Mål! Guido Burgstaller gir FC St. Pauli en 0-1 ledelse.
    Robert Schroder signaliserer et frispark til FC St. Pauli.
    8'
    Baris Atik (FC Magdeburg) slår en corner fra venstre side på MDCC-Arena.
    9'
    Alexander Bittroff
    Sjanse i Magdeburg! Alexander Bittroff (FC Magdeburg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    10'
    FC St. Pauli, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Skudd utenfor mål, FC Magdeburg
    11'
    Jan-Luca Schuler
    Jan-Luca Schuler (FC Magdeburg) prøver å heade ballen i mål på MDCC-Arena, men mislykkes.
    12'
    12'
    Frispark til FC St. Pauli på halvdelen til FC Magdeburg.
    12'
    Robert Schroder signaliserer et frispark til FC Magdeburg på egen banehalvdel.
    13'
    Frispark FC Magdeburg.
    13'
    Gult kort til FC St. Pauli
    Luca Zander
    Dommeren gir Luca Zander (FC St. Pauli) et gult kort.
    13'
    13'
    Leon Bell Bell
    Leon Bell Bell (FC Magdeburg) kommer seg fri på MDCC-Arena, men avslutningen går utenfor.
    15'
    Robert Schroder signaliserer et frispark til FC Magdeburg.
    17'
    En av FC St. Paulis spillere går i offside.
    19'
    FC St. Pauli tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    FC Magdeburg angriper, men Robert Schroder blåser for offside.
    22'
    Andreas Muller
    FC Magdeburg fosser forover og Andreas Muller fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    23'
    23'
    25'
    FC St. Pauli angriper, men blir avblåst for offside.
    28'
    Baris Atik
    FC Magdeburg angriper. Baris Atik får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    29'
    29'
    Robert Schroder tildeler FC Magdeburg en corner. Baris Atik sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    29'
    29'
    Hjørnespark til FC Magdeburg
    29'
    Guido Burgstaller
    Guido Burgstaller (FC St. Pauli) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    30'
    FC Magdeburg, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Mål for FC Magdeburg!
    FC Magdeburg 1 - 1 FC St. Pauli
    Mål: Sirlord Conteh
    Målgivende: Baris Atik
    Sirlord Conteh scorer og utligningen er et faktum på MDCC-Arena. 1-1. Flott spill fra Baris Atik før målet.
    31'
    Robert Schroder signaliserer et frispark til FC St. Pauli på egen banehalvdel.
    32'
    Hjørnespark til FC St. Pauli
    34'
    35'
    36'
    Jan-Luca Schuler (FC Magdeburg) kommer til en målsjanse på MDCC-Arena, men klarer ikke å score.
    38'
    Sirlord Conteh
    Målsjanse! Sirlord Conteh (FC Magdeburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    39'
    Baris Atik
    Baris Atik (FC Magdeburg) avanserer forover på MDCC-Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    39'
    39'
    I Magdeburg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    40'
    FC Magdeburg 1 - 2 FC St. Pauli
    Mål: Jakov Medic
    Målgivende: Eric Smith
    Jakov Medic header ballen i mål og FC St. Pauli leder dermed 1-2. Eric Smith sto for den målgivende pasningen.
    40'
    Amara Conde
    FC Magdeburg angriper, men avslutningen til Amara Conde går utenfor.
    42'
    42'
    Simon Makienok
    Simon Makienok (FC St. Pauli) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    42'
    43'
    FC Magdeburg avanserer forover i Magdeburg. Leon Bell Bell avslutter, men treffer ikke mål.
    44'
    Frispark for FC Magdeburg på egen banehalvdel.
    44'
    45'
    45'
    FC Magdeburg fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    45'
    45'+1
    Daniel-Kofi Kyereh
    Målsjanse! Daniel-Kofi Kyereh (FC St. Pauli) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+1
    Spillerbytte - FC St. Pauli
    Inn: Jamie Lawrence
    Ut: Rico Benatelli
    Bytte for FC St. Pauli. Jamie Lawrence kommer inn for Rico Benatelli på MDCC-Arena.
    46'
    Inn: Afeez Aremu
    Ut: Finn Ole Becker
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC St. Pauli. Inn kommer Aremu Afeez, mens Finn Ole Becker tar plass på benken.
    46'
    Sjanse i Magdeburg! Andreas Muller (FC Magdeburg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    48'
    48'
    49'
    Gult kort til FC Magdeburg
    Baris Atik
    Dommer Robert Schroder gir Baris Atik (FC Magdeburg) et gult kort.
    49'
    Skudd på mål, FC St. Pauli
    50'
    50'
    Frisparket tildelt FC St. Pauli er farlig nær FC Magdeburgs målområde.
    51'
    En av FC St. Paulis spillere blir avblåst for offside.
    53'
    FC Magdeburg 2 - 2 FC St. Pauli
    Sirlord Conteh utligner til 2-2 på MDCC-Arena. Baris Atik var nest sist på ballen.
    54'
    Frispark til FC Magdeburg på halvdelen til FC St. Pauli.
    55'
    56'
    Robert Schroder signaliserer et frispark til FC St. Pauli like utenfor FC Magdeburg-området.
    57'
    FC Magdeburg 2 - 3 FC St. Pauli
    FC St. Pauli leder 2-3 etter en scoring av Guido Burgstaller.
    58'
    Det blir farlig! Frispark for FC Magdeburg er nær straffområde.
    60'
    61'
    Skudd på mål, FC Magdeburg
    61'
    61'
    61'
    62'
    Andreas Muller (FC Magdeburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    63'
    Baris Atik (FC Magdeburg) løfter inn en corner fra høyre på MDCC-Arena.
    64'
    Dominik Reimann
    Dominik Reimann (FC Magdeburg) får et gult kort av dommer Robert Schroder.
    66'
    Daniel-Kofi Kyereh ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    66'
    Spillerbytte - FC Magdeburg
    Inn: Florian Kath
    Ut: Connor Krempicki
    Christian Titz gjør dagens første bytte i Magdeburg, når han tar ut Connor Krempicki og setter inn Florian Kath.
    66'
    FC St. Pauli slipper å klare seg uten Daniel-Kofi Kyereh som kommer tilbake på banen i Magdeburg.
    67'
    Baris Atik
    Baris Atik (FC Magdeburg) kommer til en målsjanse på MDCC-Arena, men klarer ikke å score.
    67'
    68'
    71'
    Offside! Guido Burgstaller (FC St. Pauli) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    71'
    Frispark i en god posisjon for FC Magdeburg!
    74'
    Afeez Aremu
    Aremu Afeez (FC St. Pauli) mottar sitt første gule kort for dagen på MDCC-Arena.
    74'
    75'
    I Magdeburg slår Baris Atik en corner fra høyre.
    76'
    En av FC Magdeburgs spillere går i offside.
    76'
    Inn: Christopher Buchtmann
    Ut: Simon Makienok
    FC St. Pauli gjør sitt tredje bytte. Simon Makienok erstattes av Christopher Buchtmann.
    76'
    78'
    79'
    79'
    80'
    80'
    Baris Atik
    FC Magdeburg angriper i Magdeburg. Baris Atik fyrer av et skudd som går utenfor.
    81'
    FC Magdeburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    82'
    Inn: Jason Ceka
    Ut: Jan-Luca Schuler
    Jan-Luca Schuler (FC Magdeburg) erstattes av Jason Ceka.
    82'
    Inn: Nico Granatowski
    Ut: Sirlord Conteh
    FC Magdeburg bytter ut Sirlord Conteh med Nico Granatowski.
    82'
    84'
    Robert Schroder tildeler FC Magdeburg en corner. Baris Atik sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    84'
    Frispark FC St. Pauli.
    85'
    Alexander Bittroff (FC Magdeburg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    85'
    FC Magdeburg må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC St. Pauli.