1-1
158
111

Anthony Caci
    FSV Mainz angriper. Anthony Caci får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    3'
    Freiburg, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Bastian Dankert signaliserer et frispark til SC Freiburg på egen banehalvdel.
    6'
    Vincenzo Grifo (SC Freiburg) løfter inn en corner fra venstre på Opel Arena.
    8'
    Ludovic Ajorque
    Ludovic Ajorque (FSV Mainz) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    9'
    9'
    SC Freiburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark for SC Freiburg på egen banehalvdel.
    16'
    Bastian Dankert signaliserer et frispark til FSV Mainz på egen banehalvdel.
    18'
    En av FSV Mainzs spillere blir avblåst for offside.
    18'
    Målet til Mainz 05 sjekkes av VAR
    19'
    Målet til Mainz 05 blir annullert
    20'
    22'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Mainz fordi Matthias Ginter får behandling for en skade på banen.
    23'
    Matthias Ginter ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Mainz.
    24'
    FSV Mainz angriper, men blir avblåst for offside.
    25'
    27'
    Anton Stach (FSV Mainz) slår en corner fra venstre side på Opel Arena.
    30'
    Bastian Dankert tildeler FSV Mainz en corner. Edimilson Fernandes sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    30'
    31'
    FSV Mainz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    Bastian Dankert signaliserer et frispark til FSV Mainz.
    34'
    Gult kort til Freiburg
    Matthias Ginter
    Matthias Ginter (SC Freiburg) får et gult kort av dommer Bastian Dankert.
    35'
    35'
    I Mainz har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    36'
    Marcus Ingvartsen
    FSV Mainz fosser forover og Marcus Ingvartsen fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    37'
    37'
    I Mainz slår Edimilson Fernandes en corner fra høyre.
    37'
    Vincenzo Grifo (SC Freiburg) slår en corner fra venstre side på Opel Arena.
    38'
    Bastian Dankert signaliserer et frispark til SC Freiburg like utenfor FSV Mainz-området.
    42'
    46'
    Bastian Dankert tildeler SC Freiburg en corner. Christian Günter sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    51'
    51'
    Manuel Gulde
    Dommer Bastian Dankert gir Manuel Gulde (SC Freiburg) et gult kort.
    51'
    52'
    53'
    Nicolas Höfler
    SC Freiburg angriper, men avslutningen til Nicolas Höfler går utenfor.
    54'
    Mål for Freiburg!
    Mainz 05 0 - 1 Freiburg
    Mål: Ritsu Doan
    Målgivende: Michael Gregoritsch
    Mål! SC Freiburg tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Ritsu Doan på Opel Arena. Det er en fin assist fra Michael Gregoritsch.
    55'
    56'
    Gult kort til Mainz 05
    Ludovic Ajorque (FSV Mainz) mottar sitt første gule kort for dagen på Opel Arena.
    57'
    57'
    Anton Stach
    Anton Stach (FSV Mainz) fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    Spillerbytte - Mainz 05
    Inn: Karim Onisiwo
    Ut: Marcus Ingvartsen
    Bo Svensson gjør dagens første bytte i Mainz, når han tar ut Marcus Ingvartsen og setter inn Karim Onisiwo.
    60'
    Vincenzo Grifo
    Målsjanse på Opel Arena! Vincenzo Grifo fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    63'
    Mainz 05, prøver et skudd, men det reddes
    63'
    I Mainz slår Matthias Ginter en corner fra venstre.
    63'
    I Mainz header Manuel Gulde (SC Freiburg) mot mål, men ballen går utenfor.
    63'
    Ritsu Doan
    Målsjanse til SC Freiburg! Ritsu Doan treffer mål, men keeper redder.
    64'
    64'
    Christian Günter (SC Freiburg) løfter inn en corner fra høyre på Opel Arena.
    66'
    Frispark til SC Freiburg på halvdelen til FSV Mainz.
    67'
    Inn: Aymen Barkok
    Ut: Leandro Martins
    FSV Mainz gjør sitt andre bytte. Leandro Martins erstattes av Aymen Barkok.
    68'
    Inn: Silvan Widmer
    Ut: Danny Da Costa
    FSV Mainz bytter ut Danny Da Costa med Silvan Widmer.
    68'
    Sjanse til SC Freiburg! Vincenzo Grifo er nær ved å score, men keeper redder.
    74'
    74'
    Inn: Nelson Felix Patrick Weiper
    Ut: Jae-sung Lee
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FSV Mainz. Inn kommer Nelson Felix Patrick Weiper, mens Jae-sung Lee tar plass på benken.
    75'
    Inn: Dominik Kohr
    Ut: Edimilson Fernandes
    Bo Svensson (FSV Mainz) gjør sitt femte bytte for dagen. Dominik Kohr erstatter Edimilson Fernandes.
    75'
    Spillerbytte - Freiburg
    Inn: Lucas Holer
    Ut: Vincenzo Grifo
    Vincenzo Grifo (SC Freiburg) erstattes av Lucas Holer.
    76'
    78'
    80'
    81'
    Frisparket tildelt FSV Mainz er farlig nær SC Freiburgs målområde.
    81'
    Mark Flekken ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    84'
    Inn: Tan-Kenneth Jerico Schmidt
    Ut: Lukas Kubler
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SC Freiburg. Inn kommer Tan-Kenneth Jerico Schmidt, mens Lukas Kubler tar plass på benken.
    85'
    Inn: Noah Weisshaupt
    Ut: Ritsu Doan
    SC Freiburg bytter ut Ritsu Doan med Noah Weisshaupt. Dette er det tredje byttet som Christian Streich gjør i dagens kamp.
    85'
    Mark Flekken er på beina igjen og fortsetter kampen på Opel Arena.
    85'
    Nelson Felix Patrick Weiper
    Sjanse til FSV Mainz! Nelson Felix Patrick Weiper er nær ved å score, men keeper redder.
    86'
    86'
    Frispark SC Freiburg.
    87'
    88'
    Dommer Bastian Dankert viser Anthony Caci (FSV Mainz) det gule kortet.
    88'
    I Mainz har et frispark blitt tildelt bortelag.
    89'
    90'
    90'+1
    Inn: Nils Petersen
    Ut: Michael Gregoritsch
    SC Freiburg gjør sitt fjerde bytte. Michael Gregoritsch erstattes av Nils Petersen.
    90'+3
    Inn: Yannik Keitel
    Ut: Maximilian Eggestein
    SC Freiburg bytter ut Maximilian Eggestein med Yannik Keitel.
    90'+3
    90'+4
    Mål for Mainz 05!
    Mainz 05 1 - 1 Freiburg
    Mål: Karim Onisiwo
    Målgivende: Ludovic Ajorque
    Mål! hjemmelag utligner ved Karim Onisiwo. Stillingen er nå 1-1. Flott spill fra Ludovic Ajorque før målet.