Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til RB Leipzig.
    Frispark til RB Leipzig på halvdelen til Manchester City FC.
    14'
    Dani Olmo
    Sjanse! RB Leipzig avanserer forover, men Dani Olmo avslutter utenfor.
    14'
    Jack Grealish (Manchester City FC) løfter inn en corner fra venstre på Etihad Stadium.
    16'
    Mål for Manchester City!
    Manchester City 1 - 0 RB Leipzig
    Mål: Nathan Ake
    Målgivende: Jack Grealish
    Mål! Nathan Ake gir Manchester City FC ledelsen 1-0 etter en velplassert heading. Jack Grealish sto for den målgivende pasningen.
    16'
    19'
    I Manchester slår Jack Grealish en corner fra venstre.
    22'
    Manchester City FC angriper, men Serdar Gozubuyuk blåser for offside.
    22'
    RB Leipzig angriper i Manchester, men blir avblåst for offside.
    23'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til Manchester City FC på egen banehalvdel.
    24'
    Serdar Gozubuyuk tildeler Manchester City FC en corner. Jack Grealish sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    25'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til Manchester City FC.
    26'
    RB Leipzig scorer selvmål!
    Manchester City 2 - 0 RB Leipzig
    Mål: Nordi Mukiele
    Selvmål! En sønderknust Nordi Mukiele setter ballen i eget mål. Dermed står det 2-0.
    28'
    29'
    30'
    En av RB Leipzigs spillere går i offside.
    35'
    Jack Grealish
    Målsjanse til Manchester City FC! Jack Grealish treffer mål, men keeper redder.
    36'
    RB Leipzig, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    En av Manchester City FCs spillere blir avblåst for offside.
    36'
    I Manchester har et frispark blitt tildelt bortelag.
    37'
    Angelino (RB Leipzig) slår en corner fra høyre side på Etihad Stadium.
    39'
    Emil Forsberg (RB Leipzig) løfter inn en corner fra venstre på Etihad Stadium.
    40'
    Mål for RB Leipzig!
    Manchester City 2 - 1 RB Leipzig
    Mål: Christopher Nkunku
    Målgivende: Nordi Mukiele
    Mål! Christopher Nkunku (RB Leipzig) header inn 2-1 og reduserer på Etihad Stadium. Flott spill fra Nordi Mukiele før målet.
    42'
    Frispark for Manchester City FC på egen banehalvdel.
    44'
    VAR sjekker om det er straffe til Manchester City
    45'
    Dommeren dømmer straffe til Manchester City
    45'+1
    Manchester City FC har fått straffespark på Etihad Stadium!
    45'+1
    Gult kort til RB Leipzig
    Lukas Klostermann
    Lukas Klostermann (RB Leipzig) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'+1
    Manchester City scorer på straffe!
    Manchester City 3 - 1 RB Leipzig
    Mål: Riyad Mahrez
    Straffe og mål! Manchester City FC øker ledelsen til 3-1 i Manchester. Målscorer: Riyad Mahrez.
    45'+2
    Ferran Torres
    Manchester City FC angriper. Ferran Torres får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    46'
    46'
    48'
    49'
    Tyler Adams
    Dommeren gir Tyler Adams (RB Leipzig) et gult kort.
    49'
    Manchester City 3 - 2 RB Leipzig
    Målgivende: Dani Olmo
    Christopher Nkunku holder RB Leipzig inne i matchen ved a heade inn 3-2. Dani Olmo var nest sist på ballen.
    51'
    Kevin De Bruyne
    Manchester City FC angriper, men avslutningen til Kevin De Bruyne går utenfor.
    52'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til RB Leipzig på egen banehalvdel.
    54'
    54'
    55'
    Manchester City 4 - 2 RB Leipzig
    Mål: Jack Grealish
    Målgivende: Ruben Dias
    Mål! Jack Grealish gir Manchester City FC en komfortabel 4-2 ledelse. Det er en fin assist fra Ruben Dias.
    56'
    58'
    Angelino
    Angelino (RB Leipzig) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    58'
    Spillerbytte - Manchester City
    Inn: Fernandinho
    Ut: Rodri
    Manchester City FC bytter ut Rodri med Fernandinho.
    59'
    Inn: Ilkay Gündogan
    Ut: Bernardo Silva
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Manchester City FC. Inn kommer Ilkay Gündogan, mens Bernardo Silva tar plass på benken.
    60'
    Spillerbytte - RB Leipzig
    Inn: Amadou Haidara
    Ut: Konrad Laimer
    RB Leipzig gjør sitt første bytte. Konrad Laimer erstattes av Amadou Haidara.
    60'
    Inn: Yussuf Poulsen
    Ut: Andre Silva
    Andre Silva (RB Leipzig) erstattes av Yussuf Poulsen.
    60'
    Inn: Dominik Szoboszlai
    Ut: Emil Forsberg
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RB Leipzig. Inn kommer Dominik Szoboszlai, mens Emil Forsberg tar plass på benken.
    61'
    62'
    62'
    64'
    Manchester City FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    67'
    Målet til Manchester City sjekkes av VAR
    67'
    Målet til Manchester City blir annullert
    67'
    69'
    Dominik Szoboszlai
    RB Leipzig avanserer forover i Manchester. Dominik Szoboszlai avslutter, men treffer ikke mål.
    70'
    Inn: Phil Foden
    Ut: Kevin De Bruyne
    Bytte for Manchester City FC. Phil Foden kommer inn for Kevin De Bruyne på Etihad Stadium.
    72'
    Inn: Raheem Sterling
    Ut: Ferran Torres
    Pep Guardiola (Manchester City FC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Raheem Sterling erstatter Ferran Torres.
    72'
    Inn: Brian Brobbey
    Ut: Dani Olmo
    RB Leipzig bytter ut Dani Olmo med Brian Brobbey. Dette er det fjerde byttet som Jesse Marsch gjør i dagens kamp.
    73'
    Manchester City 4 - 3 RB Leipzig
    Målgivende: Yussuf Poulsen
    Christopher Nkunku scorer og reduserer til 4-3 på Etihad Stadium. Yussuf Poulsen sto for den målgivende pasningen.
    73'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til Manchester City FC like utenfor RB Leipzig-området.
    75'
    Manchester City 5 - 3 RB Leipzig
    Mål: Joao Cancelo
    Målgivende: Ilkay Gündogan
    I Manchester øker Manchester City FC ledelsen til 5-3 takket være et mål av Joao Cancelo. Flott spill fra Ilkay Gündogan før målet.
    75'
    79'
    Andre gule kort til RB Leipzig
    Angelino
    Utvisning! Dommer Serdar Gozubuyuk sender Angelino (RB Leipzig) av banen etter to gule kort.
    79'
    Inn: Gabriel Jesus
    Ut: Jack Grealish
    Jack Grealish (Manchester City FC) erstattes av Gabriel Jesus.
    81'
    Brian Brobbey
    Målsjanse! Brian Brobbey (RB Leipzig) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    82'
    Inn: Josko Gvardiol
    Ut: Christopher Nkunku
    Jesse Marsch gjør dagens femte bytte i Manchester, når han tar ut Christopher Nkunku og setter inn Josko Gvardiol.
    82'
    Serdar Gozubuyuk tildeler Manchester City FC en corner. Phil Foden sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    83'
    RB Leipzig tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    84'
    En av Manchester City FCs spillere går i offside.
    84'
    Riyad Mahrez
    Sjanse til Manchester City FC! Riyad Mahrez er nær ved å score, men keeper redder.
    85'
    85'
    Phil Foden (Manchester City FC) slår en corner fra venstre side på Etihad Stadium.
    85'
    Manchester City 6 - 3 RB Leipzig
    Mål: Gabriel Jesus
    Mål! Gabriel Jesus øker ledelsen til 6-3.
    85'
    86'
    Målet til Manchester City blir stående
    87'
    I Manchester slår Dominik Szoboszlai en corner fra høyre.
    88'
    Yussuf Poulsen
    Yussuf Poulsen (RB Leipzig) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    88'
    Riyad Mahrez (Manchester City FC) løfter inn en corner fra høyre på Etihad Stadium.
    90'
    Manchester City FC fosser forover og Riyad Mahrez fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.