85
    Kampen er i gang på Opel Arena.
    Robert Hartmann signaliserer et frispark til FC Augsburg.
    3'
    Robert Hartmann tildeler FSV Mainz en corner. Aaron Martin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    6'
    Aaron Martin (FSV Mainz) slår en corner fra venstre side på Opel Arena.
    6'
    Gult kort til FC Augsburg
    Reece Oxford
    Reece Oxford (FC Augsburg) mottar sitt første gule kort for dagen på Opel Arena.
    8'
    Frispark for FSV Mainz på egen banehalvdel.
    8'
    Mål for Mainz 05!
    Mainz 05 1 - 0 FC Augsburg
    Mål: Karim Onisiwo
    Karim Onisiwo dundrer ballen i mål og FSV Mainz tar ledelsen 1-0 på Opel Arena.
    10'
    FSV Mainz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    I Mainz slår Aaron Martin en corner fra venstre.
    15'
    Mainz 05 2 - 0 FC Augsburg
    Mål: Stefan Bell
    Målgivende: Jonathan Michael Burkardt
    Mål! Stefan Bell øker ledelsen til 2-0. Det er en fin assist fra Jonathan Michael Burkardt.
    15'
    Daniel Caligiuri (FC Augsburg) løfter inn en corner fra høyre på Opel Arena.
    22'
    Robert Hartmann signaliserer et frispark til FSV Mainz på egen banehalvdel.
    22'
    Mainz 05 3 - 0 FC Augsburg
    Mål: Jonathan Michael Burkardt
    Målgivende: Karim Onisiwo
    Mål! FSV Mainz øker ledelsen til 3-0 etter en velplassert heading fra Jonathan Michael Burkardt. Karim Onisiwo sto for den målgivende pasningen.
    26'
    Frispark FC Augsburg.
    30'
    FC Augsburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Dommer Robert Hartmann venter med å sette i gang spillet fordi Jean-Paul Boetius ligger nede.
    32'
    Jean-Paul Boetius er på beina igjen og fortsetter kampen på Opel Arena.
    33'
    I Mainz har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    34'
    Jae-sung Lee
    Lee Jae-sung (FSV Mainz) header ballen mot mål, men FC Augsburg klarerer.
    35'
    FC Augsburg, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    Daniel Caligiuri
    Daniel Caligiuri (FC Augsburg) kommer til en målsjanse på Opel Arena, men klarer ikke å score.
    36'
    Frispark til FSV Mainz på halvdelen til FC Augsburg.
    38'
    Robert Hartmann signaliserer et frispark til FC Augsburg på egen banehalvdel.
    38'
    Skudd på mål, Mainz 05
    40'
    40'
    41'
    Jean-Paul Boetius
    Jean-Paul Boetius (FSV Mainz) fyrer av et skudd som går utenfor.
    41'
    45'
    I Mainz har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+1
    Arne Maier (FC Augsburg) slår en corner fra venstre side på Opel Arena.
    45'+2
    Spillerbytte - FC Augsburg
    Inn: Tobias Strobl
    Ut: Robert Gumny
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Augsburg. Inn kommer Tobias Strobl, mens Robert Gumny tar plass på benken.
    46'
    Inn: Andi Zeqiri
    Ut: Sergio Cordova
    FC Augsburg bytter ut Sergio Cordova med Andi Zeqiri.
    46'
    Iago
    Iago (FC Augsburg) kommer til en målsjanse på Opel Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    48'
    Karim Onisiwo
    FSV Mainz angriper i Mainz. Karim Onisiwo fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    51'
    Frispark FSV Mainz.
    54'
    Ruben Vargas
    Ruben Vargas (FC Augsburg) kommer seg fri på Opel Arena, men avslutningen går utenfor.
    56'
    FC Augsburg avanserer forover i Mainz. Daniel Caligiuri avslutter, men treffer ikke mål.
    59'
    61'
    Stefan Bell
    FSV Mainz avanserer forover i Mainz. Stefan Bell avslutter, men treffer ikke mål.
    62'
    Jeffrey Gouweleeuw
    Jeffrey Gouweleeuw (FC Augsburg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    63'
    63'
    Spillerbytte - Mainz 05
    Inn: Leandro Martins
    Ut: Jae-sung Lee
    Bo Svensson gjør dagens første bytte i Mainz, når han tar ut Lee Jae-sung og setter inn Leandro Martins.
    64'
    Ruben Vargas (FC Augsburg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    66'
    Robert Hartmann signaliserer et frispark til FSV Mainz.
    67'
    Mål for FC Augsburg!
    Mainz 05 3 - 1 FC Augsburg
    Mål: Andi Zeqiri
    Målgivende: Andre Hahn
    Mål! Andi Zeqiri reduserer til 3-1 på Opel Arena i Mainz. Flott spill fra Andre Hahn før målet.
    69'
    Gult kort til Mainz 05
    Aaron Martin
    Dommeren gir Aaron Martin (FSV Mainz) et gult kort.
    70'
    Frispark for FC Augsburg på egen banehalvdel.
    70'
    Mainz 05 4 - 1 FC Augsburg
    Jonathan Michael Burkardt setter ballen i mål og øker FSV Mainzs ledelse til 4-1 i Mainz. Karim Onisiwo var nest sist på ballen.
    71'
    Inn: Mads Pedersen
    Ut: Andre Hahn
    Andre Hahn (FC Augsburg) erstattes av Mads Pedersen.
    74'
    74'
    Robert Hartmann tildeler FSV Mainz en corner. Aaron Martin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    76'
    Inn: Kevin Stoger
    Ut: Jean-Paul Boetius
    Jean-Paul Boetius (FSV Mainz) erstattes av Kevin Stoger.
    76'
    Inn: Marcus Ingvartsen
    Ut: Jonathan Michael Burkardt
    FSV Mainz gjør sitt andre bytte. Jonathan Michael Burkardt erstattes av Marcus Ingvartsen.
    76'
    Sjanse i Mainz! Karim Onisiwo (FSV Mainz) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    78'
    78'
    Aaron Martin (FSV Mainz) løfter inn en corner fra høyre på Opel Arena.
    78'
    80'
    Karim Onisiwo (FSV Mainz) kommer seg fri på Opel Arena, men avslutningen går utenfor.
    82'
    Inn: Daniel Brosinski
    Ut: Silvan Widmer
    FSV Mainz bytter ut Silvan Widmer med Daniel Brosinski. Dette er det fjerde byttet som Bo Svensson gjør i dagens kamp.
    82'
    Inn: Adam Szalai
    Ut: Karim Onisiwo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FSV Mainz. Inn kommer Adam Szalai, mens Karim Onisiwo tar plass på benken.
    83'
    Skudd på mål, FC Augsburg
    84'
    Mainz 05, prøver et skudd, men det reddes
    84'
    En av FC Augsburgs spillere blir avblåst for offside på Opel Arena.
    84'
    Inn: Raphael Framberger
    Ut: Ruben Vargas
    Bytte for FC Augsburg. Raphael Framberger kommer inn for Ruben Vargas på Opel Arena.
    84'
    Inn: Noah Joel Sarenren Bazee
    Ut: Daniel Caligiuri
    FC Augsburg gjør sitt femte bytte. Daniel Caligiuri erstattes av Noah Joel Sarenren Bazee.
    84'
    85'
    87'
    FSV Mainz angriper i Mainz. Aaron Martin fyrer av et skudd som går utenfor.
    89'
    Marcus Ingvartsen
    FSV Mainz fosser forover og Marcus Ingvartsen fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.