Kampen er i gang på Kouekong Stadium.
    Blaise Yuven Ngwa tildeler Senegal en corner. Idrissa Gueye sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    1'
    Frispark for Malawi på egen banehalvdel.
    2'
    Frispark Senegal.
    4'
    Blaise Yuven Ngwa signaliserer et frispark til Senegal på egen banehalvdel.
    5'
    Senegal tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Idrissa Gueye
    Idrissa Gueye (Senegal) kommer til en målsjanse på Kouekong Stadium, men klarer ikke å score.
    7'
    Charles Thomu (Malawi) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Kouekong Stadium.
    8'
    Charles Thomu er tilbake i kampen igjen.
    9'
    Frispark til Malawi på halvdelen til Senegal.
    12'
    14'
    Khuda Muyaba
    Malawi avanserer forover i Bafoussam. Khuda Muyaba avslutter, men treffer ikke mål.
    17'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Gabadinho Mhango (Malawi) vrir seg av smerte i gresset.
    18'
    Gabadinho Mhango er på beina igjen og fortsetter kampen på Kouekong Stadium.
    19'
    Blaise Yuven Ngwa signaliserer et frispark til Malawi.
    19'
    Gult kort til Senegal
    Cheikhou Kouyate
    Dommer Blaise Yuven Ngwa viser Cheikhou Kouyate (Senegal) det gule kortet.
    20'
    22'
    Hellings Frank Mhango
    Malawi angriper i Bafoussam. Gabadinho Mhango fyrer av et skudd som går utenfor.
    22'
    Senegal angriper, men Blaise Yuven Ngwa blåser for offside.
    23'
    Blaise Yuven Ngwa signaliserer et frispark til Senegal like utenfor Malawi-området.
    27'
    Frispark Malawi.
    29'
    Det blir farlig! Frispark for Malawi er nær straffområde.
    31'
    Gabadinho Mhango (Malawi) fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    Micium Mhone (Malawi) løfter inn en corner fra venstre på Kouekong Stadium.
    33'
    Frispark for Senegal på egen banehalvdel.
    33'
    34'
    I Bafoussam slår Gabadinho Mhango en corner fra venstre.
    35'
    35'
    Micium Mhone (Malawi) slår en corner fra venstre side på Kouekong Stadium.
    40'
    45'
    45'+1
    Blaise Yuven Ngwa signaliserer et frispark til Senegal.
    46'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Bafoussam fordi Idrissa Gueye får behandling for en skade på banen.
    47'
    Frispark til Senegal på halvdelen til Malawi.
    48'
    Habib Diallo
    Habib Diallo (Senegal) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    49'
    Malawi, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    I Bafoussam slår Idrissa Gueye en corner fra høyre.
    49'
    Senegal slipper å klare seg uten Idrissa Gueye som kommer tilbake på banen igjen.
    50'
    51'
    Senegal må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Malawi.
    52'
    Malawi angriper, men avslutningen til Gabadinho Mhango går utenfor.
    53'
    53'
    Abdou Diallo
    I Bafoussam header Abdou Diallo (Senegal) mot mål, men ballen går utenfor.
    54'
    55'
    55'
    Kan Senegal utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    57'
    Gult kort til Malawi
    Lawrence Chaziya
    Lawrence Chaziya (Malawi) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    58'
    Idrissa Gueye (Senegal) slår en corner fra venstre side på Kouekong Stadium.
    59'
    Sjanse i Bafoussam! Idrissa Gueye (Senegal) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    59'
    59'
    Senegal angriper, men blir avblåst for offside.
    60'
    Spillerbytte - Senegal
    Inn: Bamba Dieng
    Ut: Habib Diallo
    Senegal gjør sitt første bytte. Habib Diallo erstattes av Bamba Dieng.
    60'
    64'
    Spillerbytte - Malawi
    Inn: Yamikani Chester
    Ut: Micium Mhone
    Malawi bytter ut Micium Mhone med Yamikani Chester.
    67'
    Inn: Richard Mbulu
    Ut: Khuda Muyaba
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Malawi. Inn kommer Richard Mbulu, mens Khuda Muyaba tar plass på benken.
    67'
    Senegal angriper i Bafoussam, men blir avblåst for offside.
    68'
    69'
    70'
    Inn: Famara Diedhiou
    Ut: Nampalys Mendy
    Aliou Cisse gjør dagens andre bytte i Bafoussam, når han tar ut Nampalys Mendy og setter inn Famara Diedhiou.
    71'
    Inn: Pape Alassane Gueye
    Ut: Boulaye Dia
    Boulaye Dia (Senegal) erstattes av Pape Alassane Gueye.
    72'
    Pape Alassane Gueye
    Senegal angriper på Kouekong Stadium, men Pape Alassane Gueye header utenfor.
    72'
    Richard Mbulu
    Richard Mbulu (Malawi) kommer seg fri på Kouekong Stadium, men avslutningen går utenfor.
    73'
    VAR sjekker om det er straffe til Malawi
    76'
    Ingen straffe til Malawi
    77'
    Inn: Gerald Keith Phiri Junior
    Ut: Francisco Madinga
    Bytte for Malawi. Gerald Phiri Junior kommer inn for Francisco Madinga på Kouekong Stadium.
    79'
    Inn: Robin Ngalande Junior
    Ut: Chimwemwe Idana
    Mario Marinica (Malawi) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Robin Ngalande erstatter Chimwemwe Idana.
    79'
    Dommer Blaise Yuven Ngwa venter med å sette i gang spillet fordi Charles Thomu ligger nede.
    79'
    Charles Thomu kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Kouekong Stadium.
    80'
    Charles Thomu
    Charles Thomu (Malawi) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.