Sammenlagt
4 - 4

Ble dekket av Herman Folvik

Hei og velkommen til livedekning av City-Tottenham.
    Tottenham leder denne Champions League-kvartfinalen 1-0 etter det første oppgjøret. I dag skal det avgjøres.
    Lagene er klare.
    Manchester City (4-3-3): Ederson; Walker, Kompany, Laporte, Mendy; De Bruyne, Gundogan, David Silva; Sterling, Aguero, Bernardo Silva
    Tottenham (4-2-3-1): Lloris; Trippier, Alderweireld, Verthongen, Rose; Sissoko, Wanyama; Alli, Eriksen, Lucas Moura; Son.
    City-benken: Muric, Stones, Sané, Fernandinho, Mahrez, Otamnedi, Jesus.
    Tottenham-benken: Gazzaniga, Sanchez, Lamela, Llorente, Foyth, Davies, Skipp.
    Lagene som vinner denne duellen møter Ajax i semifinale.
    Cuneyt Cakir fra Tyrkia dømmer kampen.
    Kampen vises på TV2 Sport 1.
    Hey Jude synges på Etihad Stadium. Fine bilder.
    Lagene kommer ut på banen.
    Hjemmefansen piper under Champions League-hymnen. Det er nok grunnet at UEFA etterforsker City for brudd på økonomiske regler.
    Agüero står i fare for å miste eventuell semifinale om han får gult kort i dag. Det samme gjelder Otamendi for City. For gjestene er Alderweireld og Son i samme fare.
    City spiller i gang kampen. City i lyseblått. Spurs i grønt.
    1'
    Så spiller Mendy ut ballen av spill med en gang. Ballen er visst ikke brukbar. Merkelig start på kampen.
    1'
    City slår langt mot Sterling. Han er rask. Men ikke rask nok til å nå den.
    2'
    Rose skjemer en ball ut av spill med Silva på plass. Bernando Silva dytter han unødvendig også. Frispark for gjestene og tilsnakk for Silva.
    3'
    Kompany med vktig takling på Alli. Balltap av Gundogan i forveien.
    3'
    Rose slår i bakrom mot Eriksen. Kompany sklir, men pasningen er for lang. Kunne blitt skummelt.
    4'
    Mål for Manchester City!
    Manchester City 1 - 0 Tottenham Hotspur
    Mål: Raheem Sterling
    Målgivende: Kevin De Bruyne
    Drømmestart! De Bruyne spiller ballen bredt til Sterling gjør. Kanten skjærer innover og skrur ballen i det lengste hjørnet fra 13 meter. Sterling feirer energisk og peker opp på himmelen. Blytungt for Spurs å åpne på denne måten. Der ble forsvaret lave.
    4'
    Laporte med en lekker sklitakling som gjør at City vinner ballen.
    6'
    Silva tar med seg Sterling som igjen går innover og skyter, men det er avvinket for offside. Mulig at Rose opphever den egentlig. Men samme det. Nå er det blåst.
    7'
    Mål for Tottenham Hotspur!
    Manchester City 1 - 1 Tottenham Hotspur
    Mål: Son Heung-min
    Son ja! Spurs svarer tre minutter etter Citys drømmestart. Da må City plutselig vinne dette 3-1 for å gå videre. Alli prøver å slå gjennom Eriksen. Laporte stopper det forsøket, men serverer en skuddmulighet for Son fra 16 meter. Og keeperspillet er heller ikke imponerende av Ederson.
    7'
    Her snur det fort!
    9'
    Vi skal selvsagt ikke avskrive City, men akkurat nå har de en meget tøff oppgave foran seg.
    9'
    Manchester City 1 - 2 Tottenham Hotspur
    Målgivende: Christian Eriksen
    Son skal det gjøres! Han er i ferd med å sende ut City! To mål på to minutter her i kveld - et mål i forrige kamp. Tottenham leder dette 3-1 sammenlagt. Laporte med et håpløst balltap. Spurs setter fart og Eriksen spiller til Son. Han skyter i krysset fra 15 meter.
    9'
    City er nå nødt til å vinne dette 4-2. City må ha TRE mål!
    11'
    Laporte har det nok vondt nå.
    11'
    Manchester City 2 - 2 Tottenham Hotspur
    Mål: Bernardo Silva
    Målgivende: Sergio Aguero
    Hva er det som skjer her?! For et målkalas! Agüero spiller fri Silva i feltet. Han legger ballen på venstrefoten og skyter fra syv meter. Den går i Rose og endrer retning slik at Lloris er satt ut av spill. Ballen spretter Citys vei!
    11'
    Fire mål på elleve minutter. Drøyt. Glem påskekrim og påskeegg. Det er dette som er høytid!
    13'
    Silva ser ut til å lure Rose, men backen jobber seg imponerende inn.
    13'
    Sterling legger inn mot Aguero. Flott forsvarsspill av Alderweireld. Godt forsvarspill har vi foreløpig blitt snytt for her i kveld. Men du verden så moro det er.
    14'
    De Bruyne irritert på dommer etter at han tror laget skal få corner.
    15'
    Fem minutter siden forrige scoring. Kom igjen a' folkens!
    16'
    Lloris bruker lang tid med et utspill. Upopulært blant hjemmefansen.
    17'
    Walker setter på farten oppover og får frispark 25 meter fra mål. Aguero er likevel ikke fornøyd med dommer. Han ville hatt fordelen.
    18'
    Silva løfter innover. Den går over. Svakt forsøk.
    18'
    Mendy takler Lucas Moura, men Tottenham får et kast høyt i banen.
    20'
    Eriksen prøver seg med venstre fra distanse. Går langt over.
    20'
    Manchester City 3 - 2 Tottenham Hotspur
    Det her er det verste jeg har vært med på! Fem mål på 21 minutter i starten av en Champions League-kvartfinale!? Har Jesus stått opp igjen? Silva legger ballen til De Bruyne bredt. Hans innlegg er fenomenalt! Sterling kan bredside ballen i åpent mål.
    21'
    Hva nå!? Det er 3-3 sammenlagt, men Spurs er fortsatt videre på bortemål. Men aldri i verden om det siste målet har kommet i denne kampen. Det vedder jeg påskeegget på.
    23'
    Sterling ser ut til å vinne ballen i meget farlig posisjon, men han mister den like etterpå.
    23'
    Kompany er sterk og vinner ballen, men City haster for mye fremover og mister den.
    26'
    Gundogan prøver et tidlig fremspill mot Sterling. En god takling fra Sissoko forhindrer den i å nå fram.
    26'
    Aguero prøver en vanskelig pasning mot B. Silva. Det går ikke.
    27'
    Laporte med svak pasning. Han har hatt en grusom kveld til nå.
    28'
    Tottenham spiller seg fint ut. De har spilt bra etter det siste målet til City.
    29'
    Trippier klarerer en ball vekk foran Sterling.
    30'
    Bernando Silva smeller ballen inn i feltet. Trippier er der det ender. Fint spill av vertene i forkant.
    32'
    Silva lager frispark i duell med Rose.
    33'
    Laporte med en fin volleypasning til Mendy.
    34'
    Son spiller ballen ut. Sissoko blir liggende etter tøffe tak mot De Bruyne.
    35'
    Aguero får skutt fra syv meter, men den stoppes av Alderweireld som blokkerer og er tett opp i han.
    37'
    Sissoko legger seg ned igjen. Sliter tydelig.
    37'
    David Silva med en elendig corner. Prøver å trille den inn på første stolpe, men han slår den RETT ut av banen. Utrolig.
    39'
    Sissoko legger seg for tredje gang. Dette begynner å bli mye. Han må bare byttes ut, Tottenham. Han kan ikke komme inn og legge seg ned igjen mer nå.
    40'
    Gult kort til Tottenham Hotspur
    Moussa Sissoko
    Midtbanespilleren pådrar seg gult kort. Han går ikke av banen på den siden dommer ber han opp. Sissoko er lei seg i det han må gå av. Det er forståelig. Veldig synd...
    41'
    Spillerbytte - Tottenham Hotspur
    Inn: Fernando Llorente
    Ut: Moussa Sissoko
    41'
    Trippier med meget bra takling på David Silva. Det så ut til å bli meget farlig.
    42'
    Laporte spiller en pasning rett ut av banen. Han virker preget etter at han var innblandet i begge baklengsmålene som kan koste City avansementet.
    43'
    Son utfordrer og skyter fra 20 meter! En halvmeter utenfor. Meget farlig!
    43'
    De Bruyne bommer på en ti meter lang pasning mot Walker. Uvanlig syn.
    43'
    Mendy taper ballen til to Spurs-spillere.
    44'
    De Bruyne skyter med venstre fra 20 meter. Den går rett på keeper Lloris. Det er vel faktisk kampens første redning.
    45'
    Legges til tre minutter.
    45'+1
    Tripper lager frispark mot Sterling.
    45'+2
    De Bruyne skritter opp. Fin posisjon for innlegg.
    45'+2
    Alli og Trippier rydder opp for Spurs i feltet.
    45'+2
    Sterling setter fart mot Spurs-forsvaret. Han kommer seg ikke forbi.
    45'+3
    City presser på tampen her. Mendy med tidlig legg. Alderweireld header unna.
    45'+3
    DA kan vi puste. Det er pause. Det står 3-2 til Manchester City, men Tottenham er fortsatt i ledelsen på bortemål. Dette har vært en helt ekstrem fotballomgang.
    Okei, folkens. Lagene kommer på banen igjen. Nå har vi fått igjen pusten. Gi oss alt dere har City og Tottenham!
    City og De Bruyne får frispark i nydelig skuddposisjon.
    47'
    Nå holder Tottenham pusten.
    48'
    Son Heung-min
    Son får gult kort for holdingen på De Bruyne. Det betyr at han mister den eventuelle semifinalen mot Ajax.
    48'
    De Bruyne forsøker seg med kraft, men det går over. Forsøket går ganske midt på mål også. Ikke noe storartet skudd.
    49'
    City er så nær! Sterling avslutter fra 10 meter. Lloris redder, mens Rose er først på returen foran Silva. Utrolig situasjon.
    51'
    Tottenham rydder unna en corner fra City.
    53'
    Ederson spiller ballen rett ut av banen.
    53'
    Sterling slår inn mot Aguero. De Bruyne skyter fra 16 meter. Den tar Lloris. Viktig og god redning.
    54'
    Gjestene rydder unna det påfølgende hjørnesparket.
    54'
    David Silva er først på innlegget fra Gundogan. Det går over og utenfor.
    56'
    City presser på etter pause her nå! De trenger et mål til.
    56'
    Llorente vinner et frispark for Tottenham som kan roe litt ned.
    57'
    Son er på vei gjennom, men Kompany bryter inn med en meget viktig takling. Etterpå stopper Walker Llorente.
    58'
    Llorente er nære 3-3! Fra seks-syv meter header han ganske rett på Ederson! Stor sjanse for Spurs.
    58'
    Om Spurs får et mål, må City har to.
    58'
    Eriksen skyter fra 16 meter. Rett på keeper.
    58'
    Manchester City 4 - 2 Tottenham Hotspur
    Mål: Sergio Aguero
    Aguero! Aguero! Aguero! Aguero! Aguero!
    59'
    City har snudd det! Og Agueros mål minner om da han avgjorde seriegullet for City på overtid i siste kamp i 2012. De Bruyne med sin tredje assist. Aguero får ballen i litt småspiss vinkel, før han feier den inn i mål. Lloris klarer ikke å stoppe den.
    59'
    Aguero, som bommet på straffen i bortekampen, ligger nå an til å bli City-helt. Men ett mål holder for Tottenham, og det har de vist at de kan få.
    60'
    Fernandinho gjør seg klar for City.
    61'
    Mendy vinner en duell mot Son nede ved cornerflagget.
    61'
    For en fantastisk kamp Manchester City og Tottenham har servert oss i kveld! Og det beste med alt er at det er en halvtime igjen. Ta vare på disse øyeblikkene, folkens.
    62'
    Spillerbytte - Manchester City
    Inn: Fernandinho
    Ut: David Silva
    En offensiv midtbane ut. En defensiv midtbane inn.
    63'
    Aguero mottar ballen i 16-meteren, men han blir pakket inn.
    63'
    Gundogan bryter og setter fart. Han finner Sterling som legger den ut igjen til Gundogan. Han ser ut til å få en stor sjanse, men treffer ikke ballen fra fire meter. Men det blir avvinket for offside på Sterling.
    66'
    Trippier slår tidlig inn. Kompany er først og header vekk.
    68'
    Tyve minutter igjen. Får vi mer drama her?
    70'
    Son kommer på et dypt løp, men takles av Ederson. Han roper på offside, men det er det aldri. Son vinner en corner!
    72'
    Ederson kommer ut, men glipper den. Ny corner fra motsatt side.
    72'
    Manchester City 4 - 3 Tottenham Hotspur
    Mål: Fernando Llorente
    TOTTENHAM ER VIDERE NÅ! DET SNUR NOK EN GANG! Ballen går over Kompany og treffer Llorente i hoften. Han står bare fire meter fra mål og den spretter inn!
    73'
    City roper på hands. Dommer vil sjekke den på VAR.
    74'
    Dommer går ut og ser på den!
    74'
    Den ser vel grei ut? Det er vel ikke noe hands på Llorente? Eller?
    75'
    MÅLET ER GODKJENT! Tottenham er videre igjen nå! Llorente kriger Spurs foran!
    75'
    Da er det City som må ha mål! Dette er en av de mest utrolige kamper denne sesongen.
    76'
    Stor Spurs-sjanse! Eriksen får skutt inne i 16-meteren. Rett i blokka.
    77'
    Victor Wanyama
    77'
    Silva jobber fram en corner for City.
    78'
    Aguero med heading fra 12 meter. Den er grei for Lloris. Men bra mulighet for City
    80'
    Inn: Ben Davies
    Ut: Lucas Moura
    Et defensivt bytte av Tottenham. Det er svært forståelig.
    81'
    De Bruyne sint på dommer når han ikke får frispark i duell med Davies.
    82'
    Sane gjør seg klar for City.
    83'
    Inn: Leroy Sane
    Ut: Benjamin Mendy
    83'
    Sane finner Gundogan på første stolpe. Han skyter over fra få meter. Stor, stor sjanse!
    85'
    Fansen gjør sitt beste for å heie City fram nå.
    87'
    Kan Spurs stenge igjen? Eller får City et mål til?
    87'
    Ederson er ute og fanger et langt oppspill mot Alli.
    88'
    Klokken tikker mot City nå.
    88'
    Lloris fanger et innlegg. Trygt keeperspill.
    88'
    Tottenham skal gjøre et bytte. Rose skal av.
    90'
    Inn: Davinson Sanchez
    Ut: Danny Rose
    90'
    Legges til fem minutter.
    90'+1
    De fem lengste minuttene i Tottenham-spillernes liv?
    90'+1
    City får frispark på Spurs halvdel.
    90'+1
    Sane går seg fast og Tottenham banker ballen unna.
    90'+1
    1,5 minutt er unnagjort alt.
    90'+2
    City scorer, men det annulleres for offside!!!
    90'+4
    Sterling scoret, men dommer har annullert! Det er en offside som er grunnen. Aguero fikk ballen bak forsvaret fra Eriksen og la ut til Sterling som scoret. Men på veien fra Tottenhams Eriksen til Aguero var den borti en City-spiller. Derfor ble det dømt offside.