeu.
    Benken til Watford: Gomes, Janmaat, Chalobah, Gray, Sarr, Kabasele, Pereyra
    Det mest interessante utfra lagoppstillingene er vel at Sterling starter på benken.
    Mike Dean er dagens dommer
    Manchester City ligger på andreplass (3 seirer, 1 uavgjort og 1 tap). Watford er sist (2 uavgjorte og 3 tap).
    Lagene har møtt hverandre ti ganger i Premier League før. City har vunnet 10 av dem, mens de to øvrige har endt uavgjort.
    Manchester City tapte overraskende for Norwich sist helg. De ønsker nok å slå tilbake i dag.
    Watford kommer fra 2-2 mot Arsenal.
    Strålende solskinn over arenaen i dag. Finfint høstvær.
    Lagene står klare i spillertunnelen.
    Lagene går ut på banen til låten "Hey Jude"
    Guardiola kommer ut i t-skjorte i dag.
    Mål for Manchester City!
    Manchester City 1 - 0 Watford
    Mål: David Silva
    Målgivende: Kevin De Bruyne
    Pangstart. De Bruyne slår inn som nærmest bare han og Beckham kan. Inn perfekt bak forsvaret til motstanderen. Silva timer løpet perfekt og plasserer enkelt i mål fra få meter
    1'
    Ederson er ute og fanger en ball i bakrommet.
    3'
    Stor sjanse for Watford og Deulofeu! Spanjolen kommer en mot en med Otamendi, finter ut forsvareren og skyter. Den får Ederson reddet til corner.
    5'
    City får ballen ut av egen boks.
    5'
    Tung start for Watford. Men de viste mot Arsenal at de kan slå tilbake.
    5'
    City roper på straffe når Foster er nede og tar Mahrez i beinene med hånden i forsøk på ta en ball foran han. Dommer er enig.
    6'
    Manchester City scorer på straffe!
    Manchester City 2 - 0 Watford
    Mål: Sergio Aguero
    Målgivende: Riyad Mahrez
    Aguero er trygg som banken. Keeper går en vei og ballen litt ut til den andre siden. Drømmestart for City. Marerittstart for Watford.
    7'
    Nå må Watford gjøre som de gjorde mot Arsenal sist helg - slå tilbake fra 0-2.
    8'
    Det var for øvrig Agueros 100. Premier League-mål på Etihad.
    9'
    Ben Foster er ute og plukker opp en ball i bakrommet foran Aguero. Denne gang gjør ikke keeperen noe ulovlig.
    10'
    Mahrez på farten igjen. Han blir lagt i bakken på 17 meter av Doucoure. Frispark i perfekt posisjon for vertene til å øke ledelsen.
    11'
    Manchester City 3 - 0 Watford
    Mål: Riyad Mahrez
    Mahrez skyter rett i ansiktet på Watfords Cleverley, som står noen meter unna muren. Skuddet endrer retning og spretter så rett i mål bak en utspilt Ben Foster i målet til gjestene.
    12'
    Nesten en ny gigasjanse for City. Vertene broderer seg perfekt fremover. De Bruyne slår inn mot Bernardo Silva. En Watford-spiller får kastet seg inn og stoppet ballen i siste liten.
    14'
    Manchester City 4 - 0 Watford
    Mål: Bernardo Silva
    Målgivende: Nicolas Otamendi
    Det er bare å dra hjem Watford. 0-4 etter 14 minutter. Otamendi vinner den første duellen på corneren fra De Bruyne. Den går via en Watford-spiller og lander hos Bernardo Silva. Han header ballen i mål fra få meter.
    15'
    Mendy kommer rundt på venstre, men Craig Dawson står der han skal og stopper angrepet.
    17'
    David Silva skaffer vertene frispark i fin posisjon for innlegg.
    17'
    Manchester City 5 - 0 Watford
    Mål: Nicolas Otamendi
    Målgivende: Sergio Aguero
    Det er jo helt utrolig. 5-0 når så vidt 17 minutter er passert. Silva tar frisparket tidlig og Watford-forsvaret sover som de har gjort i hele dag. Aguero slår videre inn i femmeteren hvor Otamendi sklir inn et nytt mål.
    18'
    Gult kort til Manchester City
    Bernardo Silva
    19'
    Watford avvinkes for offside på et frispark. Dessuten headet Rodrigo ut ballen av farlig sone.
    20'
    Aguero kommer seg ned til dødlinjen og løfter ballen inn i femmeteren. Watford må gi til corner igjen.
    21'
    Watford-fansen jubler ironisk når Watford får ballen unna farlig områder nå.
    25'
    Aguero kommer alene med keeper, men blir litt for overlegen. Han prøver å chippe den forbi/over Ben Foster. Ender en meter utenfor. Der burde det stått 6-0.
    26'
    Lenge siden sist mål...
    26'
    Rodrigo får frispark mot seg. Mulighet for Watford fra 30 meter.
    27'
    Gerard Deulofeu forsøker seg på et skudd med "Ronaldo-taktikken". Rett i klypene til Ederson.
    27'
    Nesten 6-0! De Bruyne med nok et perfekt innlegg. Aguero timer løpet strålende og avslutter. Den går i stolpen, så i Ben Foster og til corner.
    28'
    Citys påfølgende corner blir også skummel. Nesten så Mahrez og De Bruyne kan legge på til 6-0, men Mahrez' touch blir litt uheldig og skuddet til De Bruyne fra 14 meter går langt utenfor.
    28'
    Silva skyter fra 20 meter. Den blokkeres.
    30'
    Aguero stoppes av Adrian Mariappa.
    32'
    D. Silva og B. Silva prøver å kombinere. Det blir ikke presist nok. Watford får femmeter.
    33'
    Spillerbytte - Watford
    Inn: Roberto Pereyra
    Ut: Dimitri Foulquier
    Det går vel an å si at det har vært en vond dag på jobb for Foulquier - i likhet med de ti andre Watford-spillerne.
    33'
    Nærmer oss 20 minutter uten City-scoring nå. Guardiola har satt seg dypt ned i stolen sin. Er cruisekontrollen satt på?
    35'
    Walker med en feilpasning på Watfords halvdel. Det gir gjestene en pustepause.
    36'
    En stygg feilpasning av Mendy gir Watford en bra kontringsmulighet. Pereyra drar seg forbi Ederson, men Otamendi kommer inn og stopper innbytteren i siste liten.
    39'
    De Bruyne header unna den påfølgende corneren.
    39'
    Ederson med godt keeperspill når han fanger en ball rett foran Pereyra. Watford nærmest scoring de siste minuttene. En fattig trøst.
    40'
    Rodrigo løper opp Pereyra og avverger et Watford-angrep.
    42'
    De Bruyne med feilpasning i forsøk på å nå David Silva
    42'
    B. Silva får ballen bredt. Legger igjen til De Bruyne. Han løfter atter en gang helt strøkent inn. Aguero header mot mål, men Foster får reddet og ballen er ikke over linjen. Ballen slås inn på nytt. Da header B. Silva en halvmeter utenfor. To store sjanser.
    44'
    Walker er i offside når han spilles gjennom av De Bruyne
    45'
    Legges til tre minutter. Det har tatt litt tid å feire alle disse målene til Manchester City.
    45'+1
    Mendy slår inn. Det blir blokkert.
    45'+2
    Mendy med nytt innlegg. Den faller ned hos Mahrez. Han skyter fra 16 meteren, via en forsvarer og inn til Ben Foster.
    45'+2
    Pause! City tok ledelsen etter 52 sekunder. Før 18 minutter var spilt, sto det plutselig hele 5-0. Aldri før har noen scoret fem mål så raskt i Premier League. Etter 5-0 har begge lag hatt sine sjanser - uten uttelling. Grusom dag for Watford.
    Spillerbytte - Manchester City
    Inn: Angelino
    Ut: Benjamin Mendy
    46'
    Langskudd fra Walker. Noen meter over.
    46'
    Manchester City 6 - 0 Watford
    Målgivende: David Silva
    SILVANVITTIG! David Silva løfter ballen til Bernardo Silva. Han drar av en mann før han skyter fra få meter. Hans andre mål i kampen. City starter denne omgangen også forrykende
    48'
    Manchester United har rekorden over størst seier i Premier League med 9-0. Den står i en liten fare.
    50'
    Adrian Mariappa vinner en duell med Aguero i feltet og klarerer langt fra mål.
    52'
    Inn: Joao Cancelo
    Ut: Kyle Walker
    54'
    Aguero med ny stor sjanse. Fra syv meter skyter han utenfor. Godt forarbeid av Mahrez.
    57'
    Aguero med nok en stor sjanse. Godt legg av innbytter Angelino. Aguero kommer akkurat et lite sekund for sent, ellers hadde han plassert inn 7-0.
    59'
    Manchester City 7 - 0 Watford
    7-0! Bernardo Silva får et perfekt innlegg av De Bruyne. Den mannen slår helt vanvittige pasninger. Silva prøver å sette den på førsteberøringen inne i femmeteren, men må bruke to.
    60'
    Premier Leagues største seier har Manchester United med 9-0 mot Ipswich i 1995. Den står i fare.
    62'
    Inn: Nicolas Otamendi
    Ut: Eric Garcia
    63'
    Angelino med en helt vidunderlig tunnel.
    65'
    Mahrez stanger et flott innlegg fra Angelino rett i tverrliggeren. Centimetere fra 8-0.
    66'
    Bernardo Silva får frispark mot seg nede ved dødlinjen.
    69'
    Gerard Deulofeu kommer alene med Ederson i en litt spiss vinkel. City-keeperen stopper han og holder liv i drømmen om å overgå Manchester Uniteds 9-0 store seier fra 1995.
    71'
    Den påfølgende corneren fra Gerard Deulofeu går over alt og alle.
    73'
    De Bruyne går ned i straffefeltet. Dommer lar spillet gå videre til corner.
    75'
    Watford rydder opp i dødballen.
    75'
    Rodrigo prøver seg fra 18 meter. Går en meter til side for mål.
    77'
    Inn: Andre Gray
    Ut: Gerard Deulofeu
    Watfords beste spiller i kampen går av.
    77'
    Watford står imot en corner fra City.
    79'
    Angelino
    80'
    Ti minutter igjen. Kan vertene nærme oss rekorden da?
    82'
    Mahrez vinkes av for offside.
    82'
    Aguero prøver å tråkle seg gjennom, men stoppes.
    83'
    Manchester City 8 - 0 Watford
    Mål: Kevin De Bruyne
    Et mål fra tangering av Uniteds rekord! Mahrez spiller til De Bruyne. Han skyter fra 16 meter opp i nærmeste kryss. Vakkert!
    85'
    Kevin De Bruyne kommer alene med keeper, men misbruker sjansen til å tangere Uniteds 9-0 store seier fra 1995.
    87'
    For en kamp City har gjort!
    89'
    Legges til tre minutter.
    90'
    Bernardo Silva kommer til et skudd fra 16 meter, men det blir for løst. Keeper tar den.
    90'+2
    Det er over! Manchester City vinner latterlige 8-0! Watford må hjem å øve.
    Kevin De Bruyne var svært nære 9-0 like før slutt. Men han bommet. Uniteds rekord fra 1995 står seg.
    Takk for at du fulgte denne fantastiske kampen her.