Daniel Siebert signaliserer et frispark til FSV Mainz på egen banehalvdel.
    Dommer Daniel Siebert gir Kevin Kampl (RB Leipzig) et gult kort.
    Målsjanse til RB Leipzig! Angelino treffer mål, men keeper redder.
    9'
    Mainz 05, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Daniel Siebert tildeler RB Leipzig en corner. Christopher Nkunku sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    10'
    Daniel Siebert signaliserer et frispark til FSV Mainz.
    10'
    Aaron Martin (FSV Mainz) løfter inn en corner fra venstre på Opel Arena.
    12'
    Mål for Mainz 05!
    Mainz 05 1 - 0 RB Leipzig
    Mål: Moussa Niakhate
    Moussa Niakhate setter ballen i nettet og FSV Mainz leder nå 1-0.
    12'
    Paul Nebel (FSV Mainz) slår en corner fra høyre side på Opel Arena.
    15'
    Frispark for RB Leipzig på egen banehalvdel.
    17'
    Frispark til FSV Mainz på halvdelen til RB Leipzig.
    21'
    RB Leipzig tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    FSV Mainz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    I Mainz slår Aaron Martin en corner fra høyre.
    24'
    Frispark RB Leipzig.
    32'
    Andre Silva
    Andre Silva (RB Leipzig) fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    RB Leipzig må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FSV Mainz.
    35'
    I Mainz slår Christopher Nkunku en corner fra venstre.
    42'
    Daniel Siebert tildeler RB Leipzig en corner. Angelino sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    42'
    Christopher Nkunku (RB Leipzig) slår en corner fra venstre side på Opel Arena.
    44'
    Mohamed Simakan
    RB Leipzig angriper og Mohamed Simakan får avsluttet. Headingen treffer ikke FSV Mainz-målet.
    44'
    Angelino (RB Leipzig) løfter inn en corner fra høyre på Opel Arena.
    45'+2
    FSV Mainz angriper i Mainz, men blir avblåst for offside.
    46'
    Kan FSV Mainz utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    46'
    Daniel Siebert signaliserer et frispark til RB Leipzig på egen banehalvdel.
    48'
    Gult kort til Mainz 05
    Paul Nebel
    Paul Nebel (FSV Mainz) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    48'
    49'
    I Mainz slår Christopher Nkunku en corner fra høyre.
    50'
    Paul Nebel
    FSV Mainz angriper. Paul Nebel får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    51'
    51'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Mainz fordi Leandro Martins får behandling for en skade på banen.
    52'
    53'
    Leandro Martins er tilbake på banen igjen.
    56'
    Christopher Nkunku (RB Leipzig) løfter inn en corner fra venstre på Opel Arena.
    58'
    RB Leipzig fosser forover og Mohamed Simakan fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    58'
    58'
    59'
    Mohamed Simakan (RB Leipzig) header mot mål, men ballen går utenfor.
    59'
    62'
    Daniel Siebert signaliserer et frispark til RB Leipzig like utenfor FSV Mainz-området.
    63'
    Spillerbytte - RB Leipzig
    Inn: Dominik Szoboszlai
    Ut: Christopher Nkunku
    Jesse Marsch gjør dagens første bytte i Mainz, når han tar ut Christopher Nkunku og setter inn Dominik Szoboszlai.
    64'
    Inn: Marcel Sabitzer
    Ut: Tyler Adams
    Jesse Marsch (RB Leipzig) gjør sitt andre bytte for dagen. Marcel Sabitzer erstatter Tyler Adams.
    64'
    Inn: Hwang Hee-chan
    Ut: Amadou Haidara
    Bytte for RB Leipzig. Hwang Hee-chan kommer inn for Amadou Haidara på Opel Arena.
    64'
    Frisparket tildelt RB Leipzig er farlig nær FSV Mainzs målområde.
    66'
    Frispark i en god posisjon for RB Leipzig!
    66'
    En av RB Leipzigs spillere blir avblåst for offside.
    67'
    I Mainz har et frispark blitt tildelt bortelag.
    70'
    En av RB Leipzigs spillere blir avblåst for offside på Opel Arena.
    73'
    74'
    Nordi Mukiele
    Målsjanse! Nordi Mukiele (RB Leipzig) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    77'
    Paul Nebel (FSV Mainz) løfter inn en corner fra høyre på Opel Arena.
    78'
    Frispark til RB Leipzig på halvdelen til FSV Mainz.
    79'
    Marcel Sabitzer
    Marcel Sabitzer (RB Leipzig) pådrar seg et gult kort.
    79'
    80'
    Inn: Brian Brobbey
    Ut: Nordi Mukiele
    RB Leipzig bytter ut Nordi Mukiele med Brian Brobbey.
    82'
    Moussa Niakhate (FSV Mainz) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Opel Arena.
    83'
    Moussa Niakhate kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Opel Arena.
    83'
    Daniel Siebert tildeler RB Leipzig en corner. Dominik Szoboszlai sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    84'
    I Mainz slår Dominik Szoboszlai en corner fra høyre.
    85'
    Willi Orban
    Willi Orban (RB Leipzig) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    86'
    Spillerbytte - Mainz 05
    Inn: Stephan Fürstner
    Ut: Niklas Tauer
    FSV Mainz bytter ut Niklas Tauer med Stephan Fürstner. Dette er det første byttet som Bo Svensson gjør i dagens kamp.
    86'
    Inn: Romario Rosch
    Ut: Paul Nebel
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FSV Mainz. Inn kommer Romario Rosch, mens Paul Nebel tar plass på benken.