Frispark for Villarreal på sin egen banehalvdel.
    3'
    Frispark Villarreal.
    4'
    Viktor Kassai tildeler Villarreal en corner. Samu Castillejo sparker ballen inn fra det Høyre cornerflagget.
    5'
    Olympique Lyon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Viktor Kassai signaliserer et frispark til Olympique Lyon.
    7'
    Mariano Diaz
    Olympique Lyon angriper i Lyon. Mariano Diaz fyrer av et skudd som går utenfor.
    8'
    Frispark til Villarreal på halvdelen til Villarreal.
    9'
    Nabil Fekir
    Sjanse! Olympique Lyon avanserer forover, men Nabil Fekir avslutter utenfor.
    11'
    I Lyon har et frispark blitt tildelt Olympique Lyonet.
    13'
    Olympique Lyon må være på vakt når de forvsarerr et farlig frispark fra Olympique Lyon.
    14'
    Samu Castillejo (Villarreal) løfter inn en corner fra Høyre på Parc OL.
    16'
    Pablo Fornals (Villarreal) slår en corner fra Venstre side på Parc OL.
    17'
    Manu Trigueros
    Sjanse til Villarreal! Manu Trigueros er nær ved å score, men keeper redder.
    17'
    Olympique Lyon, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Viktor Kassai signaliserer et frispark til Olympique Lyon på sin egen banehalvdel.
    19'
    Villarrealet angriper, men blir avblåst for offside.
    19'
    20'
    Frispark Olympique Lyon.
    21'
    Mariano Diaz (Olympique Lyon) kommer til avslutning på Parc OL, men headingen blir reddet.
    23'
    Villarreal, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Frispark til Olympique Lyon på halvdelen til Olympique Lyon.
    23'
    24'
    Nabil Fekir
    Olympique Lyon fosser forover og Nabil Fekir fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    24'
    I Lyon slår Nabil Fekir en corner fra Høyre.
    24'
    Nabil Fekir (Olympique Lyon) slår en corner fra Høyre side på Parc OL.
    26'
    27'
    Målsjanse! Manu Trigueros (Villarreal) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    28'
    I Lyon slår Samu Castillejo en corner fra Venstre.
    29'
    Manu Trigueros (Villarreal) løfter inn en corner fra Venstre på Parc OL.
    31'
    31'
    32'
    Olympique Lyon angriper, men Viktor Kassai blåser for offside.
    32'
    I Lyon har et frispark blitt tildelt Villarrealet.
    34'
    Manu Trigueros (Villarreal) kommer til en målsjanse på Parc OL, men klarer ikke å score.
    34'
    Manu Trigueros vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    34'
    Villarreal angriper, men Carlos Bacca vinkes av for offside.
    35'
    Manu Trigueros ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Lyon.
    35'
    36'
    38'
    39'
    Viktor Kassai tildeler Olympique Lyon en corner. Nabil Fekir sparker ballen inn fra det Høyre cornerflagget.
    39'
    Viktor Kassai signaliserer et frispark til Villarreal på sin egen banehalvdel.
    39'
    Viktor Kassai signaliserer et frispark til Villarreal.
    40'
    Pablo Fornals
    Villarreal angriper, men avslutningen til Pablo Fornals går utenfor.
    41'
    42'
    Gult kort til Villarreal
    Alvaro Gonzalez
    Alvaro Gonzalez (Villarreal) pådrar seg et gult kort.
    42'
    43'
    Denis Cheryshev
    Dommeren gir Denis Cheryshev (Villarreal) et gult kort.
    43'
    Offside! Samu Castillejo (Villarreal) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    45'
    Mål for Olympique Lyon!
    Olympique Lyon 1 - 0 Villarreal
    Mål: Tanguy Ndombele
    Målgivende: Mariano Diaz
    Mål! Tanguy Ndombele header ballen i mål og gir Olympique Lyon ledelsen 1-0 på Parc OL. Flott spill fra Mariano Diaz definere målet.
    46'
    Mariano Diaz (Olympique Lyon) avanserer forover på Parc OL. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    49'
    49'
    Olympique Lyon 2 - 0 Villarreal
    Mål: Nabil Fekir
    Nabil Fekir øker Olympique Lyonets ledelse til 2-0!
    49'
    51'
    Viktor Kassai tildeler Olympique Lyon en corner. Nabil Fekir sparker ballen inn fra det Venstre cornerflagget.
    52'
    Olympique Lyon angriper. Mariano Diaz får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    54'
    54'
    Houssem Aouar (Olympique Lyon) løfter inn en corner fra Venstre på Parc OL.
    54'
    Tanguy Ndombele
    Olympique Lyon avanserer forover i Lyon. Tanguy Ndombele avslutter, men treffer ikke mål.
    54'
    Spillerbytte - Villarreal
    Inn: Enes Ünal
    Ut: Samu Castillejo
    Javier Calleja gjør dagens første bytte i Lyon, når han tar ut Samu Castillejo og setter inn Enes Unal.
    54'
    55'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Lyon fordi Nabil Fekir får behandling for en skade på banen.
    56'
    Nabil Fekir kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Parc OL.
    58'
    60'
    Offside! Mariano Diaz blir vinket av og Olympique Lyon må dermed bygge opp et nytt angrep.
    62'
    Mål for Villarreal!
    Olympique Lyon 2 - 1 Villarreal
    Mål: Pablo Fornals
    Målgivende: Denis Cheryshev
    Pablo Fornals setter inn en redusering på Parc OL. Stillingen er nå 2-1. Det er en fin hjelp fra Denis Cheryshev.
    63'
    Frispark for Olympique Lyon på sin egen banehalvdel.
    66'
    68'
    Denis Cheryshev (Villarreal) fyrer av et skudd som går utenfor.
    69'
    71'
    73'
    Gult kort til Olympique Lyon
    Fernando Marcal
    Fernando Marcal (Olympique Lyon) får et gult kort av dommer Viktor Kassai.
    73'
    Spillerbytte - Olympique Lyon
    Inn: Memphis Depay
    Ut: Houssem Aouar
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Olympique Lyon. Inn kommer Memphis Depay, mens Houssem Aouar tar plass på benken.
    73'
    Inn: Roberto Soriano
    Ut: Denis Cheryshev
    Villarreal bytter ut Denis Cheryshev med Roberto Soriano. Dette er det andre byttet som Javier Calleja gjør i dagens kamp.
    74'
    75'
    Inn: Maxwel Cornet
    Ut: Bertrand Traore
    Bertrand Traore (Olympique Lyon) erstattes av Maxwel Cornet.
    77'
    77'
    78'
    78'
    Olympique Lyon 3 - 1 Villarreal
    Mål: Memphis Depay
    Olympique Lyon går opp i en 3-1 ledelse etter et mål av Memphis Depay.
    82'
    Inn: Ferland Mendy
    Ut: Rafael
    Olympique Lyonet gjør sitt tredje bytte. Rafael da Silva erstattes av Ferland Mendy.
    85'
    Villarreal tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    85'
    Ferland Mendy
    Olympique Lyon angriper, men avslutningen til Ferland Mendy går utenfor.
    86'
    Målsjanse til Olympique Lyon! Mariano Diaz treffer mål, men keeper redder.
    87'
    87'
    Målsjanse til Villarreal! Pablo Fornals treffer mål, men keeper redder.
    88'
    88'
    Inn: Daniel Raba
    Ut: Pablo Fornals
    Villarreal bytter ut Pablo Fornals med Daniel Raba.
    89'
    90'
    90'+1
    Rodri
    Rodrigo Hernandez (Villarreal) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.